Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Mar 2026, 18:38:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 628 629 631 632 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 492145 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6260 Slide
Zezao sam se to ja, u Milanu mrzim neke pojedince, kao Gatuzo, Anceloti itd.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 14:11:59 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy

Ne možeš ti jednog Paola Maldinija tek tako da oteraš iz tima i da dovedeš nekog mlađeg na njegovo mesto.
Ipak je to igrač koji je odigrao preko 1000 mečeva za Milan, 172 meča u evro-kupovima, čovek koji je osvojio 5 od 7 titula prvaka Evrope...

matori bas zato sto je ta legenda odigrala preko 1000 meceva, treba mu se zahvaliti.

taj covek je dao i uradio za milan nego bilo ko drugi, a samim tim se i psihicki i fizicki istrosio...

kako covek sa tolikim brojem meceva u nogama i sa toliko trofeja moze da dobije volju da da 1000% svojih mogucnosti.

a i ako pruzi 1000% svojih mogucnosti, ipak ga jebu godine.

nije mi samo jasno sto se sam nije povukao jos prosle sezone. pazi, i takav je sasvim korektno odigrao, ali to nije dovoljno za vrhunske rezultate pogotovu zbog cinjenice da u timu ima jos dosta "penzionera" .

sta mislis da je milan sa ovakvom krvnickom sredinom imao jos i jednog extra levog beka koji ce da sparta celu utakmicu, i jednog vrhunskog mladog napadaca koji moze da podnese sve napore u toku sezone. jebiga, ne moze se stalno ocekivati da pipa non stop pogadje lopta u petercu. a pogadjala ga je zato sto je milan uvek bio dominantan i stalno vrsio pritisak na protivnicki gol i protivnika.... to jest imao je svoju igru koju je mogao sprovoditi zbog taktickog znanja igraca i dobre fizicke pripreme.

sad toga nema... mislim vidi se da ne mogu igrati u jednom tempu ni pola sata, a kamoli 90 min.

O golmanima da ne pricamo... dida jeste vrh golman (bio) ... ali povrede ga sustigle i plus brazilski mentalitet koji znaci "boli me vise kita, zaradio sam mnogo, i osvojio mnogo...dosta je vise"

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Pa Maldini je najavio povlačenje za jun. Zato Berluskoni i nije dao pare za odbranu.
Jer, niko nema pravo da kaže Maldiniju, e sad je dosta, hajde sada da ideš, a on nije hteo to da uradi pre početka ove sezone.
Pa on je bio najbolji pojedinac sinoć. Driblao je, dodavao, centrirao, sve je radio...

Problem je što Milan više nema Kafua i što Kaladze više nije na onom nivou na kom je bio.
Odo nije ni najbleđa senka Kafuu...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Problemi Milana su - a ja to ponavljam već tri sezone:

1. stari su
2. nemaju obranu
3. nemaju napad
4. nemaju trenera

Na Milanovu (i moju) žalost, sinoć su svi ti problemi odjednom došli do izražaja.

Dva vanserijski genijalca - Pirlo i Kaka - bili su okruženi gomilom ostarjelih, onemočalih mediokriteta, plus kretenčina na golu.

A tako se ne može igrat protiv onakvog Arsenala.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Jbg, nadam se da će se u junu to promeniti i da će dovesti konačno mlađe igrače.
A Pirlo je juče bio očajan.
Njegove dubinske lopte nikome nisu koristile, a njegovim pogrešnim dodavanjima su se obradovali Arsenalovi igrači.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Pa dobro, činjenica da je Pirlo jučer odigrao lošu utakmicu ne mijenja njegovu genijalnost. Jedna loša utakmica svakome se dogodi... Pirlu je ovo bila prva loša u zadnje tri godine
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
situacija je ove godine u milanu bila tako ocigledna da prosto ovde nema sta da se komentarise.

svako je video jos na pocetku sezone da ovo nece izaci na dobro po milan.

prosto to se videlo iz aviona i najveci laik je video da je ovo ocajno.

i ne bih rekao da je milan od starta odustao od borbe za skudeto... to su smesne price... zeleli su oni i taj trofej mozda vise nego ligu sampiona, ali su brzo uvideli da ne mogu da izdrze ritam tokom celog prvenstva sa interom i romom.

jednostavno protiv majke prirode se ne moze... ljudi od 38 godina ne mogu igrati danas ovakav fudbal gde je pod broj 1 izrazena fizicka priprema.

mozda nekada, ali ne i u danasnje vreme.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 16:09:39 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Naravno da ne mogu.
Pirlo jeste genije, ali još uvek sam pod utiskom njegove loše partije pa mi je teško da se pomirim sa tim da je on loše igrao.

Milan od pre godinu dana bi 5 puta kaznio promašaja Adebajora, Fabregasa, Senderosa, Ebuea i ostalih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Мене занима зашто се ви жалите толико на те дубинске лопте Пирла?

Па то је и једина опасност по Арсенал синоћ била ... Још ако додаш да имаш прејебеног Пипа, стварно је било опасно...

Неко је такође споменуо да Фламини није довољно придоњео Арсеналовој дефанзиви и да није успио затворити Каку. Не, управо супротно, успио је одлично затворити Каку колико је то могуће, јер онако страшно брзог и спретног играча је јако, јако тешко чувати...

Боље га је синоћ чувао него у Лондону. Ја сам одушевљен његовим пратијама стварно ...
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 16:15:49 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 628 629 631 632 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Mar 2026, 18:38:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.