Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Apr 2026, 11:41:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 435 436 438 439 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 500305 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6681-7710
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Пирло је био фантастичан данас, као и Неста. Најбољи нападач/фудбалер свјета/галаксије и шта већ не се није видио данас поред Несте. Буквално ...

Дида је кретен.
Одо је кретен, такође.
Малдини је мртав.
Амбросини коњ који неможе забити најбољи зицер на утакмици.

Све у свему, помало и очекивано, Интер се мучио, а и Милан, како год мислим да би најправедније било да је остао Х.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Све у свему, помало и очекивано, Интер се мучио, а и Милан, како год мислим да би најправедније било да је остао Х.
O boze ovo nece da prestane . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Дај охлади се мало па дођи онда да нормално причамо.

Ниједни ни други нису били нешто супериорнији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Citat
O boze ovo nece da prestane . . .

Totalno si nerealan...pokusaj malo da budes posmatrac sa strane i da ocenis nesto realno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma brate . . . Kako moze da bude x??? Pogodismo precku,volej Ibre , penal . . . Kakooooooo X?????

Milan je dao gol iz slobodnjaka i to na faul koji sam samo jednom video . . Tt uopste nisam siguran da to nije bila neka Inzagijeva majstorija. .

Osim toga Milan je imao samo jednu priliku . . .Ovaj centarsut kada je Ambrosini kasnio.  ..

Dobar je Saguar. . .Al po meni su provokacije kad neko kaze da je trebao da bude x i kad kaze za ono da nije bio penal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Kao što sam već milijun puta rekao (i milijun puta bio u pravu)

Milan nema napad, nema obranu, nema klupu, nema trenera.

I stari su.

Popušili su zasluženo.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6681-7710
Пирло је био фантастичан данас, као и Неста. Најбољи нападач/фудбалер свјета/галаксије и шта већ не се није видио данас поред Несте. Буквално ...

Дида је кретен.
Одо је кретен, такође.
Малдини је мртав.
Амбросини коњ који неможе забити најбољи зицер на утакмици.

nema tu mucenja,ko vodi taj se brani i igra na kontre,to je derbi,inter je jos jednom pokazao kakva je ekipa,cim su primili gol iz slobodnog udarca koji je inzagi dobio po svom imenu,reakcija je bila sjajna kao prosle godine,i sad se stvarno manje plasim liverpoola
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ma brate . . . Kako moze da bude x??? Pogodismo precku,volej Ibre , penal . . . Kakooooooo X?????

Milan je dao gol iz slobodnjaka i to na faul koji sam samo jednom video . . Tt uopste nisam siguran da to nije bila neka Inzagijeva majstorija. .

Osim toga Milan je imao samo jednu priliku . . .Ovaj centarsut kada je Ambrosini kasnio.  ..

Dobar je Saguar. . .Al po meni su provokacije kad neko kaze da je trebao da bude x i kad kaze za ono da nije bio penal

Па пази, Интер јесте имао мноого више удараца, али то су углавном били шутеви из веће удаљености, који су углавном ишли далеко ван оквира гола.

Једанаестерац? Рекох да нисам сигуран, али била је с друге стране и једна сумњива ситуација у казненом простору Интера.

Интер је просто надјачао Милана у простору између два казнена. Нису дозволили Милану да развије праву игру на средини. Амброзини и Гатузо нису уопште играчи за такву улогу, али данас су и без тога обојица били слаби. Седорф је био очајан. Пирло и Кака су били одлични, али не могу њих двојица сами, поготову ако немају правог нападача испред.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Gde je bio sedorf u 2. poluvremenu??Jel izasao ???

Kaka je stao u drugom
Emerson se raspao
Ambrosini se raspada konstantno
Serzile je komican . . .Maikon ga rasturio
Maldini . . . Ne smem nista da kazem protiv njega al je u njegovom interesu da se sto pre povuce. . .
Mislim da opet previse serete Oddu al dobro . . .
Inzagi i Pirlo su dali gol. . .

Citat
Па пази, Интер јесте имао мноого више удараца, али то су углавном били шутеви из веће удаљености, који су углавном ишли далеко ван оквира гола.

Једанаестерац? Рекох да нисам сигуран, али била је с друге стране и једна сумњива ситуација у казненом простору Интера.
Moja poenta nije bila da smo ih razbili u sutevima vec da milan po sutevima nije mogao da izvuce x s obzirom da su imali jednu i po dobru akciju i pola suta na gol . . .

Cambiasso je igrao odlicno u drugom
Jimenez sjajan
Zanetti . . .  Mrzi me da nalazim superlative

Ne mozes tako protiv njih pogotovo kad imas snage za 60 minsa i kada je lopta jako cesto kod ibre cime navlaci dvojicu a sredina terena ostaje slobodna a i lako sprecava milanove traljave akcije. . .

Milan realno moze da da gol na neku solazu Kake ili caroliju Pirla. . . i naravno na znanje Inzagija . . . U Interu Cruz daje gol 100% + bilo ko iz ekipe moze da da gol . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 435 436 438 439 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Apr 2026, 11:41:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.