Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Apr 2026, 08:51:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 499080 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Tipicno milanski  Smile

Oh boze Smile

Kazi mi kad je Milan tako pobedio pa da bude tipicno?
  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Mlinko mu dao po
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Jao kakvi temeljiti i kvalitetni odgovori Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Nepoznat
Browser
Sta te briga, Nepoznat
mob
Nokia E65
Pirlo Looking Forward To Juve Clash 

Milan star Andrea Pirlo is excited about this weekend’s match with Juventus and believes there will be a special atmosphere at San Siro.

This will be the first time that Italy’s two biggest clubs will have met competitively since the infamous Calciopoli crisis in 2006. 

The scandal saw Juve relegated to Serie B, while Milan were handed a heavy points penalty.   The Bianconeri have since returned to the top-flight and have made an impressive start to the campaign. 

The game with Juventus is a historical match,” said Pirlo.

I believe it will be a beautiful game with a very special atmosphere. “It is nice to see Juventus return to Serie A.” 

Pirlo also commented on his brilliant free-kick winner against Cagliari yesterday afternoon. 

I always try to prefect the way I hit my free-kicks, sometimes they go well and sometimes they go bad,” said Pirlo. 

Yesterday the goalkeeper moved with the movement of the ball, the trajectory then changed and so it went well.”

goal.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                       Šimiću ponude s Otoka, čeka se odluka Milana

Hrvatski pouzdani reprezentacijski stoper Dario Šimić sve je nestrpljiviji u Milanu. Minutažu gotovo da ni nema, a ponude stižu. Za Darija Šimića su interes pokazali Fulham, Everton, Manchester City, ali i Juventus i Fiorentina.

Iako igra rijetko, i to samo u reprezentacijskom dresu, Dario Šimić i dalje je zanimljiv igrač. Ne znamo je li na veliki interes i pristigle ponude Marku Naletiliću utjecala pobjeda Hrvatske na Wembleyju, ali Dario Šimić u otočkom je hramu nogometa sasvim sigurno još jednom potvrdio svoju vrijednost.

'Dario u reprezentaciji igra sjajno, a to ne bi mogao da nije u formi. Znači, trenira maksimalno. No, jedna je stvar igrati malo, a druga je ne igrati uopće. Naravno, Dario je nesretan i želi si osigurati barem 20-ak utakmica u sezoni. Pričekat ćemo siječanj i tada donijeti konačnu odluku', rekao je za tportal.hr Marko Naletilić.

Očito je Dariju prekipjelo čekati na klupi?

'Kako i ne bi. Non-stop sluša istu priču. Navodno se Maldini oprašta, Kaladze odlazi iz kluba. Ali to su sve planovi za ljeto sljedeće godine. A dotad Dario želi igrati. Sjest ćemo za stol i vidjeti kako dalje.'

A kamo?

'Za to se uopće ne brinemo. Dario ima ponuda iz Italije, Juventusa i Fiorentine, ali i Engleske, iz Manchester Cityja, Evertona i Fulhama. Ja nikad ne izlazim s imenima klubova u javnost ako ne postoji konkretna ponuda', zaključio je Naletilić, uz sjetan pogled na prošlotjedni nastup na Wembleyju:

'Nevjerojatno mi je da se cijela Europa veselila porazu Engleza. Ustvari, nije mi nevjerojatno kada vidim kako su nas tretirali. I našeg generalnog tajnika, kojeg su zbog izmišljene krađe držali u zatvoru više sati.'

Marko Nalteilić sasvim sigurno upućen je i u priču o mogućem transferu Darija Kneževića iz Livorna u Milan, ali kako kaže, za takvu kombinaciju nije čuo. Dakle, možemo mi konstatirati, Knežević zasad ostaje u Livornu, to jest ne prelazi u Milan. Možda i bolje, jer 'pokvario' bi prosjek godina Milanovoj veteranskoj ekipi.   

Preuzeto s T-portala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Kaka bio nevin do 23.godine !!! Smile

Verovali ili ne(a sigurno ima vise vas koji ne verujete)fudbaler Milana i brazilski reprezentativac Kaka nije spavao ni sa jednom devojkom do 23.godine.

On i njegova sadasnja supruga Karolina Seliko dobice prinovu sredinom sledece godine,a kada su se upoznali(2002. godine)zavetovali su se jedno drugom da ce biti nevini sve dok ne stupe u brak.Tvrde da je bilo tako Smile(jos se hvale Smile)
-Dali smo zavete jedno drugom da ja budem samo njen,a ona samo moja-izjavio je jednom prilikom 25-hodisnju Brazilac,najbolj fudbaler danasnjice.
Naime brazilski as,koji vazi za jednog od najreligioznijih fudbalera na svetu(trebao je Kezmana da ozeni Smile)na prvi pogled se zaljubio u svoju buducu zenu Karlinu i odmah odlucio da ispostuje zavet koji su jednom drugom dali,jer je ona tada imala samo 16 godina.Supruga brazilskog reprezentativca potice iz veoma bogate porodice iz Sao Paola.Mladi brazilski par vencao se krajem 2005. godine i sada uziva u blagodetima braka cekajuci prvo dete.Srecno!

Ja mislio ovaj razbija ribe...e jebo ga otac... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
sto rece neko, sta bi tek bilo da je jebo...
Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
 Smile Smile Smile

I ovome je Ronaldinjo bolji od njega... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Можда ће звучати малко глупо, али свака њему част. Smile Smile Smile

Погледајте остале Бразилце и њихово понашање, па упоредите с њим. Он игра већ 4 године на врхунском нивоу с врло малим осцилацијама.

Сетите се и последњег СП, које је Бразил освојио 2002. Трнер је био Сколари, а прва заповест: без секса. Smile Smile

Дебели је рекао да су му то била најтежа два месеца у животу. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
sta bi pokojni dzordz best rekao za kaku..

- ti fudbaler?! a ha ha...

e stvarno, pa sta je radio 23 godine? ja mislim da kenja.. i to debelo.. tu pricu moze svojoj bogatoj karlini...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Motorola 
. . .do 23 je samo jebao na terenu. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 394 395 397 398 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Apr 2026, 08:51:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.