Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 22:47:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 368 369 371 372 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 496837 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Berluskoni: Uspavali smo se

- Predsednik fudbalskog kluba Milan Silvio Berluskoni kaže da je pokušao da "razveseli" igrače tog tima nakon što su doživeli još jedan poraz u prvenstvu, ovoga puta od Rome rezultatom 1:0 proteklog vikenda.

Roma je slavila na "San Siru" pogotkom Vučinića u 72. minutu i sada zauzima 13. mesto u šampionatu, sa samo dva poena više od timova koji su u zoni ispadanja.

Interesantno je da je Milan zabeležio samo dva trijumfa na devet utakmica, ali nijednom u ovoj sezoni nije slavio kod kuće, što je najgori start kluba u poslednje 24 godine.

"Roma je zaslužila pobedu. Mi smo evropski šampioni, pobednici Superkupa Evrope, ali s vremena na vreme se 'uspavamo'. Pokušao sam da razveselim igrače, koji su posle meča bili depresivni", rekao je Berluskoni i dodao:

"Treneru Anćelotiju rekao sam da održi moral na visini. Proteklih godina, imali smo periode loših rezultata, ali smo uspevali da se 'vraćamo'. Motivacija se ne računa, ali u fudbalu morate da računate i na iracionalne faktore, ali mi smo ozbiljni profesionalci. Nisam zabrinut".

Izvor: nadlanu.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung D900
Berluskoni: Uspavali smo se

- Predsednik fudbalskog kluba Milan Silvio Berluskoni kaže da je pokušao da "razveseli" igrače tog tima nakon što su doživeli još jedan poraz u prvenstvu, ovoga puta od Rome rezultatom 1:0 proteklog vikenda.

Roma je slavila na "San Siru" pogotkom Vučinića u 72. minutu i sada zauzima 13. mesto u šampionatu, sa samo dva poena više od timova koji su u zoni ispadanja.

Interesantno je da je Milan zabeležio samo dva trijumfa na devet utakmica, ali nijednom u ovoj sezoni nije slavio kod kuće, što je najgori start kluba u poslednje 24 godine.

"Roma je zaslužila pobedu. Mi smo evropski šampioni, pobednici Superkupa Evrope, ali s vremena na vreme se 'uspavamo'. Pokušao sam da razveselim igrače, koji su posle meča bili depresivni", rekao je Berluskoni i dodao:

"Treneru Anćelotiju rekao sam da održi moral na visini. Proteklih godina, imali smo periode loših rezultata, ali smo uspevali da se 'vraćamo'. Motivacija se ne računa, ali u fudbalu morate da računate i na iracionalne faktore, ali mi smo ozbiljni profesionalci. Nisam zabrinut".

Izvor: nadlanu.com
Ovi na dlanu ne znaju da pišu tekstove. Ispada da je Roma na 13. mestu...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Ja mislim da ni on sam ne vjeruje kad kaže "Nismo zabrinuti". Ma niste k...c zabrinuti. Sere kvake.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Siste njemu jaja za Milan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa nije baš da mu je tolika frka, jer sjetite se Milan je u istom sosu ako ne i gorem bio protekle godine, ali ponovo naravno da mu nije svejedno. A najbolje bi bilo sad i da Berluskoni skoči i počne da viče: "Potop! Spasavaj se ko može!". Pa jeste li normalni naravno da će to da priča, kao što bi i svako drugi normalan. Jer da je totalna kriza Milan bi mogao samo da sanja rezultate protiv Lacia i Šahtjora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Ma jok nije kriza, to je sasvim normalno da se milan bori za opstanka u ligi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Da,posle 10 kola se bore za opstanak Smile Bice isto kao prosle sezone,mucenje do pred zadnjih 10-ak kola i onda serija pobeda i sigurno trece ili cetvrto mesto.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
da falzone, s tim sto sad imas i juventus tu, kao i fiorentinu koja igra vrhunski a i nema minus 15 bodova kao prosle godine.

tako da ce milan tesko ove godine izboriti 4. mesto, ako nastavi ovako da lose igra.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Motorola 
. . .nema veze, osvojice oni ligu sampiona. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880

tako da ce milan tesko ove godine izboriti 4. mesto, ako nastavi ovako da lose igra.

Poenta je u tome sto nece nastaviti ovako jer je to prosto nemoguce. Izgubili su sve moguce bodove koje su mogli,samo su otresli tupavi Lacio... Prosle godine su dugo kasnili za Palermom 10+ bodova i na kraju laganica. Tako ce i Fiorentinu stici ove godine.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 368 369 371 372 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Apr 2026, 22:47:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.