Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Apr 2026, 21:44:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 497858 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Ево ја ћу да кажем да Фергусонније толико добар тренер. Smile

Није сигурно класа оних које сам малопре набројао (Хицфелд, Липи, Капело, Мурињо, Бенитез).

Јесте он освојио гомилу трофеја, али тај Чмарчестер једноставно није имао читаву деценију скоро никакву конкуренцију у лиги, до доласка Венгера у Арсенал. Погледај им у међувремену резултате у Европи. Испадали су од Галатасараја у ЛШ. Па данас се смејемо неком кад изгуби од Турака, а можеш мислити, како је то било тада. До 99-е ништа иоле озбиљније нису урадили ЛШ. И после 99-е такође.

Да зна са играчима, истина је.

Да је велики тренрски маг (глуп израз, јеби га, немам бољи тренутно), није баш.

Citat
Možeš mrzit ManUtd (kao npr. Duje), možeš prezirat C. Ronalda (kao, npr. Duje)...

Ти их значи волиш. Smile Smile Smile Smile

Открио сам те, гујо. Smile

Zaboravljaš nekoliko stvari:

Ferguson je najtrofejniji aktivni trener u engleskom nogometu.
ManUtd, otkako je on stigao, je najtrofejniji klub u engleskoj ligi koja je među top 3 europske lige zadnjih 15 godina.

Nadalje, dolaskom Fergusona ManUtd je postao bitan igrač u euro-kupovima i to odmah nakon višegodišnje suspenzije iz Europe. Zaboravljaš da su Englezi godinama bili prisiljeni igrat samo u svojoj ligi.

A odmah u prvoj sezoni nakon suspenzije, Ferguson je odveo ManUtd do finala Kupa UEFA (li je to bio Kup Kupova, ne sjećam se točno...)

Ako je Ferguson uspješan "samo u Engleskoj", onda se isto može reć i za Hitzfelda koji je, po tom kriteriju, uspješan "samo u Njemačkoj". A posve je jasno da je konkurencija u njemačkoj ligi puno slabija nego u engleskoj ligi.

I na koncu, trener koji stvara igrače i pritvom osvaja trofeje svakako je kvaliteniji stručnjak od trenera koji samo osvaja trofeje. Zar ne?

P.S. Crisitana Ronalda smatram prenapuhanom umišljenom kvazi-veličinom koja nije u stanju odigrat dvije važne utakmice, a ManUtd je jedan od rijetkih klubova čijim se neuspjesima veselim gotovo jednako kao i uspjesima Hajduka ili Juventusa.

« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 16:12:08 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Smile овај Хицфелд је са Дортмундом освојио ЛШ 1997. и играо финале купа уефа, ако се не варам, а са Бајерном је играо два пута финале ЛШ, `99. када је поражен и `01. када је освојио.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 16:18:34 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Da. Ali opet - vodio je samo njemačke klubove.

Također, i sam si napisao da je jednom bio poražen u finalu Lige Prvaka.

Kako se zvao trener koji ga je porazio?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat

Ima vise imena-sreca, Ole Guunar. . . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Da, da... sve, samo da se ne prizna očito...

Mislim, pomalo su vam čudni kriteriji...

Kad pobijedi klub koji vam se sviđa, onda je to znanje. Kad na isti način pobijedi klub koji vam se ne sviđa, onda je to sreća...

Ma svašta...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Da. Ali opet - vodio je samo njemačke klubove.

Također, i sam si napisao da je jednom bio poražen u finalu Lige Prvaka.

Шта га је Фергусон ту утакмицу, тактички надмудрио?

Ма дај молим те, из оба ударца која су упутили ка голу за целу утакмицу, су постигли два гола.

И то су оба била неки карамболи у и око казненог простора.

Бајерн је ту утакмицу био далеко бољи тим (погађао и пречку и стативу), надиграли су Чмарчестер у сваком сегменту игре, што су и сами играчи Чмарчестера признали.

На крају крајева, види се, шта је плод среће, а шта знања. Чмарчестер као што сам раније написао, од те 1999. нема никакав успех у ЛШ. Редовно испадају у 1/4 финалу или 1/8 финала, а претпрошле године ни групе нису прошли. Бајерн је с друге стране, већ следеће године догурао до полуфинала, чини ми се, a 2001. су и освојили ЛШ.

Какве то везе има да ли је водио само немачке клубове или не? Ако баш желиш да знаш, није тачно то што си рекао. Он је прво радио у Швајцарској, одакле је родом и поред домаћих титула, имао је какав-такав успех у Европи, обзиром кога је водио.

Хицфелд је све објаснио 1997. године, када је са Борусиом из Дортмунда, прегазио у финалу Јуве, који је тада имао најјачи тим на свету. Следеће године је такође далеко догурао. Тек у полуфиналу их је избацио Реал Мадрид, који је касније освојио такмичење.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 17:22:24 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Ta pobeda Mancestera je mozda i veca nepravda od one Liverpulove pobede nad Milanom. Bajern im je ispredavao fudbal,Sol i Janker pogodili stativu i precku... i onda ulaze ona dva papana i zabijaju. Sad ce neko reci da je to znanje Fergusona,kako ih je "osetio",blablabla... sto naravno nema veze s mozgom nego je u pitanju bila cista sreca.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
A recite vi meni, koja bi to pobjeda kluba koji se vama ne sviđa bila zaslužena?
Da li je ikada bilo koji klub koji se vama ne sviđa pobijedio pošteno, a ne na sreću?

ManUtd pobijedi Bayerna u finalu, i pritom osvoji sve ostale trofeje za koje se natjecao - i onda je to sreća.
Liverpool pobijedi Milana u jednoj od najspektakularnijih utakmica ikad odigranih - i onda je to sreća.

ma da... kako da ne...

Mislim, ovo je potpuno bespotrebna rasprava. Uopće nema smisla raspravljat o tome da li je Alex Ferguson vrhunski trener ili nije.

Onaj tko je objektivan to će i sam priznati.
Onaj tko nije objektivan, to neće priznat makar se ja na glavu postavio.

Prema tome, ja o ovome više ne raspravljam.

P.S. Duje, činjenica da je Alex Ferguson vrhunski trener ne znači da Ottmar Hitzfeld nije vrhunski trener. Obojica su vrhunski. Pa valjda i sam znaš da u istom trenutku na svijetu može postojati više od jednog vrhunskog trenera.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Не кажем да није одличан тренер, само кажем да је Хицфелд бољи.

Citat
ManUtd pobijedi Bayerna u finalu, i pritom osvoji sve ostale trofeje za koje se natjecao - i onda je to sreća.

И да, кажем да су добили Бајерн искључиво на срећу и да нема везе то што су те године освојили све трофеје у Енглеској. Енглеска је Енглеска, Европа је Европа. Освојио је и Бајерн све у Немачкој, па им виша сила, није подарила титулу првака Европе, коју су сасвим заслужили.

На крају крајева, кад смо код поређења, Бајерн и Чмарчестер (Хицфелд и Фергусон) су те године у ЛШ, били у истој групи, ако се добро сећам. Погоди, ко је био први? 2001. су се нашли у 1/4 финала. Погоди ко је победио обе утакмице и прошао даље?
« Poslednja izmena: 04. Okt 2007, 17:30:13 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Već sam ti rekao sve što sam ti mislio reć.

Iskreno, odavno sam već zaključio da se ne isplati raspravljati s tobom o bilo čemu što se tiče ManUtd-a, zato što, kada je riječ o toj temi, nedostaju makar i natruhe objektivnosti.

Prilično sam siguran da bi ti, da kojim slučajem Ronaldinho prijeđe u ManUtd, i njega nazvao fegetom, čmarom i sličnim ukrasnim pridjevima

Prema tome..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Apr 2026, 21:44:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.