Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Apr 2026, 01:41:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 500039 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6681-7710
i mene izbaio samo milan za 80 eura  Smile imao sam p2+,dali su gol u 10 minutu i onda su se povukli kao picke a ja sam ocekivao da ce dati jos dva tri gola  Smile ali zato mi je prosao drugi tiket   Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Kod mene se ne vidi.

ma nije ni bitno...

ladno neki lik pade u kladionici milan za 250 000 

kad je pri kraju na teletextu izbacilo rezultat to jest par palermo-milan, mucenik je skocio 2 metra u vis i viknuo evoooooooooo gaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

medjutim kad je video da je 2-1 za palermo umalo da umre  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
jbm ti milan . . Mene je prodao nebrojano puta . . . Real takodje. . . I Inter je tu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Hehehehehheeh,...

Mislim da su komentari suvišni... Milan izgubio, jebi ga, događa se, ali oni već tri kola nisu pobijedili, a nisu igrali protiv jakih ekipa...

Milanov napad je katastrofa!!!! Tako je bilo i prošle godine, tako je i ove... Užas, jeza, grozomorno, očajno...

Njima pod hitno trebaju napadači... Ne jedan napadač, nego napadači!!! Više njih...

Slažem se da je tek peto kolo i da je rano iznosit neke zaključke, ali ovako dugo bez pobjede u prvenstvu, to je ipak pomalo zabrinjavajuće...

Milan je momčad 30-godišnjaka, bez adekvatnih zamjena na klupi. A to tako jednostavno - ne ide. Pogotovo ako napad ne postoji.

Summa summarum - meni je drago što je Milan popušio. Pogotovo jer je Juventus ubacio 4 komada  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Citat
Mislim da su komentari suvišni... Milan izgubio, jebi ga, događa se, ali oni već tri kola nisu pobijedili, a nisu igrali protiv jakih ekipa...

4 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
pa eto kao poslednjih dana spominju anelku i di natalea...

videcemo sta ce biti sa njima, milan je to... napravice jednu seriju i eto ih vec u vrhu.

ali bilo kako bilo ja im zelim da im ovi rezultati potraju, bar dok se inter ne odlepi jedno 12 bodova  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Iskreno nadam se da će biti nešto od te dvojice, dakle ili Di Natale ili Anjelka. Mada koliko pratim navijačke forume Milana, izgleda da se uprava oslanja na sadašnje napadače, tj. iščekuje se povratak Ronalda i Inzagija u prvi tim, a Đilardino i dalje ima veliku podršku, iako je nema od navijača ( opravdano ), a takođe se spominje dolazak Patoa u januaru, tako da će verovatno ostati na tome + eventualno Di Natale.
Ne znam, za sada ne valja.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
pa dobro pato je vec doveden, samo se ceka da stekne pravo igranja.

u januaru ce moci da igra.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Bilo koji ozbiljan klub, a pogotovo klub kakav je Milan, mora, jednostavno mora imat rješenje u napadu.

Milan to nema.

Ponovio sam milijun puta - Krumpiraš nije igrač na kojeg se možeš oslonit iz kola u kolo. Taj šugavi sluzavi gomolj zabije gol iz ničega, a onda ga nema dva mjeseca.

Debelo prase neće bit u stanju za igranje tko zna koliko... A pitanje je hoće li ikada.

Gilardino je - jednom riječju - idiot. I točka.

I dok se Krumprika čeka da se probudi, dok se Ronalda čeka da ozdravi, dok se Gilardina čeka da proradi... sezona ide...

Milan ne smije tako. Jednostavno ne smije.

Pobogu, ona spodoba od trenera tjera Kaku (najboljeg svjetskog ofenzivnog veznog igrača) da igra u napadu, zato što su ostali Milanovi napadači opasni ko' kurac u poluuzbuđenom stanju! Pa nije ni čudo da se svako malo jave priče kako mali želi otić iz Milana... jebi ga, sav teret igre u napadu pada na njegova leđa... Ronaldinho u Barceloni ima četvoricu vrhunskih suigrača, pa opet zapinje... A Kaka radi sve sam...

Logično da Milan škripi, kad im se kompletan ofenzivni kapacitet svodi na jednog čovjeka - koji uopće nije napadač!!!!
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 17:33:30 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
aaaaaaahahahaha st faco jbt-e al ih nagrdi  Smile Smile Smile

dakle ovo su bile jedinstvene reci kako u najcrnjem svetlu nekoga nagrditi  Smile Smile Smile

"krumpiras, sugavi sluzavi gomolj, debelo prase, spodoba"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
A jebi ga, znaš mene, ja volim takve "ukrasne pridjeve"...

Dobro, "malo" pretjerujem kako bi naglasio ono što želim reć... Valjda ste vi redoviti forumaši već skužili moj stil  Smile

Ali dobro, sad bez zajebancije...

Otkako je otišao Ševčenko, Milan ima ozbiljnih problema u napadu...
Inzaghi se tu i tamo probudi (finale Lige Prvaka) ali nije igrač na kojeg se možeš oslonit da će bit konstantan cijelu sezonu
Gilardino je - pa, on je Gilardino.
Ronaldo je u stanju u kakvom jest.

Sve se oslanja na Kaku. A ne može on sve sam svake sezone. Mislim, on jest najbolji igrač na svijetu, ali zamisli samo koliko bi bolji bio kada bi ispred sebe imao dva dobra napadača umjesto gorespomenutih.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Apr 2026, 01:41:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.