Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Apr 2026, 17:12:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 500583 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
A gde je Gattuso bio?

Sa majmunima u zoloskom vrtu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
I ja sma sa Alenove strane, nevolim ove igrace sto su se do juce bili sa lavovima po Africi  Smile
Haha kralju. Mikel i Esjen lovci na lavove...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
@ AlenNS

Sinko, najtoplije ti i najiskrenije preporučam liječenje. Jer ovo što si ti ovdje napisao može se samo obijasnit težom bolesti, i ničim drugim. Ovo nije čak ni neznanje, nego baš bolest. Dakle, odmori malo, izliječi se, pa se onda vrati da normalno porazgovaramo. Jer ovo nema smisla.

A sad ozbiljno...

Ronaldinho u Milanu?

Pa mislim da sam to već negdje pisao... Ako će u Milanu ostati Kaka, onda bi dovođenje Ronaldinha bilo greška, pregolema greška. Ako planiraju prodat Kaku, onda bih to mogao i razumjeti.

Iako, jako sam skeptičan prema igračima koji prelaze iz Španjolske u Italiju a najavljuju se kao velika pojačanja. Za navikavanje na popsve drugačiji stil igre treba im barem jedna sezona, a čisto sumnjam da će netko tolerirati jednu sezonu potrošenu na navikavanje igraču koji je plaćen 100 milijuna.

Prema tome - Ronaldinho u Milan - ne, ne i ne.

A što se tiče ovih navodnih pojačanja iz Chelsea - svakako da bi bili dobrodošli. U prvom redu Drogba, jer napad Milana je čista katastrofa. O Krumpirašu sam sve rekao. Gilardino je idiot. Debelo prase nije u stanju da igra.

Inače, bilo kakvo, bilo kakvo, pojačanje Milanu bi dobro došlo. Današnji Milan je momčad sa 12, možda 13 igrača. Koliko god ti igrači bili dobri, ne mogu izdržat cijelu sezonu na dva kolosjeka. A red bi bio da Milan osvoji i koji naslov u Italiji.

Jer u protivnom moglo bi se početi razgovarati i o "sindromu Liverpoola", zar ne?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Gatuzo isto sa lavovima, samo Afriku nije vido sa ocima Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
@st_kenjara

Evo ga i glavni pametnjaković ovog foruma, prema kojem bi svi osim njega trebalo da idu na lečenje.
Ajde ne seri više sa tim tvojim lečenjem. Baš si bolestan. Smile

A to što ti kažeš to je uvek tačno, jel?
Svakome nađeš ti nekome manu i kako je nešto loše rekao, ne lupetaj više!
Ti znaš da bi trebalo prodati Kaku ako Ronaldinjo dođe, popio si svu pamet ovog sveta.
Njih dvojica, eto, igraju u reprezentaciji Brazila, pa kad jedan igra drugi je na klupi, jel?
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Ono što sam ti rekao ja, rekli su ti i svi ostali prisutni na forumu, dječače dragi...

Nadalje, svi smo jako dobro vidjeli kako Ronaldinho i Kaka funkcioniraju skupa u reprezentaciji Brazila... E sad, ako ti nisi vidio, to je onda tvoj problem.

I na kraju, ja nigdje nisam rekao da je ono što ja kažem "uvijek točno", niti da sam "popio svu pamet ovog svijeta" - to su tvoji zaključci. A iskoristit ću ovu priliku da ti se zahvalim na tako visokom mišljenju o meni.

Uostaom, ako ti smiješ iznijet svoje mišljenje o Essienu, Drogbi, Terryju (s kojim se, usput, nitko na forumu ne slaže - ali ti si pametan, a svi ostali su glupi), onda valjda i ja smijem iznijeti svoje mišljenje o Ronaldinhu u Milanu, zar ne?

P.S. Mislim da bi morao malo poradit na bontonu... nema smisla da ovoliko prostačiš, a to je, ako se ne varam, i zabranjeno pravilima foruma
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 15:32:25 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
S tim što ti odmah predlažeš lečenje, jer ako je neko nešto rekao, a da se ti ne slažeš sa tim, taj je za lečenje.
Esjen je drvoseča, kakvog fudbal još nije video, ima dve leve noge i borio se sa lavovima u Africi i niko me ne može ubediti u suprotno - gluperda!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
 Smile Smile

Za svacije dobro, predlazem ban. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Pazi, majstore... ako golema većina ovde prisutnih ljudi tvrdi da nisi u pravu, a ti i dalje insistiraš u svom "mišljenju" bez da navedeš neke ozbiljne argumente ("borio se sa lavovima" i "nitko me ne može uvjerit u suprotno" nisu ozbiljni argumenti), onda je sasvim jasno tko griješi, zar ne?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
S tim što ti odmah predlažeš lečenje, jer ako je neko nešto rekao, a da se ti ne slažeš sa tim, taj je za lečenje.
Esjen je drvoseča, kakvog fudbal još nije video, ima dve leve noge i borio se sa lavovima u Africi i niko me ne može ubediti u suprotno - gluperda!!!  Smile
Ti si lud. . . Essien dve leve?? gotovo je u svakom aspektu igre bolji od gatuza . . . Mozes samo za gatuza da napise da ima 2 leve . . .jer on zaista ima 2 leve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Apr 2026, 17:12:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.