Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Apr 2026, 16:57:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 502872 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Dosta sam mu ćutao. Šta se pravi on pametan. Na svakoj temi nekoga bocne u stilu ti si stručnjak, ti se razumeš, ti ovo, ti ono...
Neka pođe od sebe malo...
Inače, drugi put je, a opet zbog istog .... da ne lajem...
 Smile
Jbg, morao sam da mu odgovorim, neću da trpim da on na svaki moj komentar cinično i ironično on odgovara.
Ok da je nešto tovario za Milan, pa da razumem. Tovario bih i ja njega, pa smo kvit.
Ali on konstantno pametuje na forumu i svađa se sa bar još 10-15 osoba na bureku, ako ne na sportskim temama, onda ode na geopolitički forum i slično.
Dokle više da ga trpim?

Dok te on ne uvredi. Tada kazi nekom moderatoru i stvar ce biti sredjena. Kada on nekoga direktno uvredi, bice opomenut, do tada..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6681-7710
Odlična vest.  Smile
Ronaldo i Pato od januara u tandemu. Pato je ekstra igrač...
Ove sezone ćemo biti još jači.

ta vasa jaka postava je izgubila od betisa,cak osam igraca koju su igrali finale lige sampiona su bili starteri  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
Jebiga, moramo nekad i da izgubimo. Nije fora samo pobeđivati.
A i to je možda taktika da se zavarju protivnici iz prvenstva pred start sezone da se ne zna koliko smo zapravo jaki.  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Fantasticni rezultati u pripremnom periodu, obecavajuce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Dosta sam mu ćutao. Šta se pravi on pametan. Na svakoj temi nekoga bocne u stilu ti si stručnjak, ti se razumeš, ti ovo, ti ono...
 Smile
Jbg, morao sam da mu odgovorim, neću da trpim da on na svaki moj komentar cinično i ironično on odgovara.
Ok da je nešto tovario za Milan, pa da razumem. Tovario bih i ja njega, pa smo kvit.
Ali on konstantno pametuje na forumu i svađa se sa bar još 10-15 osoba na bureku, ako ne na sportskim temama, onda ode na geopolitički forum i slično.
Dokle više da ga trpim?

A vidim ja da si ti ovako, navikao diskutirat sa ljudima koji ne dijele tvoje mišljenje...

Mislim, izjaviš ovde na forumu kako će Pato i Ronaldo predstavljat ubojit tandem... I to izjaviš manirom velikog stručnjaka i poznavatelja...

A onda kad se netko usudi skrenuti ti pažnju na činjenicu da je Pato 17-godišnjak i da nije za očekivat da će odmah upast u startnu postavu, ti se uvrijediš, i počneš se služit epitetima tipa "šabane" (iako ja ne znam što to znači...)

Lijepo ti kažem - Pato je tek maloljetno dijete, i teško, gotovo nevjerovatno, je za očekivati da će on igrati sve utakmice u startnoj postavi. Svatko onaj tko iole poznaje nogomet i razumije neke stvari, to zna.

Pa sad, ako sam ja doveo u pitanje tvoju "strućnost", za to sam imao razloge... Nigdje nisam tvrdio da ja sve znam i sve razumjem, ali ako mi se nešto lčini nebuloznim, onda to tako i kažem...

A ako ti nisi u stanju normalno razgovarat, onda ne trebaš ni dolazit na forum... Jesi li možda o tome razmislio, a?
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 13:56:51 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
 Smile
Dokle više da ga trpim?

A vidim ja da si ti ovako, navikao diskutirat sa ljudima koji ne dijele tvoje mišljenje...

Mislim, izjaviš ovde na forumu kako će Pato i Ronaldo predstavljat ubojit tandem... I to izjaviš manirom velikog stručnjaka i poznavatelja...

A onda kad se netko usudi skrenuti ti pažnju na činjenicu da je Pato 17-godišnjak i da nije za očekivat da će odmah upast u startnu postavu, ti se uvrijediš, i počneš se služit epitetima tipa "šabane" (iako ja ne znam što to znači...)

Lijepo ti kažem - Pato je tek maloljetno dijete, i teško, gotovo nevjerovatno, je za očekivati da će on igrati sve utakmice u startnoj postavi. Svatko onaj tko iole poznaje nogomet i razumije neke stvari, to zna.

Pa sad, ako sam ja doveo u pitanje tvoju "strućnost", za to sam imao razloge... Nigdje nisam tvrdio da ja sve znam i sve razumjem, ali ako mi se nešto lčini nebuloznim, onda to tako i kažem...

A ako ti nisi u stanju normalno razgovarat, onda ne trebaš ni dolazit na forum... Jesi li možda o tome razmislio, a?
Ni ja ne razumem većinu tvojih reči...  Smile
A po čemu si ti toliko stručan da možeš da zaključiš da se Pato neće snaći?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa pato ima 17 godina. . .Kad si video da neko sa 17 godina krece u startnih 11 i kida. .. . Njega ce da ubacuje ko Gurkufa prethodnih sezona. . .da ga privikava na calcio. . pa ako se privikne sanse ce se povecavati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Moja je stručnost, po tome, jednaka tvojoj... ja sam promatrač-amater

Ali obzirom da nema 17-godišnjaka koji redovito igra u prvoj postavi jačeg kluba u talijanskoj prvoj ligi
I obzirom da svaki igrač, kada dolazi iz južnoameričke lige u europsku ligu, pa čak i kad prelazi iz jedne europske lige u drugu, ima velikih problema u adaptaciji
I obzirom da mali Pato koji ima 17 godina još uvijek nije posve formiran igrač

Mogu sa relativnom sigurnošću zaključit da mali neće igrat u prvoj postavi ove sezone.

Slijedeće, možda
Za dvije sezone, sigurno - ako se snađe u Italiji i zaobiđu ga povrede.

Ove sezone - jako teško.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ја не видим да је ико поменуо "несналажење".

Не снаћи се - еуфемизам за промашај у фудбалу.

Овде је реч о томе, да ли ће мали јебати матер свима чим дође или ће пак само показати да ће у будућности  бити велики играч.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ma predmet diskusije je hoće li mali igrat u prvoj postavi već u ovoj sezoni...

Ja tvrdim da neće... dok, s druge strane, AlenNS tvrdi da hoće...

A obzirom da mali ima 17 godina, da dolazi iz saasvim drugog nogometog podneblja, da postoji uvijek prisutan problem adaptacije... teško da će mali već sada, u ovoj sezoni, zaigrat kao standardni član prve postave
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Apr 2026, 16:57:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.