Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Apr 2026, 09:55:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 502676 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
A ako ti kazem da su Ronaldo,Pipo i Gilardino bili povredjeni...i da je utakmica prijateljska

Na koji nacin to menja rezultat ove utakmice? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Anćeloti: Kaka ostaje u Milanu

Trener aktuelnog evropskog šampiona Milana Karlo Anćeloti izjavio je da ne postoji ni jedan odsto mogućnosti da Brazilac Kaka napusti italijanski klub.

"Nema šansi da Kaka napusti Milan. Pregovori nisu u toku, niti će se voditi ovog leta i zato je nemoguće da on predje u Real Madrid. On je simbol našeg kluba i nemam ni najmanju dilemu da li će i dalje nostiti crveno-crni dres", rekao je Anćeloti.

Šef stručnog štaba Milana podsetio je da Kaka ima višegodišnji ugovor i rekao da su priče o njegovom odlasku neosnovane.

Spekulacije o Kakinom prelasku u Real Madrid pojačale su se, nakon što je brazilski as, u četvrtak u Moskvi, greškom ušao u autobus koji je prevozio igrače "kraljevskog kluba". Španski mediji dali su tom dogadjaju simboličan značaj i najavlili da će brazilski reprezentativac u sledeće dve nedelje sigurno potpisati ugovor sa Realom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy
AC MILAN,

Kakà will stay at least until 2012

Posted 04.08   10.07

The Spanish paper "El Mundo Deportivo" reveals that the Brazilian star Kakà would have extended his contract until 2012. His new wage

would be 6 millions of euro per season.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Nesporazum na aerodromu u Moskvi

Kaka ušao u autobus Reala!

Po dolasku u Moskvu na turnir na kojem učestvuju Lokomotiva, PSV, Milan i Real, Brazilac Kaka je napravio grešku tako što je pravo iz aviona ušao u autobus namenjen za prevoz do hotela fudbalera Reala!
Ekspedicija španskog prvaka je na aerodrom stigla desetak minuta pre pobednika Lige šampiona. Italijanski novinari su očekivali „roso-nere“, a bilo je prisutno i stotinak navijača italijanskog kluba. Kada su primetili Kaku, novinari su ga odmah pitali (o čemu bi drugom) o Realu. Završivši sa njima, Kaka je sa Gatuzom i Kafuom krenuo prema terminalu. Ušli su u autobus Reala, praćeni iznenađenim pogledima direktora kraljevskog kluba Antonija Medine, Hoze Luisa Urtada i Enrikea Rikelmea.
- Ti više ne moraš da čekaš, hajde sa nama - rekao je Medina Kaki, koji je pomalo pocrveneo.
Umešao se Kafu, koji se brzo snašao:
- Izvinite, pogrešili smo autobus! Ja sam kriv.
Bila je to prilika za fotoreportere da zabeleže zanimljiv događaj.
Na rastanku, Medina je rekao Kaki „zbogom“, dok je šarmantni Brazilac odgovorio:
- Zbogom, ili bolje, do skorog viđenja!
Naravno, igrači šampiona Evrope su ubrzo otišli u autobus za igrače Milana koji je stajao u blizini.
Kada je reč o Realu, trener Bernd Šuster juče je pokušao da izvadi još jednog asa iz rukava, tako što je označio novu potencijalnu metu u prelaznom roku, Holanđanina Rafaela van der Varta, kome je majka rodom iz Španije.
- Van der Vart je zanimljiv igrač. Zato je na mojoj listi, a ako budemo imali priliku, kupićemo ga - rekao je Šuster, dok je Holanđanin iz Hamburga poručio da mu je velika želja da igra u Primeri.

Izvor: Blic

Smile Slucajnost ili . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Pa sta ja znam, to sa autobusom - desilo se, jbg. . . Licno mislim (a po profesiji sam sportski novinar na jednoj lokalnoj radio-stanici, i bas pratim te stvari) da Kaka nece preci u Real (niti bilo koji drugi klub), ni ovog ni sledeceg leta. . . AC Milan je previse veliki klub da ne prepozna da im je fantasticni Karioka postao zastitni znak. . . Opet, sa druge strane, tako veliki klub takodje mora imati u vidu da drzati bilo koga tu "na silu" (ukoliko on zeli odlazak) vredi isto koliko i da ga nemaju. . . Ali, kao simpatizer, nadam se da i Kaka prepoznaje velicinu "rosso-nera", da i on ima u vidu da nije vreme za odlazak, i da u Milanu moze jos mnogo da postigne. . . I jos se nadam da mu slava i novac nece udariti u glavu, jer mislim da moze postati jedna od boljih stvari koja se desila fudbalu u poslednjoj deceniji, a mozda i duze. . .
Kao primer cesto navodim svog idola iz detinjstva, Andreja Sevcenka, koji je svakako bio fantastican fudbaler sve dok mu je bilo nevazno sta o njemu misle "neki tamo", dok se nije slikao za razno-razne casopise, dok nismo imali priliku da ga gledamo u "tabloidima" i sl. (obicno kazem: tad je covek cutao i trpao; igrao fudbal iz ljubavi, pa jos igrao kako valja - kud ces bolje). . . E, a onda mu je postalo vaznije misljenje njegove zene i 120.000 funti nedeljno i da li mu je frizura dobro namestena. . . Da je samo jos u tom momentu bio trezven i da je odlucio da karijeru zavrsi u Italiji, a ne da se seli u Englesku (verovatno je promena nacina zivota jedan od uzroka strmoglavog pada kavliteta njegove igre), bio bi kod svih tiffosi-a postovan - pa aj' da kazem skoro koliko i npr. Paolo Maldini. . . Ostao bi zapamcen kao jedna od legendi kluba, covek koji je puno dao "rosso-neri"-ma, i na kraju igrac sa velikim postignucima. . . A novca bi imao (slozice te se sa mnom svi vi, obicni smrtnici) sasvim, sasvim dovoljno, mozda i vise od toga. . . Ali, jbg!
Ponovicu, Kaka je fantastican momak i bilo bi steta da iz svoje karijere ne izvuce maksimum. . . A mislim da on to moze. . . I nadam se da ce umeti da spoji lepo i korisno. . . Ali ne bih nista unapred, vreme je pravi sudija, sve ostaje da se vidi. . .
I, eto. . . Iako mi posao nalaze neutralnost, ja sam ipak morao da iznesem svoje misljenje (kako strucno, koje je apsolutno nepristrasno, tako i ono subjektivno, koje je mozda malo naklonjeno "crveno-crnima", koliko god se ja trudio da budem objektivan). . . Al' valjda sam i ja od krvi i mesa, pa uvek kad nisam sportski novinar, tad sam vatreni navijac Milana. . .
Zopp svima koji vole ACM kao ja, a moja ljubav je mozda starija i od mene samog. . . (rekao bih i nesto na italijanskom, ali necu da se brukam, jer italijanski tek nabadam, a i nisam siguran kako se sta pise). . .

[Edit by SerbianFighter: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 23:25:33 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Milan have signed Brazilian striker Pato from Internacional for a fee of €14.6m. The 17-year-old joins for an undisclosed length of time though he will be ineligible until the new year due to rules forbidding Italian teams from registering non-EU players before they turn 18.

Izvor: BetInf
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Kaka: Ostajem u Milanu do kraja karijere

Najbolji fudbaler Milana i brazilski reprezentativac Kaka razrešio je muka sve navijače "rosonera" rekavši da će uprkos neverovatnoj ponudi Real Madrida od čak 90 miliona evra ipak ostati na San Siru.
On je naglasio i da bi, što se njega tiče, najradije završio karijeru u dresu Milana.

O dvadesetpetogodišnjem Brazilcu se već duže vreme nagadja da će preći u "kraljevski klub" za nezamislivu svotu novca, ali je Kaka u ponedeljak izjavio da je novi ugovor sa aktuelnim evropskim šampionom "gotova stvar".

"Glasine me uopšte ne zanimaju, pravim se da ih ne čujem. Mislim da je moje ponašanje dosad najbolji odgovor na te spekulacije. Svi nešto pričaju, novine pišu, ali je treniram sa Milanom i već u planu imam nove projekte na San Siru", rekao je Kaka u intervjuu za Skaj Italiju.

Na pitanje novinara, da li će u Milanu ostati do kraja karijere, brazilski "čarobnjak" je naglasio da ta odluka isključivo zavisi od predsednika kluba Silvija Berluskonija.

"U Milanu do kraja života? Ako Berluskoni kaže da želi da ostanem do kraja karijere, onda mu ja verujem. Uostalom nemam nikavu potrebu da menjam sredinu jer sam za pet godina ovde osvojio sve što se osvojiti moglo. Sad radim na tome da budem još bolji u budućnosti", dodao je Brazilac, koji je u
celokupnoj karijeri još nastupao samo za matični Sao Paolo.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Најгори потез за њега би био да оде у Реал Мадрид.

Међутим, показао је да зна шта му је чинити. Ако стварно жели да остане до краја у Милану, могу само рећи да је донео праву одлуку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Naravno.Sta ce mu to sada. ..

Dule sta mislis o Realovom timu?

Bolje da prebacim pitanje na Realovu temu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Kaka: Ostajem u Milanu do kraja karijere

Verujem da Sheva muda jede zato sto nije doneo istu odluku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Apr 2026, 09:55:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.