Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Apr 2026, 01:10:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 501731 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ja ne znam sta znaci najbolja momcad, mislis da su ovako dobri momci, pa to moj prijatelju nema veze s tim da su dobri fudbaleri, to sto je neko dobar covek ne znaci da je i dobar fudbaler, ako to znaci rec momcad. A  ako hoces da procitas jos budalastina imas dosta postova pa kreni redom!!!

Ne znaš što znači momčad? Pročitaj koju knjigu... ili možda novine...   Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Ja svaki dan citam i kurir i sport i jos nisam naisao na rec momcad, a od knjiga sam procitao Ideologija srpskog nacionalizma i takodje nisam naisao na rec momcad, ne znam da nisi ti citao.
IP sačuvana
social share

Non sono interista, per fortune[img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Pa sad, ako ti je to jedino štivo koje čitaš, onda me niti malo ne čude tvoji napisi. A i neke druge stvari su puno jasnije.  Smile

A sad, budi toliko ljubazan pa se ostavi kvazi-političkih prepucavanja i lingvističkih preseravanja.

Ako želiš raspravljat o nogometu, samo izvoli - i nastoj bit objektivan, ako je ikako moguće.

Ako namjeravaš nastavit sa pseudo-politikantskim doskočicama, suzdrži se, ili pak proslijedi na odgovarajući dio foruma.

Zahvaljujem.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2007, 17:49:18 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Nije lepo to da mi kazes, prvo nije kvazi politicki i nema veze sa politikom. Ja sam ovde i dosao da pricamo o fudbalu, jer da sam hteo da pricam o politici otisao bi na taj forum pa bi pricao. Ali ne razumem kakve veze imaju reci fudbaleri i momcad, i interesujeme koji je to hrvatski jezik i na kraju sta imas protiv kurira i sporta. E kada mi to razjasnis automacki prestajem sa bilo kakvom raspravom!!!Jel moze?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ja sam Srbin pa imam dosta toga protiv Kurira i Sporta. . .. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Ne mislim u vezi texa, nego leksicki!!! A tih tekstova ima koliko hoces!!! Najbitnije je da Milan dovede makar jedno pojacanje!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Nije lepo to da mi kazes, prvo nije kvazi politicki i nema veze sa politikom. Ja sam ovde i dosao da pricamo o fudbalu, jer da sam hteo da pricam o politici otisao bi na taj forum pa bi pricao. Ali ne razumem kakve veze imaju reci fudbaleri i momcad, i interesujeme koji je to hrvatski jezik i na kraju sta imas protiv kurira i sporta. E kada mi to razjasnis automacki prestajem sa bilo kakvom raspravom!!!Jel moze?

Momčad = ekipa, tim...

Hrvatski jezik = jezik kojim govore Hrvati... isto kao što je srpski jezik kojim govore Srbi

Protiv Kurira i Sporta nemam apsolutno ništa, iz jednostavnog razloga što ih ne čitam.

A mislim da bi za tebe bilo dobro da pročištaš i nešto strane štampe, pa i neku drugu knjigu (može i o političkim teorijama, ako te to baš zanima) a ne samo dvije domaće novine i jednu knjigu (i to baš o ideologiji srpskog nacionalizma).

Ne mislim u vezi texa, nego leksicki!!! A tih tekstova ima koliko hoces!!! Najbitnije je da Milan dovede makar jedno pojacanje!!!

Ne samo jedno... minimalno trojicu - dva u obrani i jednog napadača.. i to pod hitno!!... a po mogućnosti, da budu mlađi od 30 godina
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

FORZZA MILAN

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 355
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC smart
Ajde ovaj put cu da precutim neke stvari i ako se ne slazem sa tobom u jednoj stvari, da bi mogao da imas svoj jezik moras da imas svoju naciju sto sa Hrvatima nije slucaj, ali nebitno ja nisam dosao da govorim o politici vec o fudbalu. Kada bi Milan doveo makar Zulia Baptistu bilo bi dobro, a odbrana nam je perfektna: Odo, Nesta, Digao, Jankulovski. I sto da ne citam Ideologija srpskog nacionalizma sta njoj fali i vi imate onu emisiju Istraga!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Digao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ajde ovaj put cu da precutim neke stvari i ako se ne slazem sa tobom u jednoj stvari, da bi mogao da imas svoj jezik moras da imas svoju naciju sto sa Hrvatima nije slucaj, ali nebitno ja nisam dosao da govorim o politici vec o fudbalu.

Mladiću dragi - i ja ću prešutit... i samo ću ti reć da ne kenjaš o onome o čemu, očito, pojma nemaš

Kada bi Milan doveo makar Zulia Baptistu bilo bi dobro, a odbrana nam je perfektna: Odo, Nesta, Digao, Jankulovski. I sto da ne citam Ideologija srpskog nacionalizma sta njoj fali i vi imate onu emisiju Istraga!!!

Oddo je promaja samo takva. Ne zna centrira da mu život ovisi o tome, a u defanzivi više griješi i paničari nego što je pouzdan.
Jankulovski nije bek. Privremeno je premješten na beka, i nije se baš iskazao.
Nesta je svjetska klasa, i jedini drži tu obranu da se ne raspadne.

Ostali su još Bonnera, Khaladze - sve prosjek ili čak lošije od prosjeka - i Maldini, živa legenda, bog, car, sve to... ali ipak - star. Ma koliko vi šutjeli o tome...

P.S. Knjizi "Ideologija srpskog nacionalizma" ne fali ništa. Ali bilo bi pametno da pročištaš još nešto, jer ako ti je to jedina lektira, onda će ti se i u buduće događat verbalni proljevi poput onog u prvom dijelu tvog posta.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2007, 18:28:49 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Apr 2026, 01:10:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.