Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 19:14:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 501509 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Pa sad... Najbitniji je, svi se bore za njega, ali da sve pokazuje... Bas se i ne bih slozio. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
U principu se manje više slažem sa svim što si napisao, pa nema potrebe da citiram, ali ovo:

Pogotovo ne sad, kad Milan jeste osvajac LS, ali u nekom drugom sportu, posto nikako nisu igrali fudbal. Smile

Stari, ono što su pokazali protiv ManUtd-a u Milanu je bila esencija nogometa, nogomet u svojoj najčistijoj formi, bez bespotrebnih cirkusiranja, preseravanja i uveseljavanja površnih pratitelja nogometa.

Totalna, nepatvorena i klinički čista egzekucija. Pobijeda. Trijumf.

Nogomet. I to onaj iskonski.

Nisam navijač Milana, ali zbog one predstave skidam im kapu do poda. Ono je bila izvedba za koju su sposobni samo najveći. A Milan je definitivno jedan od najvećih.

Samo zbog te utakmice zaslužili su titulu. Da me ne bi krivo shvatio - to nije jedina utakmica koju su dobro odigrali, to je samo najbolja.

« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 23:44:09 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Liga Sampiona----->Takmicenje najboljih evropskih klubova------>Osvajac Lige Sampiona,najbolji evropski klub------->Milan osvajac Lige Sampiona------>Milan najbolji evropski klub Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Heh.

Da je Manchester protiv Milana odigrao takvu utakmicu, verovatno bih bio jos darezljiviji u hvalospevima. Ovako... Recimo da su zasluzeno prosli. Smile

Liga Sampiona----->Takmicenje najboljih evropskih klubova------>Osvajac Lige Sampiona,najbolji evropski klub------->Milan osvajac Lige Sampiona------>Milan najbolji evropski klub Smile

Steta sto te nije bilo na forumu pre godinu dana.

Sad bih te pitao koji je najbolji srpski klub, ali nekako mi se cini da se ni meni bas nece svidjati odgovor. Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 23:45:47 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500

Sad bih te pitao koji je najbolji srpski klub, ali nekako mi se cini da se ni meni bas nece svidjati odgovor. Smile

Jebi ga, prijatelju.... Uhvatio te ovde... Baš me zanima kako ćeš se izvuć iz ovoga   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Vazno da si ti priznao da je Milan najbolji.

Citat

Ta logika otpada ako se tom "najboljem klubu" sviraju nepostojeci penali u derbijima. . .i sl. . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Ako ja, kao neutralni promatrač, smijem presudit i tako okončat ovu offtopic raspravu...

Već smo utvrdili da je rezultat najbolji pokazatelj. Pa ako primijenimo taj pokazatelj, onda je najbolji klub iz Srbije - Crvena Zvezda. Jer, koliko je meni poznato, Partizan nikada nije bio prvak Europe.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Hm. Da se ne lazemo, Zvezda je zasluzeno sampion Srbije (isto kao sto je Dinamo, jos zasluzenije, sampion Hrvatske Smile Smile ).

Milan je zasluzeno sampion Evrope. To je jasno. Medjutim, reci da su najbolji tim Evrope... Ne kazem da nije nimalo tacno, ali je, u svakom slucaju, diskutabilno.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 23:52:31 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ako ja, kao neutralni promatrač, smijem presudit i tako okončat ovu offtopic raspravu...

Već smo utvrdili da je rezultat najbolji pokazatelj. Pa ako primijenimo taj pokazatelj, onda je najbolji klub iz Srbije - Crvena Zvezda. Jer, koliko je meni poznato, Partizan nikada nije bio prvak Europe.  Smile
Pazi druze rezultat je relativna stvar.Ko odredjuje rezultat?Partizanu su uzete dve titule malo pre tih godina kada je zvezda osvojila KES. . cuveno Shajberovo kolo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Milan jeste osvojio ligu sampiona ali je daleko od najbolje ekipe prosle godine. Nije cak ni medju prvih 5  Smile

Evropsko prvenstvo----->Takmicenje najboljih evropskih reprezentacija------>Pobednik evropskog prvenstva,najbolja evropska reprezentacija------->Grcka pobednik evropskog prvenstva------>Grcka najbolja evropska reprezentacija  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 19:14:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.