Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Apr 2026, 16:19:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 499404 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja jedva cekam da krene nova sezona pa da vidim sta ce da uradi Juventus sa svojim novim pojacanjima, ali nije iskljuceno da ce da se vrati u 2 ligu

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Milan nudi 16 miliona evra za Baptistu

Aktuleni fudbalski prvak Evrope, italijanski Milan ponudio je španskom šampionu Real Madridu 16 miliona evra za brazilskog internacionalca Žulia Baptistu, objavili su lokalni mediji.

Novinar dnevnika "As" tvrdi da će sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović sigurno odbiti ponuditi italijanskog kluba, pošto je nedavno izjavio da će Baptistu pustiti samo uz obeštećenje od 22 miliona evra.

Brazilski internacionalac je potvrdio da je razgovarao sa čelnicima Milana, ali je naglasio da mu je želja da i sledeću sezonu igra u dresu Real Madrida.

U dosadašnjoj karijeri dvadesetpetogodišnji as je igrao za Sao Paulo i Sevilju, a u Real Madrid je stigao 2005. Prošle sezonu, kao pozajmljeni fudbaler, nastupao je za londonski Arsenal.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
A ja neznam sta su zapeli za ove brazilece,  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
A jebi ga, kad su najbolji...

Ja negdje pročitao da je Milan zainteresiran i za Deca...

To bi bilo jako jako zanimljivo, da dođu Emerson, Deco i Julio Baptista... Ali ne vjerujem da će se to realizirat

Evo i tekst, preneseno sa jednog drugog foruma, tako da ne znam koliko je pouzdan izvor...

Portuguese Press Claims Milan Are In For Deco

Despite just twenty-four hours elapsing since Barca coach Frank Rijkaard claimed that Deco was happy at the Nou Camp, Portuguese daily O Jogo reports that AC Milan are lining up a bid for the player...

Portuguese sports newspaper O Jogo claims that AC Milan have marked Barcelona's Deco as a top-priority signing target.

In the wake of Deco's recent slip down the pecking order in training, Carlos Ancelotti's interest has apparently been piqued, despite coach Frank Rijkaard's statement that both Deco and he are happy with the Portuguese midfielder's role at the club.

But the paper argues that Ancelotti's interest is serious - and could result in swift and decisive action.

The paper goes on to say that, since Inter Milan are also contemplating a bid, the rossoneri may move quickly. Ancelotti has allegedly already asked president Silvio Berlusconi for permission to swoop for the Brazilian-born player.

With this set to be granted, director Adriano Galliani could soon return to the city of Barcelona to negotiate for the Barca number 20.

It is alleged that Ancelotti's interest in Deco hit fever pitch back in January, but no move resulted from this.

If there is to be a switch now, it may be in accordance with the player's release clause. While this is a whopping 75 million euros, Barcelona are rumoured to be willing to cut it by two thirds, to 25 million, in order to offload the player, whose contract runs until 2010.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 17:29:10 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ne znam samo kako bi se uklopio Emerson?Za Deca bi se i naslo mesta. . .

Sta ti mislis o Baptisti?Meni jako cudan igrac. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Emerson-Gattuso-Pirlo-Deco u sredini, plus Kaka naprijed, Odojak u napadu...

Julio Baptista.. meni je OK... razarač, golema snaga, vrlo prodoran, opasan prema naprijed... nije klasični napadač, više za krilnu poziciju ali vrlo vrlo ofenzivan, daje dosta golova a može i dodat i trčat...

Inače, u Brazilu dvaput zaredom bio najbolji volante (zadnji vezni) lige, pa u Sevilli prekomandiran u napad i postao prvi strijelac lige

Po meni, jako zanimljiv igrač... svakako materijal za talijansku ligu i za prvaka Europe
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Znaci ti bi forsirao 4-5-1?A odojak je Ronaldo? Smile

Pa nisam znao da je bio zadnj vezni zato mi je cudno mozda je on jedan od onih extra kvalitetnih igraca kojima niko ne moze da pronadje pravu poziciju. ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Ja se secam da je na FM-u 2005 igrao DM, i da sam se sokirao kad sam to video Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Da, 4-4-1-1 isti princip kao i prošle sezone...  I da, Odojak je Ronaldo.. Zar nije?  Smile

Julio Baptista je bio def. vezni u Brazilu... igrao za Sao Paulo (ako se ne varam)... A u Sevilli ga je trener prebacio u napad i pogodio,... kod Dunge u reprezentaciji (kao što si mogao vidjeti na Copa America) igra na lijevoj strani veznog reda, ali opet dosta ofenzivno

ja mislim da je on jako, jako zahvalan igrač koji se može upotrijebit na više načina... 
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 17:48:08 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat
4-5-1-1

4-5-1 Smile

A sta znaci odojak? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Apr 2026, 16:19:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.