Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Apr 2026, 18:23:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 495592 puta)
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6681-7710
CM.IT - COLPO DI SCENA: SUAZO VUOLE L'INTER

MILANO - Clamoroso desiderio espresso dal centravanti honduregno David Suazo al ritorno dalle vacanze: il giocatore vuole andare all'Inter, club con il quale aveva preso un impegno morale prima della partenza, ed ora vuole cercare di fare il massimo per rispettare la parola data ed aggirare l'accordo già raggiunto tra il Milan ed il Cagliari. L'operazione appare decisamente intricata. Per risolverla attualmente sono al lavoro lo stesso Suazo, il suo procuratore Giovanni Branchini, appena rientrato dal Giappone, ed il direttore sportivo dell'Inter, Marco Branca. Calciomercato.it seguirà nelle prossime ore gli sviluppi di questo incredibile colpo di scena...
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82
 Smile Smile Smile pokupovase turci babe brazilce a ne bi me cudilo ako ode ronaldo da milan dovede 2 nove babe za njega(ipak je kupovanje baba politika tima)

eto vam ga sad suazo u milanu samo sto ce da igra za inter Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6681-7710
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
smesno je to sto su sanse za ta dva transfera    1   :   "obrnuta osmica"      Smile
Misliš položena 8, jer obrnuta 8 daje 8.   Smile

Videćemo, nadam se da će ih dovesti...

Posle sinocnog prelaska Anrija u Barsu, sve mi se cini i da ce Eto'o u Milan...  Smile  Taman mogu i da sutnu debelog Ronalda fenjerasima...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D900
Daj Bože...
Eto bi bio savršen u napau Milana...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6681-7710
A.C. MILAN OFFICIAL ANNOUNCEMENT
6/23/2007
A.C. Milan had previously reached an agreement with Cagliari for the transfer of player David Suazo. Milan learned after the fact that the player had already signed a contract with F.C. Internazionale and they are now withdrawing from negotiations. Milan want to emphasize that they have acted legally in conforming with the national and international sporting rules and regulations.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile Smile mlinko  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6681-7710
Milan Concede Suazo To Inter

Milan have admitted defeat in their audacious bid to snatch David Suazo out from under the noses of their increasingly bitter city rivals Internazionale.

The powers that be at the Milanello thought they had pulled off one of the most sensational transfer coups in the history of Italian football when they convinced Cagliari to pull out of advanced negotiations with Inter and instead sell them the highly rated Honduran. A firestorm of controversy threatened to explode outright, however, when it emerged that Suazo already had a signed contract with the Nerazzurri.

Perhaps wisely Milan opted ultimately against engaging in an all out legal war over the player, which would have only served to damage the reputations of all parties involved.  Cagliari’s late concession that there was a clause in Suazo’s contract allowing him to sign with any club prepared to pay over 14m Euro almost certainly played a large role in the Rossoneri’s decision to take the high road on this matter.

“Milan have a contract with Cagliari Calcio for the co-ownership of David Suazo, but taking into account that the player had already signed a contract with Inter, we are herewith announcing that we are going to play no further part in the negotiations.” read the statement.

“Milan also wish to underline that they acted fairly in the affair and were completely within the bounds of the national and international sporting rules.”

With that drama behind them, Milan will now turn their full attention towards landing a world class striker that will steal the thunder back from the Inter and will allow their fans to sing the Italian equivalent of “Who are ya?” to Suazo.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile a pokazace vam on u derbiju ko je  Smile  Smile Smile Smile Smile Smile SmileSmile Smile Smile Smile Smile Smile mlinko  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
With that drama behind them, Milan will now turn their full attention towards landing a world class striker that will steal the thunder back from the Inter and will allow their fans to sing the Italian equivalent of “Who are ya?” to Suazo.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6681-7710
a on ce pjevati,ja sam taj koga za koga ste vi zvanicno objavili da cu biti vas igrac,i onda sam vam nabio k...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
David Villa nova meta AC Milana

Nakon izgubljene utrke za Davidom Suazom, čelništvo AC Milana nastavlja potragu za napadačem, a kao najnovija opcija pojavio se njegov imenjak iz Valencie – David Villa. 

Iako još nisu odustali od borbe za Shevchenka i Eto'o, rossoneri su odlučili baciti udicu i prema Davidu Villi.

Talijanski Corriere dello Sport objavio je kako je europski prvak za Davida Villu ponudio Valenciji 16 milijuna eura i Ricarda Oliveiru, čija se vrijednost procjenjuje na oko 8 milijuna eura.
S obzirom da su šišmiši istakli cijenu od 40 milijuna eura za svog napadača, ovakva ponuda Milana može se protumačiti kako Gallianijevo opipavanje pulsa Valencie, nakon čega će vjerojatno podebljati ponudu.

Ako se Valencia odluči na prodaju svog napadača, Talijani će morati voditi žestoku borbu s engleskim Chelseaem i Liverpoolom koji su odavno izrazili želju za Villom. 

Izvor : Sportin.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 176 177 179 180 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Apr 2026, 18:23:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.