Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Dec 2025, 16:33:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 459832 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
milanezi su najbolji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82

Smile Smile Smile Smile  Ma Che Succede  Smile Smile Smile
sudija moli boga da te ne ubiju ako mi opet sviras ofsajd Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Maldini igra i sledeće sezone

"Još ništa nisam potpisao, ali sam razgovarao sa potpredsednikom kluba Galijanijem i odlučio da završetak karijere prolongiram za još godinu dana", kazao je 38-godišnji Maldini.

Italijanski fudbalski internacionalac Paolo Maldini izjavio je u četvrtak da je odlučio da i sledeće sezone igra za Milan, preneli su lokalni mediji. On je naglasio da je takvu odluku doneo zato što se odlično oseća i što je uveren da će još godinu dana biti u stanju da igra u najjačoj konkurenciji.

"Još ništa nisam potpisao, ali sam razgovarao sa potpredsednikom kluba Galijanijem i odlučio da završetak karijere prolongiram za još godinu dana", kazao je 38-godišnji Maldini.

Sedorf: Karijeru ću završiti u Milanu

’’Odlučio sam da karijeru završim u Milanu. Kada mi istekne važeći ugovor imaću 34 godine i neću imati želju da se oprobam negde drugde’’, izjavio je Sedorf.

Klarens Sedorf, vezista Milana koji ove sezone pruža odlične partije u dresu ’’rosonera’’ saopštio je da će karijeru završiti u milanskom klubu. ’’Odlučio sam da karijeru završim u Milanu. Kada mi istekne važeći ugovor imaću 34 godine i neću imati želju da se oprobam negde drugde’’, izjavio je Sedorf.

Holanđanin je ove sezone postigao nekoliko važnih golova za Milan u Ligi Šampiona, a uz Pirla, Gatuza i Kaku čini okosnicu srednjeg reda ekipe trenera Ančelotija.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Seedorf "stari kao crno vino"

NIZOZEMSKI veznjak AC Milan Clarence Seedorf, uoči finala Lige prvaka koje će se odigrati iduću srijedu u Istambulu, vjeruje kako igra bolje nego ikad prije u karijeri. Seedorf je jedini nogometaš u povijesti koji je Ligu prvaka osvajao s tri različita kluba; Ajaxom, Real Madridom i Milanom.

"Neki mi kažu da starim kao crno vino, sve sam bolji svake godine. Važno je stalno se truditi da napredujete i raditi na svojoj igri, inače mi ne bi bilo mjesto na ovom nogometnom nivou. Zbog toga sam sretan što sam dio sustava u kojem uvijek morate pobjeđivati", rekao je Seedorf, prenosi Eurosport.

Iako se Nizozemac u svojoj karijeri često susretao s engleskim klubovima, na Otoku nikad nije zaigrao. No, ne zato što misli da mu ne odgovara engleski nogomet.

"To je sudbina. Neke vam stvari jednostavno nisu suđene. Prije 12 godina imao sam izbor. Mogao sam otići u Real Madrid, Manchester United ili Arsenal. Izabrao sam Real, iako nisam imao neki određeni razlog. Engleski nogomet je izvrstan. Atmosfera na stadionima je vrhunska i siguran sam da je odličan osjećaj tamo igrati. Ali ne možete imati sve", zaključuje Seedorf.

izvor: index
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson C902
Milan podmladuje ekipu
Maldini produzio Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
pije covjek eliksir za starenje Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Nesta produžio ugovor sa Milanom do 2011. godine

MILANO, 18. maja 2007. (Beta-AP) - Italijanski reprezentativac, odbrambeni igrač Alesandro Nesta produžio je ugovor sa Milanom do 2011. godine.

Finasijski detalji novog ugovora nisu saopšteni.

Nesta sada ima 31 godinu, a u Milan je došao 2000. godine, posle devet godina u Laciju.

Baš su Milan i Lacio trenutno izjednačeni u bodovima i zauzimaju treću i četvrtu poziciju na tabeli Serije A. Imaju po 61 bod.

Milan u sredu, 23. maja, igra u finalu Lige šampiona sa Liverpulom.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Đilardino prelazi u Barsu?

18. maj 2007. (Sportservis) - Napadač Milana i fudbalske reprezentacije Italije Alberto Đilardino mogao bi da potpiše ugovor sa Barselonom na kraju sezone, prenose mediji na Apeninima.

Đilardinov menadžer Bepe Boneto potvrdio je da njegov klijent ima odličnu ponudu Barselone i da je kontakt sa Kataloncima već uspostavljen.

"Proveo sam nekoliko dana u Kataloniji i napravio odlične kontakte sa čelnicima Barselone. Oni su zainteresovani za Đilardina, pošto postoji mogućnost da taj klub na kraju sezone napuste i Kamerunac Samjuel Eto i Brazilac Ronaldinjo", rekao je Boneto.

Đilardino ima ponudu i Liona, ali je malo verovatno da će taj transfer biti realizovan.

Italijan je u karijeri igrao za Pjaćencu, Veronu i Parmu, a dres Milana nosi od 2005. godine. Za reprezentaciju Italije odigrao je 23 utakmice i postigao je devet golova.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Lepo Smile

Samo jos Etoa da nam daju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Pola Evrope 'prelazi' u Barsu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Dec 2025, 16:33:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.