Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Dec 2025, 23:19:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 454438 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Maldini po osmi put u finalu?

Kapiten Milana Paolo Maldini uveren je da će se u sledeće tri nedelje oporaviti od povrede kolena i da će 23. maja u Atini osmi put u karijeri igrati u finalu Lige Šampiona.

Maldini se povredio na prvoj polufinalnoj utakmici Lige Šampiona protiv Mančester Junajteda. Zbog povrede kolena iskusni fudbaler je propustio  revanš meč, u kom je Milan pobedio protivnika sa 3:0 i plasirao se u finale Lige Šampiona.

"Čast mi je što sam kapiten ovog tima. Nadam se da ću predvoditi ekipu na meču u Atini", kazao je 38. godišnji Maldini, koji je najavio da će i sledeće sezone igrati za šestostrukog prvaka Evrope.

U dosadašnjoj karijeri Maldini je četiri puta, 1989, 1990, 1994. i 2003, osvajao Kup i Ligu Šampiona, dok je tri puta 1993, 1995. i 2005. izlazio kao gubitinik iz finalnih mečeva najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja.

U finalu ovogodišnje Lige Šampiona Milan će u Atini, gradu u kom je već jednom, 1994. godine, osvojio titulu prvaka Evrope, igrati protiv engleskog Liverpula. Pre dve godine Liverpul je u Istanbulu,  posle velikog preokreta, boljim izvodjenjem jedanaesteraca pobedio Milan i osvojio petu titulu prvaka Evrope.

Izvor: B92

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Momci pricajte u vase ime a ne u moje,zajebite te fazone lazio i ostala govna.I nemoj da me nazivate biserom da vam se nebi napio krvi u slucaju da dodjete na turnir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Momci pricajte u vase ime a ne u moje,zajebite te fazone lazio i ostala govna.I nemoj da me nazivate biserom da vam se nebi napio krvi u slucaju da dodjete na turnir.

Tako je to kad neko voli da daje a ne ume da prima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
nema tu sta voli ne voli,mancester je zasluzeno ispao i nije prosao,da je prosao sa onom igrom,isto bih ovo napisao(nezasluzeno)ja sam reagujem na ovo biseri,Nemoj da vredjate ljude ovde,a drugo otkud vi znate za koga i koliko dugo ja navijam za neki klub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ајде да се ја огласим, пошто је моја била изјава.

Ниси ти бисер, већ она твоја реченица у вези Каке. Да си лупио, лупио си и немаш неко право да се сад љутиш, ко да ти је неко мајку опсовао, а на крају крајева, ниси и нећеш бити, први и последњи, који је и који ће рећи нешто нетачно или глупо.

Називали су и мене идиотом, што је много горе од "бисера" и шта да радим? Наставим по своме доказима, аргументима, па ако код некога не иде, заобилазим убудуће и не покушавам више. У сваком случају, ако те је увредило извини, мада ипак мислим, да се љутиш без потребе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Pa po mom misljenju on nije madjionicar,nevidim u tome da sam lupio,to je moj ukus i moje pravo na misljenje.Po meni danas ima samo jedan igrac madjionicar.Da sam promasio jesam,pa ja navijam za Mancester naravno da sam sa ove distance gledano promasio(ispali).Drugo u moje ime govorim nikad nisam voleo ni lazzio ni sad inter ni onda Milan(dejo savicevic) uopste nevolim italijane,ako imate neke dokaze protiv nekog da je preletac onda i napomenite i prozivajte licno,a ne ovako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ма у реду је све што се мене тиче, само ако сам ја већ нешто написао, на шта си се ти/неко други увреди, нећу да остане неразјашњено. Само то.

Што се овог другог тиче, око тих клубова, "прелетања" и тога, могу само рећи да немам појам о чему се ради, па нећу да се петљам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cestitam navijacima Milana na zasluzenoj pobedi....oprali su Man utd Smile Smile
Ipak po igri koju su prikazali ove sezone nisu zasluzili ni cetvrtfinale..ali jbg..anceloti je tempirao formu kao treba......
Kaka i Seedorf vanzemljaci.. Smile
Jedino sto mi je krivo je to sto je onaj govnar gilardino dao gol
 Smile
Pa nisu forumaši igrali za Milan sinoc...
Smile Smile
1.zna se na sta sam mislio
2.nigde forumase nisam pomenuo,vec navijace
3.ja navijace shvatam i prihvatam kao deo tima

Jbg.
Dosao je red i na mene Smile
znam da je milan prosao...i znam da si dete...ali pazi da ne preteras u slavlju Smile....ja sam cestitao na zasluzenoj pobedi...ipak i dalje ostaje da milan igra stekarski i kalkulatorski fudbal..i to jedna tekma ne moze da promeni..tako da pazi koga i na osnovu kojih citata prozivas Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2007, 18:24:08 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
@Sle Jr, sta se primas, vidis da ni on sam ne zna sta je hteo da kaze. U stvari ja kapiram odakle je on izvukao to sto je rekao: "Cestitam navijacima Milana na zasluzenoj pobedi....oprali su Man utd". Ali nebuloza je to kako je on shvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Sle Jr, sta se primas, vidis da ni on sam ne zna sta je hteo da kaze. U stvari ja kapiram odakle je on izvukao to sto je rekao: "Cestitam navijacima Milana na zasluzenoj pobedi....oprali su Man utd". Ali nebuloza je to kako je on shvatio.
ma smara me decija  psihologija "pisi(sta god),samo da bude napisano...makar bile i gluposti
 Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2007, 18:37:27 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Dec 2025, 23:19:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.