Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 18:00:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 412930 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Ultimatum Milana Didi

Potpredsednik Milana i prvi operativac slavnog italijanskog kluba Adrijano Galijani postavio je ultimatum brazilskom golmanu Didi, sa kojim se već par meseci bezuspešno pregovara o produženju ugovora.

"I dalje sam optimista i verujem da će pregovori sa Didom, koji su trenutno u ćorsokaku, biti okončani na obostrano zadovoljstvo. Ipak, mi ne možemo da čekamo dugo, jer Didin ugovor ističe u junu, a približava se zimski prelazni rok i zato sam bio primoran da mu stavim do znanja da mora da se izjasni u najkraćem mogućem roku", rekao je Galijani.

Prema njegovim rečima, svi u klubu, uključujući i vlasnika Silivija Berluskonija, žele da Dida potpiše novi četvorogodišnji ugovor, ali vreme polako ističe.

"Dida u najkraćem roku mora da nam kaže šta želi. Ukoliko hoće da ostane i klubu, u što svi i dalje verujemo, lako ćemo se dogovoriti. Ako, medjutim, ima nameru da ode, to mora odmah da nam kaže, jer u januaru još možemo da ga prodamo, pošto će u junu biti slobodan igrač", rekao je Galijani.

Golman reprezentacije Brazila je trenutno povredjen i neće braniti mesec dana, a Galijani očekuje da će posle božićnih praznika on, ipak, biti na golu Milana.

"Mi smo davno dali ponudu za koju mislim da je veoma fer i Dida tačno zna na šta može da računa ukoliko odluči da ostane. Nema dileme da je on naš prvi golman i rečeno mu je da ne nameravamo da se pojačavamo na toj poziciji. Bili bismo najsrećniji da ne moramo na brzinu da tražimo novog golmana, ali ako Dida želi da ode to mora odmah da nam kaže kako bismo imali dovoljno vremena da na tržištu pronadjemo odgovarajuću zamenu", rekao je Galijan

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Milan ne pregovara o povratku Ševčenka

Italijanski prvoligaš Milan negirao je u četvrtak navode domaćih i britanskih medija da pregovara o ponovnom dovodjenju ukrajinskog napadača Andreja Ševčenka.

"Trenutno nema pregovora sa Čelsijem o povratku Ševčenka u naš klub", rekao je u saopštenju predsednik Milana Adrijano Galijani.

Ševčenko je Milan, za koji je odigrao 296 utakmica i postigao 173 gola, napustio u maju i preselio se u londonski Čelsi. Ukrajinski reprezentativac se nije najbolje snašao u Premijer ligi, u kojoj je do sada postigao samo tri gola. U Ligi šampiona još nije uspeo da zatrese protivničku mrežu.

Ni Milan ne igra najbolje bez Ševčenka i trenutno se nalazi tek na 15. mestu na tabeli Serije A. Mediji su špekulisali da će se Ševčenko u Milan vratiti u zimskom prelaznom roku, iako u tom slučaju ne bi mogao da za italijanski tim nastupa u evropskom takmičenju.

Milan je kolo pre kraja prve faze već obezbedio plasman u osminu finala Lige šampiona.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Evo ovde ima milanova himna.

...

Ako neko ima ili zna gde ima u mp3 formatu nek kaze/postavi Smile

[Edit by zoki82: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

postavi pesmu, a ne sajt
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 20:51:19 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Sta ce bre ikome Milanova himna????????????????? :-):-):-):-):-):-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Pa ima ko voli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Naravno da ima!Forza Milan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Gotivio sam Milan ranije mnogo zbog Deje. Iz ove novije generacije su mi Sevcenko (jebi ga ode!!!) i Kaka najbolji. Cim se ratosiljaju Inzagija (kad njega vidim ne gleda mi se fudbal vise) i ja cu krenuti da slusam njihovu himnu. Do tada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Seržinjo operisan, vraća se Kaka

Ofanzivnom beku Milana, Brazilcu Seržinju, operisana su ledja, a trener ekipe Karlo Anćeloti nada se da će se igrač vratiti u tim do februara, kada počinje druga faza Lige šampiona.

Seržinjo je jedan od sedmorice povredjenih igrača Milana, a operacijom mu je dislocirani diskus vraćen na mesto.

Ostali povredjeni igrači u taboru "rosonera" su golman Dida, defanzivci Alesandro Nesta, Kafu, Alesandro Kostakurta i Djuzepe Favali, kao i vezni igrač Djenaro Gatuzo.

Od povreda su se oporavili vezni fudbaleri Kaka i Masimo Ambrozini i njih dvojica moći će da igraju u sredu uveče protiv Lila, u utakmici poslednjeg kola prve faze Lige šampiona.

Bez obzira na ishod tog meča, Milan će završiti takmičenje na prvom mestu H grupe.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Gotivio sam Milan ranije mnogo zbog Deje. Iz ove novije generacije su mi Sevcenko (jebi ga ode!!!) i Kaka najbolji. Cim se ratosiljaju Inzagija (kad njega vidim ne gleda mi se fudbal vise) i ja cu krenuti da slusam njihovu himnu. Do tada...
Dejo?Ma daj. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Dejo je jedan od najboljih igraca u zadnjih 20 godina ne samo u Italiji nego i u Evropi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 18:00:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.