Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 13:15:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 410989 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Šimić želi da ode iz Milana
Petak, 7. april 2006. 23:17

Hrvatski reprezentativac Dario Šimić, zatražio je ispisnicu od svog matičnog kluba Milana, prenose hrvatski mediji.

Razlog za ovakvu odluku hrvatskog fudbalera, koji je odigrao najviše utakmica za nacionalni tim, je to što mu trener Karlo Anćeloti, uprkos zalaganju na treninzima i profesionalnom ponašanju na terenu i van njega, ne pruža priliku da igra.

"Mislim da zaslužujem više poštovanja. Razgovarao sam s potpredsednikom kluba Adrianom Galianijem i rekao sam mu da želim da odemi", rekao je Šimić, a prenosi portal Soccer365.com.

"Rekao sam svom agentu da mi pronadje novi klub i to, ako je moguće, pre početka Svetskog prvenstva u Nemačkoj", dodao je Šimić, koji očigledno želi u top formi da dočeka najveću svetsku fudbalsku smotru u junu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Očigledno ima nekih problema kad Kostakurta i Maldini igraju na desnom beku pre Šimića...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6080
A ne,Simic ce da mi igra fudbal.....daj ljudi manite se.......nek ide kod Bate Mirkovica da ga nauci kako se igra  Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 e to je tim koji najruznije igra fudbal ova pjesma je dobra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
A ne,Simic ce da mi igra fudbal.....daj ljudi manite se.......nek ide kod Bate Mirkovica da ga nauci kako se igra Smile
Eh, srpski nacionalizam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens M75
Ama, ljudi Milan ide u finale lige sampiona!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 5800xm
ah onaj merk pkrao milan i ševčenka.....
IP sačuvana
social share
ForzMilan!
SOME OF US ONLY SEE IN RED AND BLACK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Ukrajinski fudbaler Andrej Ševčenko definitivno napušta ekipu Milana i prelazi u Čelsi.

"Odlazim iz porodičnih razloga. Zahvaljujem se klubu na svemu što mi je dao, nije bilo problema u našim odnosima i nije bilo ekonomskih problema", rekao je Ševčenko na konferenciji za novinare u Milanu.

Milan je ponudio Ševčenku produžetak ugovora do 2011, ali je on to odbio.

"Ovo je pobeda engleske lige nad italijanskom", rekao je predsednik Milana Adrijano Galijani.

Ševčenko je oženjen Amerikankom, pa bračni par želi da ode u Englesku, kako bi njihov sin Džordan naučio engleski jezik.

"Pokušavao sam da ubedim Ševčenka da ostane sve do minut do konferencije. Ovo je veoma bolan rastanak, najbolniji od kada sam ja u Milanu. Sada počinju pregovori sa Čelsijem, a to neće biti lako", dodao je Galijani.

Ševčenko je za Milan, od 1999, dao 173 gola, što ga je stavilo na drugo mesto na listi tog kluba.

Pre tri godine, 2003, penal koji je izveo Ševčenko u duelu sa Juventusom doneo je Milanu titulu u Ligi šampiona. Sa Milanom je godinu dana kasnije osvojio i italijansku ligu, kao i individualnu nagradu "Zlatnu loptu" za najboljeg igrača Evrope.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 639
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dali ima neko koreografiju koju su priredili navijaci milana sevcenku????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Berluskoni ponovo predsednik Milana

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni vratio se na čelo fudbalskog kluba AC Milan.

Berluskoni je dao ostavku na mesto predsednika u decembru 2004. godine, da bi izbegao sukob interesa, jer je bio na mestu predsednika vlade. Sada se vraća jer više nema prepreka da vodi klub, pošto je njegova partija poražena na opštim izborima u aprilu.

Klub iz Serije A proslavio je povratak Berluskonija rečima da se vratio "duhovni vodja, najveći navijač i pravi predsednik".

Niko nije zauzeo mesto predsednika dok je Berluskoni bio odsutan. On je klub kupio 1986. godine i to je početak jednog od najuspešnijih perioda u istoriji kluba, sa osvojenih sedam nacionalnih titula i četiri evropske.

"Ovo su sjajne vesti za naše navijače. Do sada smo imali jedno prazno mesto u organizaciji kluba. Veliki igrači dolaze i odlaze, on je pravi plus", rekao je potpredsednik lige Adrijano Galijani.

Berluskonijev povratak poklopio se sa teškim periodom Milana. Ekipa je već drugu uzastopnu sezonu završila bez trofeja, a klub je, uz Juventus, Fiorentinu i Lacio, pod istragom Fudbalskog saveza Italije oko nameštanja mečeva.

Galijani je jedan od istaknutijih funkcionera lige koga su ispitivale istražne sudije.

Milan je prošlog meseca negirao sve optužbe o nepravilnostima, pošto su novine objavile transkripte telefonskih razgovora u kojima član rukovodstva Leonardo Meani razgovara sa sudijskim funkcionerom i žali se na zvaničnike u porazu od Sijene.

Klub za koji se utvrdi da je kriv za pokušaj uticanja na rezultat utakmice može biti kažnjen izbacivanjem iz lige i oduzimanjem bodova pred početak sledeće sezone.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 13:15:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.