Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:42:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 904 905 907 908 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 413895 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Sta mu rade?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia -.-
omg galijani nije normalan dali su za vatromet 20 milliona  Smile Smile
nikad da stane jbt sta je ovo  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2008, 23:17:44 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3200
@faca pametniji popusta... Kad nisi dovoljno pametan da razumes ono sto hocu da kazem, ne vredi truditi se... nego, srpska posla, uvek okrecu vodu na svoju vodenicu... Vidim nasao si saveznika u trstri...

@trstra Mora da sam lupio glupost kada sam rekao da ce ronaldinjo u milan a ne u siti... mora da sam tako isto lupao i u svom "glupom" postu...

Mora da me lupa pubertet... ali i vi cete kroz to da prodjete... kada izadjete iz pelena... Smile

Bravo za dolazak R10... Zivo me zanima kako ce igrati milan u sledecoj sezoni... Ako cemo da uvazimo misljenje gore spomenutih strucnjaka, u napadu ce sigurno igrati kaka i ronaldinjo Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
I to se jedva sabrali Smile Smile

Milan: 30.000 navijača dočekalo Ronaldinha

Brazilskog nogometnog asa Ronaldinha na predstavljanju u novom dresu Milana, na San Siru je dočekalo skoro 30.000 ljudi...

Svjetlosni i specijalni efekti i vatromet dočekali su Ronaldinha pri njegovom ulasku na San Siro gdje je vladala prava koncertna atmosfera.

Milanovi navijači razočarani prošlogodišnjim Milanovim petim mjestom pomahnitali su za kartama nakon transfera 28-godišnjeg Brazilca iz Barcelone i oduševljeno su pozdravili Ronaldinhov dolazak.

Trener Milana najavio je da će Ronaldinho i Kaka igrati iza isturenog napadača u formaciji božičnog drvca ove sezone.

- Bit će uzbudljivo igrati uz Kaku. On je među najboljima na svijetu. Također mi je dobar prijatelj i dobro se slažemo u reprezentaciji. Svakom igraču je san zaigrati za Milan. To je poseban osjećaj i nadam se da ću donijeti puno radosti Milanovim navijačima – izjavio je Ronaldinho, kojem je Milan dozvolio nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Nakon pet sezona provedenih u Barceloni Ronaldinho je došao u Milan praćen komentarima da mu su mu zabava i izlasci važniji od nogometa.

- Bio je to prekrasan period u Barceloni, osvojili smo puno trofeja, ali zaključili smo obostrano da je nabolje za sve da se rastanemo. Uvijek sam imao život i pored nogometa i nastavit ću tako. U dobroj sam fizičkoj kondiciji.

Web-administratori potvrdili su da su u srijedu zabilježili deset puta veći broj ulaza na stranice od uobičajenog prosjeka. Prodaja godišnjih karata obustavljena je zbog tehničkih problema. Stala je na 5.230 prodanih ulaznica od ukupnog kontigenta koji iznosi 18.518.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
@faca pametniji popusta... Kad nisi dovoljno pametan da razumes ono sto hocu da kazem, ne vredi truditi se... nego, srpska posla, uvek okrecu vodu na svoju vodenicu... Vidim nasao si saveznika u trstri...

Doktore, ja ti imam veze sa Srbijom i Srbima koliko i ti sa Islandom i Islanđanima... a možda i manje

A čovjek je vidio (kao i svi ostali) da baljezgaš, pa ti je to i rekao. Ali eto, shvaćam te... pubertet je zajebvan period, hormoni šibaju tuta-forca i nije to lako izdržat... ali ne brini, proći će
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6681-7710
Veliki pozdrav za komsije  Smile,napad vam je jak,ali prosle godine nije napad bio problem nego odbrana,ne vidim da ste nesto o tome uradili...stom odbranom ne mozete nista postici,primer vam je braselona prosle godine  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia -.-
Veliki pozdrav za komsije  Smile,napad vam je jak,ali prosle godine nije napad bio problem nego odbrana,ne vidim da ste nesto o tome uradili...stom odbranom ne mozete nista postici,primer vam je braselona prosle godine  Smile
ne brini se ti za nasu odbranu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6681-7710
ne ja,super vam je  Smile Smile Smile Smile najaca odbrana,ali za fudbal na pjesku  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia -.-
ne ja,super vam je  Smile Smile Smile Smile najaca odbrana,ali za fudbal na pjesku  Smile Smile Smile Smile
zivi bili pa vidjeli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Hare, i vi imate dusu... Mozda te nagovorim da ostavis Zlo koje Inter nosi... Ipak, pivo je pivo... Smile
Ma nikad. Smile Smile Smile Ne prodajem se ja za pivu. Smile Smile

Forza Inter  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 904 905 907 908 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:42:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.