Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:39:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 821 822 824 825 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 415533 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Flamini: Nisam otišao zbog novca

Mathieu Flamini je izjavio da je iz Arsenala prešao u Milan iz sportskih, a ne iz financijskih razloga.

Uvijek sam govorio da će Milan biti moj prvi izbor ako napustim Arsenal. To nisam učinio zbog novca, rekao je Flamini za La Gazzetta dello Sport.

Ne mislim se hvaliti, ali sam imao mnogo ponuda i izabrao sam Milan jer je to san svakog igrača. Nisam se lako odlučio da napustim London, ali sam znao šta želim, dodao je Flamini.

24-godišnji Flamini je kazao da mu nije bitno što Milan nije izborio plasman u Ligu prvaka.

To što ću igrati u Kupu UEFA me ne zabrinjava. To je samo jedna sezona. Milan je ekipa sa najviše titula na svijetu. To je veliki klub sa dobrim trenerom, sjajnim igračima i strastvenim navijačima, kazao je Flamini.

Sportin

Smile Smile Smile Smile Smile

Ma nije on otišao zbog novca, ma nije  Smile Smile Smile  Koji kloc Smiley 1
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
hare ta vijest je bila odavno i bila je ja mislim na ovoj temi  Smile
a sto se tice dide i ja mislim ko alen da je vrijeme da ode mislim bio je najbolji ali brate ostario je nije vise ko prije  Smile
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Flamini: We Will Win Scudetto & UEFA Cup

New Milan signing Mathieu Flamini has declared that the Rossoneri will win both the Scudetto and the UEFA Cup next season.
Milan have just completed a miserable 2007/08 campaign, where despite winning both the European Supercup and Club World Cup, they crashed out of the Champions League in the last 16 and even failed to qualify for next term's competition after finishing fifth in Serie A.
The rebuilding work has already started ahead of next season, and the club's first signing was French midfielder Mathieu Flamini, who arrives from Arsenal on a Bosman transfer.
"I chose the Rossoneri because the Italian championship is once again the best," revealed the 24-year-old.
"I've not come here for money, if that was the case, many other major players would be in Italy.
"Next year we will win the Scudetto and UEFA Cup.
"Milan is a great club and has everything, when I played at the San Siro with Arsenal it gave me chills."
Flamini was part of the Arsenal team who won 2-0 at San Siro in March to knock the Rossoneri out of the Champions League.

goal.com
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 14:04:13 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
E onda se izvinjavam ako je bilo.

btw, slažem se sa Flaminijem da će svojiti Scudetto i Kup UEFA  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
tvoj problem slazes li se ili ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
izpadate od zvezde  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Gattuso: Nisam htio biti izdajica kao Ševčenko

Talijanski reprezentativac Gennaro Gattuso odlučio je odbiti sve ponude i uz produživanje ugovora na tri godine u Milanu zaključiti nogometnu karijeru...
- Trebalo mi je pet minuta da odlučim. U pitanju nikada nisu bili novci. Zajedno smo sjeli Carlo Ancelotti, Adriano Galliani i ja, te smo ostali prijatelji kao što smo bili - rekao je Gattuso i opisao kako je prošao razgovor u kojem je utanačen njegov ostanak:

- Kako je bilo? Ušao sam u sobu i sjeo. Galliani je otišao do vrata, zaključao ih i rekao da mogu iz Milana otići jedino kroz prozor. A, prilično je visoko - uz smijeh je komentirao Gattuso.

- Svaki put kada odjeneš dres Milana želiš pobijediti. Nama se to ove sezone događalo malo rjeđe i bilo je određenog nezadovoljstva među svima nama. Nije sve išlo kako smo navikli. Ali, nisam zbog toga želio ostavljati ovaj klub koji je bio sjajan prema meni, suigrače i navijače. Nisam želio biti u koži Ševčenka kojeg su svi nazvali izdajicom - rekao je Gattuso i završio:

- Stvarno je teško napustiti Milan nakon devet godina. Nisam mogao.

Izvor: Nogometni - Magazin

ovo je bilo nisko Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
ma galliani najjaci  Smile samo kroz prozor  Smile
ma gattuso je legenda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG L9
mislim da kad zavrsi karijeru legenda svetskog i italianskog fudbala da treba biri kapiten gatuzo Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
Gatuzo je legenda... A Flamini optimista... Skudeto tesko... Kup uefa,vrlo moguce...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Pazi i Bajern je bio glavni favorit i najjači tim u Kupu UEFA ove sezone, pa ga nije osvojio.
Milan će verovatno sledeće sezone biti favorit br.1 za osvajanje ovog trofeja, ali će im primarno biti da osvoje Skudeto.
Baš kao što je i Bajern to radio u Nemačkoj.
Igrao je prilično traljave mečeve protiv Zvezde, Boltona, Arisa, Brage i nekako više na ime i na mišiće prošao do polufinala.

Dok se Milan bude koncentrisao na Skudeto, Inter, Roma i Juventus i Fjorentina, ako se budu kvalifikovali, a verovatno hoće, u LŠ, boriće se za ovaj drugi trofej i to će im biti velika prepreka u odnosu na rosonere koji će Kup UEFA daleko lakše igrati, jer je kvalitet takmičenja dosta lošiji.

E sad u trku za Skudeto će najverovatnije ponovo Inter da se uključi, jer je poznato da oni bojkotuju fazu u LŠ posle 1/8 finala. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 821 822 824 825 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 04:39:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.