Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jan 2026, 10:21:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 741 742 744 745 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 472074 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 6700
da bre treba da se promeni tim da se malo podmladi sa patom,kakom i jos nekim mladim igracem idemo ponovo na vrh evrope i ovog vikenda idemo na pobedu u derbiju brigate-milan 1975
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Gattuso: Imamo već tri Ronaldinha, treba nam Luca Toni

GENNARO GATTUSO misli da se Milan ne bi trebao orijentirati na kupnju Ronaldinha, već na dovođenje jednog klasnog napadača poput Luce Tonija.

Iako je momčad sa San Sira glavni favorit za kupnju Ronaldinha, koji će na kraju sezone sigurno napustiti Barcelonu, Milanov “maratonac” misli da njegov dolazak i nije tako neophodan.

"Već imamo igrače Ronaldinhovih karakteristika. Imamo Pata, Kaku, Seedorfa. Treba nam drugačiji tip igrača i ne bi smjeli ramišljati samo o Ronaldinhu. Da se mene pita koga bi ja doveo, rekao bih Lucu Tonija. Igrača takvih karakteristika u klubu nemamo", izjavio je Gattuso za Sky Sports Italia.

Gattuso je komentirao derbi s Interom koji je na rasporedu u nedjelju.

"Uvijek je zadovoljstvo igrati takve derbije. To su utakmice u kojima vam adrenalin skoči. Sigurno nećemo izgubiti. Od 23. prosinca Inter je osvojio samo dva boda više od nas. Bit će to otvorena utakmica, njima nedostaje puno igrača a mi znamo da možemo pobijediti", kaže Milanov vezni igrač.

Tko će naslijediti kapetansku vrpcu Paola Maldinija kada ode u mirovinu na kraju sezone?

"Mislim da je jedino pošteno da sljedeći kapetan bude Ambrosini. Kapetansku vrpcu treba ponijeti igrač koji je u klubu dugi niz godina (Ambrosini je u Milanu od 1995., op. a.)", zaključuje Gattuso.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Posle niza pametnih rečenica Rino ispali i jedno sranje:

Tko će naslijediti kapetansku vrpcu Paola Maldinija kada ode u mirovinu na kraju sezone?

"Mislim da je jedino pošteno da sljedeći kapetan bude Ambrosini. Kapetansku vrpcu treba ponijeti igrač koji je u klubu dugi niz godina (Ambrosini je u Milanu od 1995., op. a.)", zaključuje Gattuso.

Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

I AM THE CLANSMAN!!! FREEDOM!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson W880i
Gattuso: Imamo već tri Ronaldinha, treba nam Luca Toni

GENNARO GATTUSO misli da se Milan ne bi trebao orijentirati na kupnju Ronaldinha, već na dovođenje jednog klasnog napadača poput Luce Tonija.

Iako je momčad sa San Sira glavni favorit za kupnju Ronaldinha, koji će na kraju sezone sigurno napustiti Barcelonu, Milanov “maratonac” misli da njegov dolazak i nije tako neophodan.

"Već imamo igrače Ronaldinhovih karakteristika. Imamo Pata, Kaku, Seedorfa. Treba nam drugačiji tip igrača i ne bi smjeli ramišljati samo o Ronaldinhu. Da se mene pita koga bi ja doveo, rekao bih Lucu Tonija. Igrača takvih karakteristika u klubu nemamo", izjavio je Gattuso za Sky Sports Italia.

Gattuso je komentirao derbi s Interom koji je na rasporedu u nedjelju.

"Uvijek je zadovoljstvo igrati takve derbije. To su utakmice u kojima vam adrenalin skoči. Sigurno nećemo izgubiti. Od 23. prosinca Inter je osvojio samo dva boda više od nas. Bit će to otvorena utakmica, njima nedostaje puno igrača a mi znamo da možemo pobijediti", kaže Milanov vezni igrač.

Ma bre Luca Toni je isti kao Inzaghi! Samo daju golove sa 2 metra (mada je PIPPO kralj i bolji je od tonija).Znaci imaju igraca istih karakteristika. Samo Ronaldinjo da se dovede i to je to, mada moze i golman neki!

Posle niza pametnih rečenica Rino ispali i jedno sranje:

Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

A koje je to sranje ispalio?
« Poslednja izmena: 02. Maj 2008, 19:22:44 od Stefan_Delija »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Citat
Ma bre Luca Toni je isti kao Inzaghi! Samo daju golove sa 2 metra (mada je PIPPO kralj i bolji je od tonija).

Ovo ti je totalna nebuloza, Toni je igracina, izuzetno je raznovrsan igrac i odlican asistent.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gennaro Gattuso želi povratak na Otok

Gennaru Gattusu je otočki nogomet odavno prirastao srcu, te je prije nekoliko sezona najavio kako bi volio baš na Otoku zaključiti karijeru...

Tijekom 1997. i 1998. godine je talijanski reprezentativac i sadašnji nogometaš Milana bio miljenik navijača Rangersa i jedan od prvih Talijana koji je zaigrao u engleskoj ili škotskoj ligi.

U razgovoru za talijansku Sky televiziju se podsjetio na te dane, te izrazio želju kako bi ponovno preselio na Otok:

- Volio bih isprobati svoje kvalitete u engleskoj Premier ligi. Čak mogu reći kako je to jedan od mojih nogometnih snova koji još do danas nisam ostvario. Mislim da imam dobre predispozicije za takvu vrstu nogometa i želio bih probati - izjavio je Gattuso, o kojem se već ranije pričalo u kontekstu bivšeg na San Siru nakon ovog ljeta.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson W880i
Citat
Ma bre Luca Toni je isti kao Inzaghi! Samo daju golove sa 2 metra (mada je PIPPO kralj i bolji je od tonija).

Ovo ti je totalna nebuloza, Toni je igracina, izuzetno je raznovrsan igrac i odlican asistent.

Ma daj bre nikad ga nisam video da daje golove izvan sesnesterca. Inzaghi i on su istih karakteristika
« Poslednja izmena: 02. Maj 2008, 19:25:24 od Stefan_Delija »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Citat
Ma bre Luca Toni je isti kao Inzaghi! Samo daju golove sa 2 metra (mada je PIPPO kralj i bolji je od tonija).Znaci imaju istog takvog igraca. Samo Ronaldinjo da se dovede i to je to, mada moze i golman neki!
Toni i Inzagi isti? Smiley 1
Dva totalno različita tipa napadača.
Toni bi mnogo doprineo napadu Milana, a i sama činjenica da je mlađi od Inzagija ga kvalifikuje za mesto u napadu.
A dolazak Ronaldinja uopšte ne mora da znači da će se igra Milana popraviti.
Možda je čovek pukao psihički kao što je pukao Adrijano. Možda se ne vrati na stare staze još 2-3 godine.
Po meni je dolazak Flaminija velika stvar za tim.

Citat
Ponovo pogledaj, videćeš da štrće crvena slova pa ćeš shvatiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 6303
Кад би отишао у Ренџерс баш би се уклопио у стил игре  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson W880i
Citat
Ma bre Luca Toni je isti kao Inzaghi! Samo daju golove sa 2 metra (mada je PIPPO kralj i bolji je od tonija).Znaci imaju istog takvog igraca. Samo Ronaldinjo da se dovede i to je to, mada moze i golman neki!
Toni i Inzagi isti? Smiley 1
Dva totalno različita tipa napadača.
Toni bi mnogo doprineo napadu Milana, a i sama činjenica da je mlađi od Inzagija ga kvalifikuje za mesto u napadu.
A dolazak Ronaldinja uopšte ne mora da znači da će se igra Milana popraviti.
Možda je čovek pukao psihički kao što je pukao Adrijano. Možda se ne vrati na stare staze još 2-3 godine.
Po meni je dolazak Flaminija velika stvar za tim.

Citat
Ponovo pogledaj, videćeš da štrće crvena slova pa ćeš shvatiti.

Pa dobro, voleo bih ja da dodje luca toni u milan, ali po meni, i ne razlikuje se toliko od Pippa, ali nema veze...Odlican je Flamini...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 741 742 744 745 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jan 2026, 10:21:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.