Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 14:53:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 419040 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
protiv porta su napravili kiks u obe utakmice,a mislim da je valensija mnogo opasnija od Porta...
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Momci tu temu slobodno nastavite u delu za tikete-mishnjenja-dojave...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
A ste videli sta je uradio Gatuso kad su dali drugi gol?
Zavukao sudiji rukav,pokazao mu na sat, i pokazao mu da je prosla nadoknada  Smile

Tako da,bukvalno,2. gol ne vazi  Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A ste videli sta je uradio Gatuso kad su dali drugi gol?
Zavukao sudiji rukav,pokazao mu na sat, i pokazao mu da je prosla nadoknada Smile

Tako da,bukvalno,2. gol ne vazi Smile

vazi jer je dao gol pre 93 minuta vidi na klipu : http://www.youtube.com/watch?v=9z72gbZg0TQ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
 Smile Smile kakve gluposti

pa secate li se kad je sudija milanu dao 7 minuta nadoknade protiv kjeva ja mislim,i posle sedmog minuta jos je produzio pa je dao sevcenko gol,dje je tada bio gatuzo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Добро је Милан играо, али су стварно примили идиотске голове и то оба пута од противничког штопера, мада је на крају крајева и њима поклоњен пенал.

Велика је то разлика у одноус на прошлу годину када су Бајерн, који је тада био јачи него сад, олупали са 4-1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Evo sve nešto čitan razne forume, i sve vidi komentare tipa "Dobro je Milan igra..."

Ma ljudi moji di vi vidite tu "dobru igru"... nema tu nigdi dobre igre....

Jedino šta vridi u ovoj Milanovoj momčadi su Kaka i Pirlo... i Gattuso koji istrči 305 km i učini 305 faulova... i to je to. Seedorf već odavno nije ni "S" od Seedorfa na kojeg smo navikli... Ambrosini? A taj je igra? Ja ga nisan vidija...

Obrana je katastrofa... Maldini je star i ne može izdržat 90 minuti... Oddo je užas na užasima.. to je grozno da taj čovik uopće igra u prvoligaškoj momčadi, koje greške radi... kod oba gola je on zakasnio... A u Laziju je bio odličan - ko da je zaboravio igrat. Nesta se vraća i to je jedina dobra vijest u ciloj priči... ali čak ni on nije uspija zakrpit sve rupetine u obrani...

Vratar pliva ko' Aleksandar Šapić... gubi se u prostoru i vremenu

Napad - nepostojeći nema ga ne vidi ga se.. Gilardino zuji naokolo i nastoji ne primit balun (loptu)...

Kaka još nekako uspjeva odradit i posal u napadu... ali jedva... i to zato šta je čudo od igrača... da njega nema, mislin da bi Milan sada već ima zacimentirano misto u Serie B

Ponavljan - di ste vi vidili "dobru igru"? ja san vidija par individualnih poteza dva genijalca (Kaka i Pirlo) i gomilu grešaka i loših intervencija napadača (Gilardino) i obrane (Oddo, Jankulovski...) i vratara

Užas!!
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Не мора добра игра да значи и разбијање противника.

Мора се признати да су у потпуности контролисали утакмицу до изједначења. Не само да су дуго држали лопту и нападали, већ што би након завршетка свог напада одмах играли пресинг на Бајернове играче и узимали им лопту још на њиховој половини или би Бајерн покушавао дугачким лоптама да прескочи средину игралишта, а то и није баш неки прецизан начин играња.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
dobro su igrali ali kad im je trener najveca budala,umesto da napadaju i da im daju odmah jos jedan gol,oni su se povukli i igrali na kontre kukavicki,lako su mogli da im daju jos jedan gol jer su bajernovi igraci potpuno bili izgubljeni,oba puta cim su se povukli primili su dva jeftina gola,i nek im je ovo jos jedna lekcija,tako su dva puta ove sezone izgubili od intera,od rome,itd
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Čekaj malo, Duje...

U potpunosti su kontrolirali igru protivnika - dok nisu primili gol... to ti je ka da kažeš da su vodili sve dok nisu izgubili...

U napadu su bili bezidejni i posve neopasni - da nema Kake nikad ne bi dali gol

U sredini jedino Gattuso vrši pritisak.. ostali statiraju u kukuruzu, jer je Kaka previše isturen jer mora pomagat u napadu

Obrana je propuh, promaja... neman riči za adekvatno opisat koliko je obrana loša.. Čak ni Nesta im ne može pomoć

I na koncu - nakon 70. minute padaju, užasno padaju... ne mogu disat...

A ja jednostavno odbijan prihvatit da je igra bila dobra ako primiš dva gola na domaćem terenu...

Doduše, čini mi se da ti navijaš za Bayern, pa tako "dižeš" rejting svojin ljubimcima jer su, ka ono, izvukli egal kod "jakog" Milana... a ako ćemo pošteno - i jedni i drugi bili su loši.

Ovo je bila solidna utakmica za dvije momčadi na sredini tabele, ali beskrajno loša za četvrt-finale Lige Prvaka.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 14:53:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.