Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Mar 2026, 13:32:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 612 613 615 616 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 493652 puta)
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
mob
Nokia -.-
ау харисо склањај те слике из потписа преко пола стране су
ja mislim da jos raje ima iste velicine potpis ako ne i veci a ti nisi ni moderator, pa ko si ti da mii to govoris  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

san_siro_1_1280x1024.jpg
(362.29 KB, 1280x1024)
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 20:43:12 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Јеси глуп или шта ?

Уклони то  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
јел се то мени трипује комп или шта ?

едит: добро је није до мене  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2008, 20:43:00 od pedam »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
mob
Nokia -.-
Јеси глуп или шта ?

Уклони то  Smile

ko mi je ovu glupost bio stavio wtf?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ја са мојим модераторским способностима  Smile

Ово је задњи офф.

Inzagi igra protiv Milana

Napadač Milana i italijanski reprezentativac Filipo Inzagi igraće protiv Arsenala na revanš utakmici osmine finala Lige šampiona, koja je na programu sutra na "Đuzepe Meaci".

Prvi meč u Londonu završen je bez golova, što daje nadu evropskom i svetskom šampionu da će se plasirati u sledeću rundu.

Inzagi je propustio prvi susret sa Arsenalom zbog problema sa povredom, ali trener Karlo Anćeloti sada računa na 34-godišnjeg "Super Pipa", najboljeg strelca evropskog takmičenja.

Ove sezone, Inzagi je četiri puta zatresao mrežu u Ligi šampiona. On je prošle godine u finalu LŠ protiv Liverpula postigao oba pobedonsna gola, još jedan u pobedi Superkupa Evrope protiv Sevilje, odnosno u finalu Svetskog klupskog prvenstva protiv Boka juniorsa.

Očekuje se da će se oporavljeni Inzagi naći u napadu zajedno sa supertalentovanim Aleksandrom Patom. Potpuno spremni za utakmicu su i Alesandro Nesta, Andrea Pirlo i Kaka, dok će Emerson i Marek Jankulovski sigurno propustiti meč.

Извор: На длану
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
mob
Nokia -.-
Јеси глуп или шта ?

Уклони то  Smile

i nisam glup  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
milan01.rar (1967.4 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b3
mob
Nokia -.-
evo da i ja nesto postavim

Kaka: Najbolji nogometaš svijeta

Kaka: Gledao sam Bosnu kada je igrala sa Brazilom
Tomislav Židak, glodur sportskog novinarstva u Hrvatskoj, pričao mi je kako je devedesetih godina, čak osamnaest dana u Sevilji čekao na intervju sa slavnim argentinskim nogometnim vragolanom Diegom Maradonom. I dočekao ga.
Vjerovatno je prvo pero zagrebačkog Jutarnjeg lista ušao u Ginisovu knjigu rekorda. Svaki bi novinarski početnik potpisao i 180 dana da mu se dogodi Židak. Reporter Sana je imao sreću i privilegiju, a ona je u novinarskom poslu najveći i najpoželjniji saveznik, da sjedi sa prvim igračem svijeta.

U prethodna dva gostovanja na San Siru sam intervjuirao Zlatana Ibrahimovića, tada zvijezdu Ajaksa, te holandskog ćelavca, Jap Stampa. Bilo je to nakon utakmice sa Barcelonom.

U subotu smo sjedili do Kake, u loži čija stolica nema cijenu. Sjediti uz oca i sina Maldinija, Albertinija, Sakija, Galiania.., značiti biti čovijek koji radi za Milan. A, takav tretman u Milanu godinama uživa Predrag Naletilić, Hercegovac iz okoline Širokog Brijega, i jedan od najpoznatijih menadžera na svijetu. Njegovo je ime u stablu Milana.

- Ova stolica se ne kupuje, mjesto u ovoj loži stiče se povjerenjem. Ja sam dvadesetak godina uz Milano. I moj sin ide istim putem. Markov kum je Ariedi Braida, sportski direktor Milana - pričao na je Nale - tako ga svi iz milja zovu i pozdravljaju u Milanu dok smo se probijali dok centralne lože. Premda su rigorozne kontrole do lože gdje sjede zvaničnici, bivši i sadašnji igrači Milana, Naletiću su se klanjali smjestili nas u red, u kojem su bile prazne dvije stolice. Sve do dolaska Kake i njegovog pratioca. Bio je jednostavno odjeven, u majici, crnoj jakni, trapericama, tenisicama...

- Ovdje nikad ne sjede novinari! Ovdje, kao što vidiš sjede čelnici kluba, dođe i Berlusconi kada nema političkih obaveza, tu su igraći koji ne igraju, bivši treneri... - upozorio nas je Naletilić i predstavio nas brazilskom asu, zvijezdi Milana kao prijatelja Zlatana Ibrahimovića.

- Zlatana ovdje svi poštuju, iako igra u suparničkom klubu. Samo tako možemo popričati sa Kakom - sugerirao je Naletilić, koji je Brazilca podsjetio na bh. zvijezde iz Bundeselige i Calcia.

- Salihamidžić je koristan igrač Juventusa. Poznajem ga još dok je igrao u Bajernu, gdje je igrao i naš Đovani Elber. I Barbarez je odličan napadač - govorio je uz svoj karakteristični smiješak Kaka.

- Mislio sam da je Ibrahimović vaš, premda znam da igra za Švedsku. Meni su svi sa ić sa Balkana, iz jedne države. Mislio sam da su Šimić i Ibrahimović sunarodnjaci...

Naletilića smo podsjetili na utakmicu koju je Bosna i Hercegovina igrala sa Brazilom. Bilo je to 1996. godine.

- Sjećam se svih utakmica posljednjih godina koje je Brazil igrao. Svaki klinac je gledao i uživao kada igra Ronaldo. Ne znam rezultat, ali znam da se igralo u Manausu. Ja ne pamtim ni Pelea, ali svaki klinac u Brazilu zna kakav je to bio igrać. Pele je za mnoge neponovljiv.

Kakino se raspoloženje mijenjalo od situacije na terenu. Do gola Lazia, bio je naizgled bezbrižan, svaki put kada je otvarao SMS poruke, na njegovom bi se licu razvukao osmjeh. Nakon svake opasne akcije Lazia, tražio je zapisnik. Nervirao ga je Makedonac Goran Pandev, koji je sa lahkoćom razvlačio odbranu Milana. Taj Pandev će uskoro u Zenicu. Protiv BiH 26. marta. Nakon izjednačujućeg gola, Kaka je skočio i zagrlio Naletilića.

- Samo da pobijedimo večeras. Treba nam radi atmosfere...

Nije mu se ispunila želja. Lazio je uzeo bod, a Kaka je prolazeći pored Naletilića najavio:

- Arsenala ćemo pobijediti! Jeli tako Nale? pitao je brazilski genije.

- Naravno odgovorio je Naletilić . Možemo li popričati u salonu? Prijatelj bi radio svoj dnevnik iz Milana - zamolio je Nale brazilskog asa.

- Sinjor Nale, može drugi put, dođite kad god želite u kamp Milanello - rekao je Kaka, dok se pozdravljao sa Naletilićem.

Naravno da nije tražio autorizaciju za neoficijelni razgovor tokom utakmice. Poslije meča spustili smo se kat niže u mixed zonu gdje su novinari s nogu radili intervjue sa Ancelotijem, Kalcem, Gatusom i ostalim zvijezdama Milana. Kaku će vjerovatno iz press službe Milana zamoliti da ubuduće ne daje intervjue iz svečane lože.
www.sportin.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.4
mob
Nokia E65

Inzagi igra protiv Milana

?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 612 613 615 616 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Mar 2026, 13:32:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.19 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.