Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:16:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 418177 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Maldini se vraća za ključne mečeve
img.interia.pl

Legenda Milana Paolo Maldini se nada da će biti spreman za derbi Serije A u subotu u kojem se sastaju Milan i Roma. Maldinija bi, i u slučaju da bude spreman za taj meč, trener Karlo Anćeloti mogao da sačuva za duel sa Bajernom koji Milan igra u sledeći utorak.

„Nadam se da ću biti na raspolaganju treneru za meč sa Romom, ali doktor mi je rekao da zaboravim na igranje dve utakmice za redom. Voleo bi da u svakom slučaju budem bar na klupi u Rimu“, rekao je Maldini.

Maldini je takođe naglasio da će njegova ekipa morati da pruži maksimum ukoliko želi da ostvari zacrtane ciljeve, i rekao je da ne veruje da će promena trenera u Bajernu uticati na rezultat njihovog duela u Ligi šampiona.

„Nemci su promenili trenere i ništa više. Moramo da uradimo mnogo više nego što smo do sada uradili. Želimo da završimo na četvrtom mestu u ligi, i sada smo bliži ostvarenju tog cilja nego što smo bili na početku sezone“, završio je Maldini.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"Debeljko" najbrži igrač Milana

Januarska akvizicija Milana, Ronaldo, po svemu sudeći je na dobrom putu da se vrati u top formu.

Brazilac se našao na udaru kritike još dok je igrao za Real da ima višak kilograma i da je zbog toga izgubio na svojoj brzini. Ipak rezultati testova u trening kampu "rosonera" su pokazali da je on trenutno najbrži fudbaler Milana, iako je nekoliko igrača odsutno zbog obaveza u nacionalnim timovima.

Ronaldo je deonicu od 30 metara pretrčao za 4.01 sekundu, a najbliži njegovom vremenu su bili Inzagi i Seržinjo.

Agent Ronaldinja u Milanu

Agent i brat brazilskog fudbalskog reprezentativca Ronaldinja, Roberto Asis, otputovaće Milano kako bi razmotrio dalju budućnost slavnog "karioke". Asis je istakao da je Ronaldinjo srećan u Barseloni, ali nije odbacio mogućnost prelaska u Seriju A.

- Biću u Milanu sledeće nedelje i sresću se za zvaničnicima kluba da razmotrimo poziciju Rikarda Oliveire, ali će takođe to biti prilika da popričamo šta se moze uraditi po pitanju mog brata, rekao je Asis.

Uprkos klauzuli u ugovoru o njegovoj slobodi koja iznosi 123,5 miliona evra, u stranoj štampi gotovo da ne prestaju da se pojavljuju vesti po kojima će bivši osvajač Zlatne lopte napustiti "Nou Kamp". U trku namerava da se uključi i gradski rival "rosonera", Inter, međutim Asis ističe da će Milan imati prioritet.

- Ne zelim da pričamo Interu. Milan ima pol-poziciju u odnosu na ostale klubove i ja sam več ranije objasnio iz kojih razloga. Kada će se odlučiti o daljoj sudbini Ronaldinja? Neznam, mozda za jednu, dve ili četiri nedelje, dodao je Asis.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
znaci Ronaldinho je sve brzi Milanu, pa dobro ce im doci kao pojacanje, sa Kakom i Roandinhom i sa jos nekim pojacanjima bi bili extra tim

a za ovo drugo, Ronaldo prvo treba da omrsavi pa ce se vratiti u formu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
dobro bi bilo da dodje ronadlinjo u milan i messi u inter,ekstra bi to bilo za italianski futbal  Smile kakav bi to bio derbi Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
ali messi nece u Inter, taj voli samo Barcu i igra samo za Barcu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Milan je najbolji tim,a moji omljeni igraci su Kaka i Cafu.
PS:Sto se tice Liverpula i final LS,samo pravi navijac Milana nastavlja da voli!!! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
Milan je najbolji tim,a moji omljeni igraci su Kaka i Cafu.
PS:Sto se tice Liverpula i final LS,samo pravi navijac Milana nastavlja da voli!!! Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile
ali messi nece u Inter, taj voli samo Barcu i igra samo za Barcu
isto bi mogao reci za ronaldinja  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Mesi nece u Inter, jer je to spustanje sa konja na magarca, a za razliku od Brazilca on je Barselonino dete, dok u Ronaldinjovom slucaju se radi o prelasku iz jednog evropskog velikana (ne iz 60-ih godina) u drugi.

Sto se mene tice, najvise bi voleo da Roni ostane u Barsi, ali verujem da bi u slucaju prodaje popunili tim nekim drugim sjajnim igracima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Mitsubishi sagem
rossoneri

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

foto34.jpeg
(79.27 KB, 550x360)
04-05_milan-manchester2.jpeg
(92.65 KB, 595x397)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
                                                          Ronaldo zove Ronaldinja

Fudbaler Barselone Ronaldinjo mogao bi da u naredne dve nedelje potpise ugovor sa Milanom, pisu italijanski mediji. Poslednji u nizu poziva brazilskom reprezentativcu uputio je novopeceni centarfor Milana Ronaldo, koji je izjavio da bi voleo da igra u timu sa Ronaldinjom.

-   Bilo bi prelepo igrati s njim u Milanu. Njemu nismo potrebni ni Kaka ni ja da bi shvatio da je Milan velika ekipa. Svi fudbaleri mastaju o igranju za Milan, koji je uz Real najveci tim u Evropi   -  rekao je Ronaldo. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:16:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.