Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:59:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 417530 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
To je samo moje razmisljanje. Ja ne navijam za Milan.

Kako god bilo gotovo svaki igraci bi presao u klub koji je 6 puta bio prvak Evrope i koji je u zadnjih 5 godina 4 puta ulazio u polufinale LS.

Pa pogleda samo onog blesavog Moratija, sta on tek sanja. Mesi, K. Ronaldo, Anri. Leba ti, ko ce od njih u Inter da predje, molim te?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
kad smo kod moratija kupio je sve igrace koje je sanjao do sada,i nemoj zaboraviti da je ronaldinjo imao ugovor sa interom ali kuper tada nije hteo da ga kupi,pa je morati odustao,mesi je bio blizu intera ali morati se povukao jer se barselona bila prva u pregovorima snjim tako da  Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Hteo Morati, nije hteo Kuper. Pusti me tih prica. Ronaldinjo je ionako jedino zeleo da igra u spanskoj ligi.

Kad je Mesi bio blizu Intera, kad je decko sa 13 godina dosao u Barsu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
e pa sa 13 je bio blizu intera

http://www.blogquotidiani.net/?p=204

evo ti link pa procitaj

za ronaldinja je bilo gotovo ali kuper je hteo samo argentice  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
kad smo kod moratija kupio je sve igrace koje je sanjao do sada,i nemoj zaboraviti da je ronaldinjo imao ugovor sa interom ali kuper tada nije hteo da ga kupi,pa je morati odustao,mesi je bio blizu intera ali morati se povukao jer se barselona bila prva u pregovorima snjim tako da Smile Smile

isusa ti boga, odakle ti izvlačiš te bajke?

Messi bio blizu Intera? pa da... kad je ima 7,5 godina bija na izletu u Milanu pa proša kraj stadiona - jel to misliš da je bija "blizu Intera"

Pa Messi je u Barceloni ka juniori, od 13. godine!!! Svašta... da bija "blitu Intera"   Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Isto ko sto je i sa Mancesterom bila gotova stvar oko prelaska Ronaldinja na "old traford", zar ne. Jos su, za razliku od te bajke sa Interom, o Ronijevom prelasku u Mancester svi mediji trubili 2 meseca, a ovo za Inter da budem iskren prvi put cujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
kad smo kod moratija kupio je sve igrace koje je sanjao do sada,i nemoj zaboraviti da je ronaldinjo imao ugovor sa interom ali kuper tada nije hteo da ga kupi,pa je morati odustao,mesi je bio blizu intera ali morati se povukao jer se barselona bila prva u pregovorima snjim tako da Smile Smile

isusa ti boga, odakle ti izvlačiš te bajke?

Messi bio blizu Intera? pa da... kad je ima 7,5 godina bija na izletu u Milanu pa proša kraj stadiona - jel to misliš da je bija "blizu Intera"

Pa Messi je u Barceloni ka juniori, od 13. godine!!! Svašta... da bija "blitu Intera"   Smile

ti cuti i idi procitaj kako tvoji milanisti kukaju,sto se tice messija imas lijepo link pa procitaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
To šta si pročita na nekome blogu koji piše navijač Intera - ta informacija je otprilike jednako pouzdana ka i da ja na svome blogu napišen da je Ronaldinho svojedobno razmišlja o prelasku u Hajduk

Messi blizu Intera - moš' mislit!

Daj uozbilji se molin te

PS - ne navijan za Milan, jebe mi se za njih i čak mi je drago da su popušili jer su loši, kriminalno loši, pogotovo u obrani... ali ako nešto ne volin, to je neobjektivni Interist (doduše, skoro svi Interisti su cijepljeni protiv objektivnosti, ali valjda tako mora bit kad navijaš za klub koji od šezdeset i neke nije ništa osvojia)
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 01:18:38 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6681-7710
to nije napisao neki navijac nego to je intervju moratija sa jednim od najpoznatijih italijanskih novinara  Smile Smile

osvojio je dosta predprosle,prosle i ove sezone smo postavili novi rekord,pobjedili smo ubjedljivo boljom igrom nase gradske rivale,njihov presednik je usao u slacionicu i cestitao igracima inter

kao navijac intera ne trazim nista vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Koliko je meni smesno kad razmislim malo o tome i shvatim da je u vreme poslednjeg veceg Interovog uspeha u LS, moj matori i dalje cuvao ovce u planini, a o dolasku u Beograd razmisljao kao o putovanju u svemir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:59:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.896 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.