Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 20:15:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 501556 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Messi - treći. Ove sezone.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Молим? Како то?

Ко је сад други? Роналдо?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Seedorf je trunuo u Interu . . . Pirlo takodje. . .

Protiv Liverpoola su oni i dalje imali vise prilika. . . I u produzecima. . . Primili su gol sa 20 metara,iz centarsuta i penala. . .
Nisu izgubili sto ne znaju vec sto Livpool ima veliko srce. . .

Ko je Kaki dao sansu???

Citat
Laž je i neistina da je Inzaghi "najuren" iz Juventusa. Inzaghi je otišao na vlastiti zahtjev.
To nije poenta. . . I nisam ja siguran da je otisao na svoj zahtev. . to bolje proveri . . U svakom slucaju ga nije uzeo inter nego Anceloti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Молим? Како то?

Ко је сад други? Роналдо?

Naravno, govorim o mojem osobnom (privatnom) mišljenju. Za mene osobno (privatno) ove sezone prvi najbolji igrač je Kaka, drugi Pirlo, treći Messi.

Seedorf je trunuo u Interu . . . Pirlo takodje. . .

Kao što rekoh - Interov problem. I Seedorf i Pirlo su prije Intera bili sjajni igrači, i to su nakon Intera. Ancelotti nema apsolutno ništa s time.

Protiv Liverpoola su oni i dalje imali vise prilika. . . I u produzecima. . . Primili su gol sa 20 metara,iz centarsuta i penala. . .
Nisu izgubili sto ne znaju vec sto Livpool ima veliko srce. . .

Milan je tu utakmicu izgubio. Sa Ancelottijem na klupi. Ancelottijevom krivnjom. I točka. Možeš se ti spominjat i veliko srce, jetru, hipofizu i lijevi testis Liverpoola, ali tu utakmicu je Milan izgubio.

Presmiješno je onakav sramotan poraz, onakvo prosipanje ogromne prednosti pred očima kompletne svjetske javnosti, navodit kao dokaz Ancelottijevog "znanja". Ona blamaža bila je krunski dokaz njegove stručne i karakterne kilavosti.

Ko je Kaki dao sansu???

Pridavati zasluge za uspjeh takvog vrhunskog igrača kakav je Kaka treneru koji ga je prvi stavio u igru je bedastoća. I to je, čini se, potpuno jasno svima, osim tebi.

Po toj logici, ispada da je Rijkaard veliki trener jer je uočio da je Messi talentiran.

Ma daj molim te...

To nije poenta. . . I nisam ja siguran da je otisao na svoj zahtev. . to bolje proveri . . U svakom slucaju ga nije uzeo inter nego Anceloti

Nije ga uzeo Ancelotti nego ga je uzela uprava Milana.

Uostalom, niti jedan stručnjak koji drži do sebe i do svoga znanja u momčadi ne bi toleriralo tog krumpiraša.

Zar ti nije neobično da je Ancelotti jedini trener koji se nikada nije posvađao sa Inzaghijem? Marcelo Lippi (koji je za Ancelottija otprilike što i Steven Hawking za mene) Inzaghija nacrtanog nije mogao vidit... isto važi i za kompletan Atalantin stručni štab

jedino ovaj "stručnjak" održava dobre odnose sa Veličanstvenim Slinavcem... to bi ti ipak trebalo ukazati na neke stvari...  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Recito, ubedljivo . . al tesko da je istinito . . . Vidi se da gledas Ali Mekbil  Smile

Henry je propao u Juveu kod kog trenera. . . Talenat se nije dovodio u pitanje??? Berkamp u Interu ??? Da ne nabrajam dalje. . . .

Ancelotija mozes samo da mrzis . . i nista vise .. . Covek je pokupio kako bi ti rekao "najvece natjecanje" pa ti vidi . . .A ima boljih timova koji to nisu i tacka
« Poslednja izmena: 18. Dec 2007, 21:22:15 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Recito, ubedljivo . . al tesko da je istinito . . . Vidi se da gledas Ali Mekbil  Smile

Majke mi moje mile, u životu nisam pogledao niti jednu jedinu epizodu te serije. Majke mi mile!

Henry je propao u Juveu kod kog trenera. . . Talenat se nije dovodio u pitanje??? Berkamp u Interu ??? Da ne nabrajam dalje. . . .

Henry u Juventrusu je samo još jedan dokaz "stručnosti" (točnije - nedostatka stručnosti) Carla Ancelottija

Bergkamp u Interu? Kakve veze ima Bergkamp u Interu sa Carlom Ancelottijem kao trenerom?

Ancelotija mozes samo da mrzis . . i nista vise .. . Covek je pokupio kako bi ti rekao "najvece natjecanje" pa ti vidi . . .A ima boljih timova koji to nisu i tacka

Odlično si primjetio da ima i boljim momčadi koje nisu osvojile Ligu Prvaka.

Ali, zaboravio si napomenut da je Carlo Ancelotti također i izgubio finale Lige Prvaka... i to na do tada nezapamćen način. I to sa možda i najjačom momčadi Milana od Sacchijeve ere.

Mislim da ta činjenica sama za sebe govori koliki je on "stručnjak" (navodni znakovi su stavljeni namjerno).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung Galaxy
kako rasprava moze da se pretvori od slaganja dvojice forumasa, pa do totalnog razilazenja Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ma složit će se on sa mnom... samo mlad je, ima još toga za naučit...

Nakon nekog vremena shvatit će razliku između pravog stručnjaka i seronje koji sjedi na klupi, a igrači igraju onako kako im dođe
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
OK, razapnite me sad ako hoćete zbog ovog što sam rekao da su u životnoj formi(trenutak zanosa, jbg).
@st faco
da ovako pričaš za Anćelotija, mislim da ti uopšte ne stoji. On nije teoretičar i "fantazista" koji hoće da igra zavodljiv fudbal, već pragmatičar koji ide na najviši mogući cilj(ponekad zapostavljajući druge). Desio se Milanu Istanbul, svi se mogu složiti da Milan nije imao sreće(šanse Ševčenka). Milan je isto tako imao i katastrofu protiv Deportiva u četvrtfinalu Lige Šampiona 2003/04. Ali se slabo ko sjeća da je Milan još u prvoj utakmici bio oštećen drastično(poništena 2 čista gola zbog nepostojećih ofsajda, i svirana još 2 ofsajda koja nisu bila a sve to pri rezultatu 4:1 za Milan, i naravno niko se nije previše bunio zbog previsokog rezultata). Tada je Milan igrao na oba fronta(Calcio i Liga Šampiona) najljepši fudbal u Evropi(osvojili Scudeto kasnije). I vodio ih je neki drugi trener jel da?
Slinavac, ljigavac, krumpir - je najbolji strijelac Evro kupova, visi u ofsajdu čitavu utakmicu i jednom će odbrana "zaspati" i šta se dešava... možeš da ga mrziš koliko ti volja, ali on odrađuje posao, on umije da ugura loptu u go kad niko drugi ne može (pa ni Kaka ni Ševčenko protiv Liona u četvrtfinalu 2006, Ševčenko dao tek 3. go) a Ševčenko je tada bio najbolji igrač Evrope - ali ipak je neko drugi bio tu da ga da(kao i mnogo puta kad je bilo najpotrebnije).
Za maloljetnika ćeš još samo malo da pričekaš pa ćeš da vidiš što je u pitanju.
Debelo prase je jedan od najvećih fudbalera svih vremena(nisu moje riječi već nekih anonimusa kao što su: Kapelo, Ferguson, Lipi...), i može još da pruži Milanu ako se oporavi.
kad su stari
nemaju obranu
nemaju napad
nemaju klupu
nemaju trenera
kako su osvojili Evropu i Svijet, Kaka i Pirlo duplim pasovima, jel?
Ili su im ostali služili samo kao inventar(kao na fliperu), šponde da bi stigli do gola?
Imaju ime, pa da, samo se pojave sa grbom Milana i svima ostalima koljena klecaju, kako se toga ranije nisam sjetio Smile
Da nema Kake i Pirla, Milan bi se borio za opstanak u prvoj Ligi, e ovo je zabrinjavajuće što govoriš st faco Smile Smile Smile
Znaš i sam, nijedan fudbaler nije veći nego klub, vrhunski fudbaleri su ti potrebni za velika djela, a Milan ih je uvijek imao. Kad ne bi bilo Kake došao bi neko drugi. Vidiš, ja sam mislio da sa Leonardom i Bobanom umire pozicija fantaziste i takav tip igrača, ali onda je nastavio Rui Kosta pa sada Kaka. Milan je postojao i prije Kake i osvajo titule i igrao fenomenalno i imao kako većina stručnjaka navodi najjači tim svijeta svih vremena(Rajkard, Gulit, van Basten).
Reklo bi se po tvom pisanju da mrziš Milan, jer svakako nisi realan u ocjenama, štaviše, ogorčen.
Berluskonija za predsjednika(kluba naravno) bi poželjela svaka ekipa na planeti. Samo pogledaj trofeje osvojene u njegovoj eri. Nijedan klub, nijedan predsjednik na svijetu ih nije osvojio toliko dok je bio na funkciji kao on(zvanična statistika).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Ali, zaboravio si napomenut da je Carlo Ancelotti također i izgubio finale Lige Prvaka... i to na do tada nezapamćen način. I to sa možda i najjačom momčadi Milana od Sacchijeve ere.
Na ovo ne treba tako gledati . . . Liga sampiona je takvo takmicenje gde ti ne smes da okrivis trenenera koji je izgubio u finalu vec da ga hvalis zato sto je dosao do tog finala

U vecini slucajeva su ljudi ocekivali da ce igrati finale Celzi,barsa,Mancester i sta ti ja znam . . a niko nije racunao na livpool i milan . . .To pokazuje velicinu Beniteza i Ancelotija. . .

Lipi po meni jeste bolji od Ancelotija,al evo recimo jedno poredjenje oko kog se necemo sloziti. . .

Ferguson - Anceloti . . . Ti kazes da je Ferguson do jaja trener a da je Anceloti pacer. . . Pa da vidimo

-Ferguson je uzeo jednu ligu sampiona a trenira man utd 200 godina. . . I to ga je masno ukenjalo . . Bajern ih je u najmanju ruku pregazio
-Anceloti je uzeo 2 lige sampiona. . . a trener je Milana od 2001.

-Fergi je prosle godine imao i bolji i skuplji tim . . . doduse za samo 20 miliona. . . Bolje su igrali cele sezone. . . A Anceloti ga je u taktickom smislu ponizio, bukvalno . . .

Kako mozes da kazes da je Anceloti takticki procitan kada Fergi koji ti je extra trener ima isti stil i postavu otkad znam za sebe i fudbal . . Jel Fergi ima bolje rezultate??? Nema . . . Fergi je osvojio premier 100 puta . . .istina . . .al tada je premier bilo lakse osvojiti nego danas. . . Pa i kao sampion engleske sta je uradio u LS . . . Nista. . . . To ne mozes reci za ancelotija. . 

Fergiju i Keirosu se pripisuju zasluge za dovodjenje ronalda. . . Zasto ne bismo mogli da Kaku pripisemo Ancelotiju koji ga je istrpeo ,stavio na pravu poziciju , oslonio se na njega??? Mislis da svaki talenat prodje kao sto je prosao kaka??? pa ne prodje . . .prodje mozda 10 % ne vise. . .

dalje. . . Pirlo uopste nije bio toliko dobar. . . Mogu ljudi da kenjaju kolko oce Pirlo je jednostavno bio 3 klase ispod od igraca kakav je danas,ako ga je neko pratio ja sam . . igrao covek u Interu,ciju svaku tekmu sam do danas gledao . . . Pirlo je pre svega bio ofanzivni vezni . . . Pa ga je Anceloti pomerio nazad na zadnjeg veznog jer je tu bio rui costa. . . Vidi sta covek napravi od Pirla . . .Pa ti ga hvalis ko niko , kako to da to ne pripisujes Ancelotiju. . .On je 100% zasluzan

Citat
Bergkamp u Interu? Kakve veze ima Bergkamp u Interu sa Carlom Ancelottijem kao trenerom?
Kako ima veze??? Pa pokusavam da ti dokazem kako ne prolazi svaki talenat. . . Berkamp bi se ugasio da ne bi Vengera. . . Jel se secas Stefana Dalme??? Kakav talenat , kakav igrac??? Gde je danas??? Da ne nabrajam dalje poenta je da i Seedorf i Pirlo mogu samo da se zahvale Ancelotiju . . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 422 423 425 426 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 20:15:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.