Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Apr 2026, 08:38:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 495289 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Upravo u 0:6 demoliranju? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia n73
Torres je odlican igrac ne znam u cemu je problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Shta se to videlo protiv Barce ? 

Jedino shto je on pokazao na toj utakmici je da je brzi od Thurama (mosh' mislit') i nishta vishe pa nijednom ga nije proshao ...

Recite mi samo koliko je dao golova ove sezone ?

Pa onda pronadjite negdje koliko je dao golova iz penala, i racunajte da bi taj broj bio duplo veci da nije mashio vecinu penala ...  Smile 

Mali mozda jes' potencijal, ali igrac nije, umishljena zvijezda koja bojim se nikad nece postati pravi igrac ...

Tako reci isti Saviola ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Anri želi u Milan

8. jun 2007. (Sportservis) - Kapiten Arsenala i napadač francuske fudbalske reprezentacije Tijeri Anri indirektno je priznao da bi voleo da zaigra u dresu sedmostrukog evropskog šampiona, u ekipi Milana, prenose italijanski mediji.

Zvaničnici Milana nedavno su objavili da su zainteresovani za Anrija, koji je otkrio da je veoma nezadovoljan zbivanjima u Arsenalu, posebno nakon odlaska potpredsednika Dejvida Dejna sa te funkcije.

Za Anrija su zainteresovani još Barselona i Liverpul, a Francuz je prošlog leta bio blizu prelaska na "Nou Kamp".

"Lepo je čuti da je Milan zainteresovan za vas. Kako biste mogli da ne budete počastvovani? U ovom trenutku, igrač sam Arsenala. U klubu se mnogo toga desilo, a otkako je gospodin Dejn otišao, mnogi ljudi iz uprave, ali ni igrači nisu spokojni", rekao je Anri i dodao:

"Zaista sam žalostan zbog toga što je gospodin Dejn otišao jer znam koliko voli fudbal. On je poznavao svakoga na stadionu, bilo da je reč o nekome iz omladinskog pogona ili o čistačicama. Uvek je dolazio, po kiši, po snegu, ledu, da gleda mlađe selekcije. On je neko za koga nisam želeo da napusti klub. To nije bio pametan potez uprave, ali ja nisam neko ko može da utiče na odluke. Ne znam šta će se dalje dešavati i ne želim da znam".

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Pippo nagovorio Gilardina da ostane u Milanu

IAKO je nedavno prijetio kako će napustiti AC Milan zbog premale minutaže, Alberto Gilardino odlučio je ostati u Rossonerima, a najzaslužniji za to je Pippo Inzaghi.

"Drago mi je što sam se sastao s čelnicima kluba, bilo mi je važno razjasniti situaciju. Ovo je jak klub i želim ostati u Milanu što duže. To je i prije bila moja namjera, a sad sam dodatno u nju uvjeren", rekao je Gilardio talijanskim medijima.

Ipak, Gilardino je priznao da mu je najvrjednije savjete u trenutku kolebanja dao čovjek s kojim se intenzivno bori za mjesto u prvih 11 - Pippo Inzaghi.

"Razgovarao sam s Pippom koji mi je dao nekoliko vrlo korisnih savjeta koji su bili ključni u mojoj odluci. Svi su me suigrači zamolili da dobro razmislim o odluci, ali nije bilo nikakve sumnje. Novinari su malo izvrnuli moju izjavu; uvijek sam želio igrati u Milanu. Taj sam intervju i dao kako bih uvjerio navijače da nisam u pregovorima s drugim klubovima, posebice Interom", kaže Gilardino.

izvor: index
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Anćeloti:"Anri nije jedini"

Karlo Anćeloti, trener Milana nije želeo da komentariše mogućnost dolaska fudbalera Arsenala Tjeri Anrija u Italiju. Tokom Premijer lige francuski napadač bio je svrstavan u tim Barselone, ali je uzburkao javnost jer je nagoveštaj transfera Arsenala i Milana ocenio kao nešto što je “uvek dobro čuti“.

Odgovarajući na pitanja britanskih medija, strateg igre “rosonera“ bio je oprezan:

„Anri je odličan napadač, ali nije jedini, tu je još mnogo onih koji zavređuju pažnju. On je pod ugovorom, a teško je “kupiti“ takve igrače.“

Iako Tjeri Anri (29) ima obavezu sa londonskim klubom zbog ugovora potpisanog prošlog leta, njegov status u ekipi je poljuljan usled sukoba sa trenerom Arsenom Vengerom.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pippo nagovorio Gilardina da ostane u Milanu

IAKO je nedavno prijetio kako će napustiti AC Milan zbog premale minutaže, Alberto Gilardino odlučio je ostati u Rossonerima, a najzaslužniji za to je Pippo Inzaghi.

"Drago mi je što sam se sastao s čelnicima kluba, bilo mi je važno razjasniti situaciju. Ovo je jak klub i želim ostati u Milanu što duže. To je i prije bila moja namjera, a sad sam dodatno u nju uvjeren", rekao je Gilardio talijanskim medijima.

Ipak, Gilardino je priznao da mu je najvrjednije savjete u trenutku kolebanja dao čovjek s kojim se intenzivno bori za mjesto u prvih 11 - Pippo Inzaghi.

"Razgovarao sam s Pippom koji mi je dao nekoliko vrlo korisnih savjeta koji su bili ključni u mojoj odluci. Svi su me suigrači zamolili da dobro razmislim o odluci, ali nije bilo nikakve sumnje. Novinari su malo izvrnuli moju izjavu; uvijek sam želio igrati u Milanu. Taj sam intervju i dao kako bih uvjerio navijače da nisam u pregovorima s drugim klubovima, posebice Interom", kaže Gilardino.

izvor: index
toooooooooooo samo dalje od intera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
E ja iskreno nebi volio da Gilardino ode u inter al bi ipak smatram da on nije igrac koji u milanu moze biti konkurentan a pogotovo jos ako dodje Torres ili Anri iako smatam da se Torres bas nebi snasao u milanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Milan se raspituje o Drogbi

Predsednik aktuelnog evropskog šampiona Milana Silvio Berluskoni, koji pregovara sa engleskim Čelsijem o transferu Ukrajinca Andreja Ševčenka, namerava da se raspita i za cenu reprezentativca Obale Slonovače Didijea Drogbe, objavili su u ponedeljak italijanski mediji.

Direktori poznatog italijanskog kluba ovih dana borave u Londonu i pokušavaju da ubede vlasnika Čelsija, ruskog milijardera Romana Abramoviča, da uz obeštećenje od 14,5 miliona evra dozvoli ukrajinskom golgeteru da se vrati u Milan.

Italijanski mediji tvrde i da su se čelnici ’rosonera’ spremili da u toku pregovora pitaju gazdu londonskog kluba za koliko obeštećenje bi dozvolio najboljem strelcu tima Drogbi da promeni sredinu.

(Izvor : B92-Sport)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Apr 2026, 08:38:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.