Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:48:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 683
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C. Milan  (Pročitano 905290 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6700
i dobro i nije lepo je sto se vratio kaka bicemo jos bolji ali izgubiti od drugoligasa nije dobro igraci gube samopouzdanje nije dobro bice bolje sad u nedelju nadam se forzza milan Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia -.-
sve u svemu lose  Smile ali vidjecemo sta ce uraditi protiv genove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Kaka: Milan ću napustiti jedino ako me klub odluči prodati

Brazilac Kaka, nogometaš Milana i dobitnik Zlatne lopte za 2007. godinu, rekao je za talijansku La Gazzettu dello Sport će iz Milana otići jedino ako ga klub odluči prodati. Podsjetimo, ovog je ljeta za njega Chelsea nudio vrtoglave iznose u milijunima eura, a prošle godine je slično bilo s Real Madridom, nedavno se u igru uključio i Manchester City arapskim milijunima.

- Nogometni ‘mercato’ je takav, kako Milan daje ponude za igrače drugih klubova, tako i drugi daju ponude za naše igrače. Ali ja nikada neću tražiti odlazak iz Milana.

Čelnici kluba sa mnom su uvijek dobro postupali, imamo sjajan odnos. Možda jednog dana promijene ponašanje prema meni, ali to mi se ne čini mogućim. Otići ću samo ako me Milan odluči prodati, ili kada više ne budemo imali iste ciljeve, no to za sada nije slučaj. Klub je dobro poslovao u prijelaznom roku, još uvijek želi osvajati trofeje, a to je i moj cilj - kaže Kaka.

Kaka je na kraju prošle sezone operirao meniskus lijevoga koljena, s kojim je već dugo imao problema. Sada se polako vraća u formu.

- Problemi s koljenom trajali su više od godinu dana, no uvijek me nešto sprječavalo da slušam svoje tijelo. Najprije je trebalo osvojiti europski Superkup, pa sam htio dobiti Zlatnu loptu, onda je došlo Svjetsko klupsko prvenstvo u Yokohami.

I tako dalje, sve dok nije bilo neophodno stati i otići na operaciju. Međutim, iako su neki govorili kako je bilo pogrešnih procjena, učinio bih ponovno isto. Jer, odluke su donijete u dogovoru s klubom, naočigled liječnika Milana i brazilske reprezentacije. Odabrao sam operaciju, ali ne biram sam. No, sada sam zdrav i to poglavlje je završeno.

Kaka smatra kako je najbolji posao prijelaznog roka dovođenje Ronaldinha među ‘rossonere’. Osim njega, Milan je iz Chelseaja vratio Andrija Ševčenka. U napadu su već otprije Pippo Inzaghi i mladi Pato, te sam Kaka, tako da nije lako svih uklopiti u momčad.

- Može se igrati i s pet napadača, ali važno je da obrana i napad ne budu previše razdvojeni. Vrlo je teško zadržati ravnotežu ako imate puno napadača, to zahtijeva mnogo energije i stalnu koncentraciju. To nije nemoguće, ali cilj mora biti jasan: zadržati ravnotežu, jer bez toga se ne pobjeđuje, a mi želimo naslov prvaka - zaključuje Kaka.

Podsjetimo, Milan je u prvom kolu Serie A na San Siru izgubio od Bologne 1:2.
S obzirom da ‘rossoneri’ ove sezone ne nastupaju u Ligi prvaka, već u Kupu UEFA, Kaka je rekao kako bi volio da europski prvak postane Chelsea Luiza Felipea Scolarija, koji je bio izbornik Brazila 2002. godine, kada su zajedno osvojili Svjetsko prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 6700
tako je najbolji nije takav tip igraca da ode u neki drugi klub za pare forzza milan idemo do pobede Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
jel stvarno otisao car gatuzo iz milana ako je otisao prava je steta nemam reci forzza milan Smile

ko kaze da je otisao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29135
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
jel stvarno otisao car gatuzo iz milana ako je otisao prava je steta nemam reci forzza milan Smile

Vidis da prica gluposti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Vidis da prica gluposti  Smile

samo nas potresa bez veze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ancelotti će odletjeti s klupe Milana ne pobijedi li Genovu u nedjelju

Trener Milana Carlo Ancelotti vrlo bi lako mogao dobiti otkaz ne pobijedi li u nedjelju Genovu na gostovanju. Prema pisanju talijanskih medija, vodstvo milanskog kluba je izgubilo strpljenje, a direktor Adriano Galliani je izjavio da je možda došlo vrijeme za promjene.

Milan je prošle sezone završio na petom mjestu Serije A i tako ostao bez Lige prvaka, no Ancelotti je nakon toga uspio sačuvati mjesto na klupi. Tijekom prijelaznog roka doveli su nekoliko pojačanja među kojima Ronaldinha, Mathieua Flaminija i Gianlucu Zambrottu, ali su jako loše počeli sezonu. U prvom kolu su kod kuće iznenađujuće poraženi 2:1 od Bologne.

Nakon toga ih je rezultatom 2:0 porazio i drugoligaš Lugano u prijateljskoj utakmici pa je utakmica s Genovom za Ancelottija "biti ili ne biti".

Kao zamjene za Ancelottija spominju se Roberto Donadoni i Frank Rijkaard. Donadoni je otišao s kormila talijanske reprezentacije nakon Eura, a bio je u kombinacijama za trenera West Hama, no na klupu engleskog kluba je sjeo Gianfranco Zola. Rijkaard je također trenutno nezaposlen, a prošlu sezonu je trenirao Barcelonu.

Index

Znači Donadoni za 10 dana. Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia -.-
nece nigdje anceloti jos nazalost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Ancelotti će odletjeti s klupe Milana ne pobijedi li Genovu u nedjelju

Znaci moze da se igra na Milana, njima samo kad prigusti pobedu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 683
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 00:48:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.