Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 8-GB Mobile Phone Memory Cards Released!  (Pročitano 5910 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
pa kako oni kazu ovo je prvestveno ce 100% raditi na PPC i na Smartphonovima(WM,Symbian,Linux etc,........)
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ko kaze da ti trebaju drajveri za nove nokia telefone, n73, n91 ,n80 ,n93 itd. moze da se konektuju na komp kao i flash memorija   Smile

Evo citat sa mobilnog sveta, iz testa nokije n91. A isto pise i za n80, n73 itd
Citat
Po prvi put na nekom Nokia telefonu možemo videti standardni miniUSB priključak (B). Kada je telefon kablom povezan sa PC računarom na ekranu će Vam se ponuditi tri opcije:
Media Player
PC Suite
Mass Storage

Ali tačna je još jedna činjenica:
Ovo ipak nije pravi prenosivi flash disk jer nema USB konektor na njemu koji se izvlači i samo gurne u komp već korisnik ovog telefona pored kabla sa slušalicama koji mu služi da sluša Mp3 i FM radio mora da nosi i USB kabal uz sebe ako bi želeo da mu telefon zaista bude prenosivi disk, a to ljudi moji ne radi ni 1% korisnika mobilnih telefona i samim tim, dosta zaludjivanja!

Rekao bih da je dosta zaludjivanja i oko ove memorije od 8GB jer ruku na srce da bi bila efikasna i mogla da se iskoristi tolika zapremina, pored ona dva kabla koja sam gore spomenuo mora se pride nositi i akumulator sa sobom kako bi nešto moglo i da se pregleda, presluša, ... pored osnovne namene telefona, a to je razgovor!

Nije loše imati 8Gb memoriju da se ne zavaravamo, može tu stati pregršt korisnih dokumenata, slika, video snimaka, muzike, čak ceo operativni sistem Windows Vista za poneti i instalirati komšiji Smile,.... ali iskreno većina korisnika koji su priložili screenshotove svojih telefona jedva da koriste 200Mb na karticama od 512 ili 1Gb a ovamo se nešto zaludjuju sa 8Gb.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2006, 17:36:50 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
mora da nosi i USB kabal uz sebe ako bi želeo da mu telefon zaista bude prenosivi disk, a to ljudi moji ne radi ni 1% korisnika mobilnih telefona i samim tim, dosta zaludjivanja!
ja uvek uz mp4 plejer osim slušalica ponesem i usb kabl, ako mi zatreba za svaki slučaj Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Pa dobro ciglo ti rece da jedva koriste 200MB na karticama od 512 a ja sam moju od 512 popunio za tri dana, mada ne kazem ima ljudi koji stvarno nemaju pojma sta ce sa memorijom, evo moj drug ima w810 vec mesec dana i karticu od 512 a nije ni 200MB popunio, i jedino sto mu ja punim posto snimam klipove po skoli i onda ih malo sredjujem pa se smejemo, no da se ja vratim na 8 GB...... znate kako ja sam uvek govorio memorije nikada dosta ali za telefon ovo je mnogo aj ono do 4 GB je ok ali brate 8....sto je mnogo mnogo je, i znas sta je najgore od svega toga sto nikada ne bih znao sta sve imam na kartici a ovako kad imam 1 ili 2 gb je super Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Nexus S
Alo Burekdžije!

Nije to za "običnog" korisnika. Tih 8 GB je za ljude kojima treba toliki prostor da čuvaju nešto a pritom svi njihovi ortaci imaju čitače kartica :-)

U stvari, samo se pokazuje dokle se stiglo sa "flash" tehnologijom (trenutno je najisplativije da se pokazuje u mem. karticama) i testira tržište za buduće "flash" hard-diskove. E sad, ko ima para za ovog "slona", može i da javi koliko je robova umrlo dok je iskopirao nešto na njega.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2006, 20:48:19 od zmaj23 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Alo Burekdžije!

Nije to za "običnog" korisnika. Tih 8 GB je za ljude kojima treba toliki prostor da čuvaju nešto a pritom svi njihovi ortaci imaju čitače kartica :-)

U stvari, samo se pokazuje dokle se stiglo sa "flash" tehnologijom (trenutno je najisplativije da se pokazuje u mem. karticama) i testira tržište za buduće "flash" hard-diskove. E sad, ko ima para za ovog "slona", moze i da javi koliko je robova umrlo dok je iskopirao nesto na njega.

Pa ako kazes tako onda te baje kojima treba toliki prostor sigurno imaju neki pda a ne klasican fon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
ma sta ti je danas 2GB skoro nista, stavis nekoliko presama 4 DivX filma i nekoliko programa i samo da vam kazem od viska glava ne boli i pozeljno je imati u telefonu 8GB memorije zar ne Smile

IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Pa mislim da nisiii,,,ja mogu da napunim i karticu i od 100GB stavicu Mp3 ili Filmova ...ali staceti to sve na mobilan kad imas Kompu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
Pa mislim na fonu nosim neke pesme koje trenutno slusam a to je mozda nekih 150 pesama i jos ako ubacim filmcic mada ne gledam to na fonu i onda sta ce mi vise od 2 gb, jednino ako necu da mi fon sluzi za bacup nekih podataka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Nexus S
Pa u današnje vreme se još ne planiraju telefoni koji će da obavljaju sve naše poslove. PDA uređaji su urađeni tako da koliko ima memorije na kartici, on gura. Ali se i na njima zbog tolike kartice baterija brže prazni. A to niko ne želi sebi (bar ne želim ja), pa onda i nije neki fazon imati toliku gigažu zarad 3 sata filma, a kao stavio sam 3 + ko zna koliko mjuze. Jedino da se falim po forumima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.