Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 62. Godisnjica od ubistva Djenerala Dragoljuba Mihailovica  (Pročitano 26490 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 246
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
SonyEricsson 
@gricko28:

Sledeci put kad koristis neki text preuzet sa drugog izvora koristi
Kod:
[quote][/quote]
i navedi odakle je preuzeto  Smile

sve postoji na wikipedii  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
wikipedija je pouzadan izvor kao i moja senilna baba, wikipediju mogu da uredjuju i ustase i balije a boga mi i cetnici prema tome Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple 15
@gricko28:

Sledeci put kad koristis neki text preuzet sa drugog izvora koristi
Kod:
[quote][/quote]
i navedi odakle je preuzeto  Smile

sve postoji na wikipedii  Smile

U ovoj formi izgleda kao da si ti pisao tekst...
Mislim... forum ima malo naprednije opcije od znaka navoda...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
     Memorandum Stevana Moljevića ne postoji.To je samo jos jedan u nizu komunistickih falcifikata koji je obilato koristen u vreme sudjenja Drazi Mihajlovicu, a kako stoje stvari ovaj falcifikat je doziveo svoju ponovnu rehabilitaciju pre oko mesec i po dana u Hagu na sudjenju Vojislavu Seselju kome se da podsetimo izmedju ostalog sudi za projekat "Velike Srbije". Prvi radni dokument pod nazivom "projekat Velike Srbije" je ugledao svetlost dana u kuhinji Habzburske monarhije kada je trebalo odozgo dobiti zeleno svetlo da se Srbija okupira (prvi svetski rat). Ista meta drugo rastojanje.U sva tri slucaja meta je Srbija pri cemu je upotreba falcifikata krajnje korisna kako bi se u opstoj konfuziji profitiralo i postigao zeljenu cilj.

U svakom slucaju to nije srpski izvor.
« Poslednja izmena: 19. Jul 2008, 18:25:55 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@RavenDark
A odakle tebi podatak da se Draža zalagao za etnički čistu Srbiju? Da li ti uopšte znaš u kojoj je vojsci bio Draža? Prvo se informiši pre nego što kreneš da pljuješ po njemu. Ako ti je neciklopedija argument, onda ne znam šta tražiš na ozbiljnoj temi. Idi u blablaonicu pa se tamo zafrkavaj.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Nastavite ovde... Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2008, 23:41:03 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
[Off topic obrisan]

dok su nacisti u kragujevcu streljali 8000 učenika, draža i njegovi kompići su se u isto vrijeme istim uvlačili u guzicu...i vi od takvih ljudi pravite neke heroje, to je žalost majko mila....

Ok. Posto ocigledno tvoje udaljavanje sa foruma nije urodilo plodom. Opominjanje takodje. Brisanje postova i redovna upozoravanja zbog off topica i provokacija i opet isto...

Ajmo drugacijom metodom.

Gricko, zemomaku, ljiljane stari, batali price koje ti pricaju vehabije i poznati svetski alahovi ratnici. Batali menjanje istorije. (pocni opet od Kotromanica, nisu se zvali ni Halil, ni Ferid, ni Zemo, ni Zilbo ali to vec znas).

U cetnicima je bilo i dosta muslimana. Postoje imena i prezimena. Nisu tvoje vehabije tada bile toliko aktivne pa su (h)istoriju dostampavali posle rata u BiH. Pre rata u BiH, ucili ste drugaciju istoriju. Da vam to mozda nisu nametnuli srbi i hrvati?

Poznavajuci tvoja verovanja da ce alahova ruka sve ove vlahe potrat', verovatno ces povezati Srebrenicu sa Drazom ili sl.

E da ti to ne bi uradio, ja sam tu da te sprecim u tome. Na ovom delu foruma, neces prosipati gluposti i neces provocirati. Brisacu ti konstantno postove. Receno vam je da zaobidjete ovaj deo foruma, pogotovo banovani alahovi ratnici i simpatizeri Pavelicevih U trupa. Onanisite na drugim mestima, ovde necete.

@Ravendark

Ti ako nemas sta da izjavis povodom ove teme, a da nije ordinarna glupost, zaobidji je. Zar ti nije lakse otici na religiju i tamo ubedjivati ljude kako je crna boja fenomen i kako joj se svi trebamo klanjati? Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 246
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson 
[Off topic obrisan]

dok su nacisti u kragujevcu streljali 8000 učenika, draža i njegovi kompići su se u isto vrijeme istim uvlačili u guzicu...i vi od takvih ljudi pravite neke heroje, to je žalost majko mila....

Ok. Posto ocigledno tvoje udaljavanje sa foruma nije urodilo plodom. Opominjanje takodje. Brisanje postova i redovna upozoravanja zbog off topica i provokacija i opet isto...

Ajmo drugacijom metodom.

Gricko, zemomaku, ljiljane stari, batali price koje ti pricaju vehabije i poznati svetski alahovi ratnici. Batali menjanje istorije. (pocni opet od Kotromanica, nisu se zvali ni Halil, ni Ferid, ni Zemo, ni Zilbo ali to vec znas).

U cetnicima je bilo i dosta muslimana. Postoje imena i prezimena. Nisu tvoje vehabije tada bile toliko aktivne pa su (h)istoriju dostampavali posle rata u BiH. Pre rata u BiH, ucili ste drugaciju istoriju. Da vam to mozda nisu nametnuli srbi i hrvati?

Poznavajuci tvoja verovanja da ce alahova ruka sve ove vlahe potrat', verovatno ces povezati Srebrenicu sa Drazom ili sl.

E da ti to ne bi uradio, ja sam tu da te sprecim u tome. Na ovom delu foruma, neces prosipati gluposti i neces provocirati. Brisacu ti konstantno postove. Receno vam je da zaobidjete ovaj deo foruma, pogotovo banovani alahovi ratnici i simpatizeri Pavelicevih U trupa. Onanisite na drugim mestima, ovde necete.

@Ravendark

Ti ako nemas sta da izjavis povodom ove teme, a da nije ordinarna glupost, zaobidji je. Zar ti nije lakse otici na religiju i tamo ubedjivati ljude kako je crna boja fenomen i kako joj se svi trebamo klanjati? Wink

ja mislim da su te nazovi muslimane streljali i vjeruj nije mi nimalo žao...a fakat mi nije jasno čime sam vas sad provocirao...postavio sam izvor sa koga je preuzet tekst...a to za streljanje 8000 učenika u kragujevcu i s druge strane saradnja četnika i njemaca je živa istina...

@crowz i još nešto konzultovo sam se i sa drugim supermoderatorima...niko nije ništa našao uvredljivo u mojim postovima...
« Poslednja izmena: 20. Jul 2008, 00:30:09 od gricko28 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 5
Ma mozes da se konsultujes i sa Aladinom i njegovom carobnom lampom, ja znam sta radis na ovom delu foruma, takodje znam i kakav ti je bio post pre nego sto sam te banovao prvi put:

Citat
ne, nego ce se abu hamza wratit iz islamabada da djihad izvede do kraja, a tamo je na strucnom usavrsavanju i ocekujemo powratak nasih boraca iz sesenije i awganistana ima da uteknete cim se tegbir prolomi...

Kada se sledeci put budes konsultovao sa Smodovima, Adminima, Modovima, linkuj im ka obavestenjima da si banovan zbog gornjeg citata.

Ovo je dovoljno provocirajuce za neke clanove. Delom i za mene.

Citat
draža i njegovi kompići su se u isto vrijeme istim uvlačili u guzicu...i vi od takvih ljudi pravite neke heroje, to je žalost majko mila....

On je za tebe gospodin Dragoljub Mihajlovic. Ne mogu da te nateram da ga volis ali te svakako mogu spreciti da lupetas i pricas gluposti. Ne nastavljaj se vise na moj post.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
[Off topic obrisan]

Ajmo drugacijom metodom.

@Ravendark

ja mislim da su te nazovi muslimane streljali i vjeruj nije mi nimalo žao...a fakat mi nije jasno čime sam vas sad provocirao...postavio sam izvor sa koga je preuzet tekst...a to za streljanje 8000 učenika u kragujevcu i s druge strane saradnja četnika i njemaca je živa istina...

@crowz i još nešto konzultovo sam se i sa drugim supermoderatorima...niko nije ništa našao uvredljivo u mojim postovima...
Nemci su streljali 100 ljudi(srba jevreja i cigana) za 1 ubijenog njihovog vojnika a 50 za ranjenog, krivce treba traziti i na toj strani pa kad znas da ce za njihovih 10 vojnika da ubiju 1000 tvojih komsija u sugradjana i ti svesno ubijes ne 10 nego 80 nemaca onda dolazimo do zakljucka da i ti nisi normalan kao i oni koju su pravila te "igre" uspostavili!
Mislim sto se tice demokratije i popustljivosti na ovom forumu sto se tice moderatora prag je spusten do najnize granice u tvom slucaju zbog svojih postova da sam ja moderator kojim slucajem odavno bi ti popio dozivotni ban, veruj mi u povlascenom si polozaju, uzivaj dok mozes! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.