Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 600 dindzi... 'ajducija!!!  (Pročitano 1913 puta)
24. Jul 2005, 16:27:44
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Beograd -- Skupština će razmatrati izmene zakona kojima će RTS dobiti pravo da ubira pretplatu i pre transformacije u javni servis.

Vlada je predložila Skupštini Srbije da usvoji izmene Zakona o radiodifuziji koje, između ostalog, podrazumevaju produžavanje mandata članovima Radiodifuznog saveta, kao i mogućnost da više puta uzastopno budu birani.

Predsednik Radiodifuznog saveta, Nenad Cekić, kaže da će se TV pretplata naplaćivati od 1. septembra, najverovatnije kroz račun za struju. Cekić smatra da je pretplata preduslov za formiranje javnog servisa. On kaže da će se mesečno plaćati 300 dinara ukoliko građanin ima televizor, što će ustvari biti TV pretplata, dok će se, ukoliko poseduje radio u kolima, prilikom registracije plaćati 600 dinara.

Uvođenjem pretplate RTS-u će biti limitiran reklamni prostor tj. biće znatno manji nego na komercijalnim televizijama. Ipak, hteli to ili ne, gledali RTS ili ne, pretplatu ćete morati da plaćate. "TV pretplata je obaveza, kao što je obaveza zdravstvo iako niste bolesni, ili školstvo iako možda nemate decu, jer je RTS nacionalno dobro koje je na usluzi građanima i zato mora da se održava", kaže Cekić.

Međutim, na ovakve stavove stigao je i odgovor građana. Nacionalna organizacija potrošača Srbije pozvala je na bojkot TV pretplate. Profesor Fakulteta političkih nauka i analitičar medija, Snježana Milivojević, smatra da je uvođenje pretplate pre nego što je državna televizija postala javni servis pogrešan korak. "Da li bi javnost ovde branila autonomiju i nezavisnost RTS-a željom da ga plaća? Građani neće plaćati pretplatu da bi kao najgledaniju emisiju dobili Svadbu od 48 sati“, kaže ona.

Građani imaju gotovo identično mišljenje kada je reč o načinu na koji će se ta pretplata plaćati – preko struje i to vide kao prinudu. Anketirani građani kažu da ne gledaju RTS i da neće da placaju pretplatu ili da gledaju, ali da neće nasilnu pretplatu.

Prostom računicom mesečno bi RTS od pretplate mogao da zaradi  najmanje 600 miliona dinara. U evrima to je mesečno 7 miliona i 200 hiljada, a godišnje skoro 90 miliona evra, bez prihoda od reklama.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

espresso, aspirin i red bull

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7219
Zastava bgd
mob
Samsung s3
Cista hajducija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nema svrhe raspravljati se sa Tijanicem Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Funny, bas se setih pre neki dan kako je bilo pre 5-6 godina kada je, ako se ne varam Seselj zatrazio da se uvede TV pretplata, koja se isto (neko kratko vreme, mesecak dana) placala zajedno sa racunom za struju... Secam se samo kako su "vrisnuli" tadasnji bajni i vrli opozicionari, i to okarakterisali kao "pljacku gradjana"... History repeating.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Jadni mi ako su nam oni nacionalno dobro... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma ja sam apsolutno za to da se RTS placa, ali problem je u cinjenici da ako cu ga placati.. hocu i ekstra filmove i sve vazne sportske prenose i realno izvestavanje i ekstra emisije.. etc.. a to sad nemam...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Pa sudeci prema nekim Tijanicevim izjavama, njima ni ta silna lova koju ce inkasirati nece biti dovoljna da odrze ovakav nivo produkcije, a kamoli da obogate sadrzaj...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7219
Zastava bgd
mob
Samsung s3
Mislim da je ova RTS daleko bolja od predhodne(nih) ali moje misljenje je da ona treba sama da se finansira od reklama i svojih projekata a ne da nama uzimaju pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Lepo je to, privatizovati rts.. i kako ce to onda biti drzavna televizija ako ona sebe samu finansira?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7219
Zastava bgd
mob
Samsung s3
Lepo, odredi im se okvirno budzet, sve sto prebace preko toga ide u drzavnu kasu. Prosto mislim da ce program morati da bude kvalitetniji ako se bore za gledaoce a ako dobijaju pare na lepe oci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Ma kakve gledaoce... RTS ima najvisi rejting pre svega zahvaljujuci cinjenici sto je tehnicki najosposobljeniji za emtiovanje signala na teritoriji Srbije, tj sto je bezmalo jedina TV stanica koja moze da se prati u celoj zemlji. Najgledanija emisija? Dnevnik 2. Izvlace se na staru slavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne preteruj sad i ti.
Za razliku od drugih televizija, rts ima novinare, mozda ne onakve kakve je imao, al svakako nema nize oblike zivota sa lepim telima na sta se vecina televizija svodi. Cast BKTV (koju je takodje tijanic napravio).
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Slazem se da RTS ima dobar "kadar", ali sta im to vredi... Sve se svodi na talk-show emisije (najnizu TV formu) u kojima dolaze sve sami "experti", pa cim zavrse na RTS, odu na Pink, pa onda na BK, pa na B92, pa se onda ponovo vrate na RTS, ali u drugu emisiju, kod drugog voditelja, i sve iz pocetka...

Jedina emisija koju stalno gledam na RTS je "Kulturni knockout" sa Majom Uzelac, ali sam istu gledala i na B92. Poenta, ta emisija je cisto autorska, i njena jedina veza sa RTS je ta sto se emituje na istom. RTS fale kvalitetne autorske emisije, koje se nece svoditi na jednog/dvojicu/trojicu klipana koji ce sat i po da mlate praznu slamu o politickoj situaciji u zemlji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Jedina emisija koju stalno gledam na RTS je "Kulturni knockout" sa Majom Uzelac
Do neke granice mogu da gledam, od neke granice me previse podseca na Olju Beckovic sa svojim ogranicenim stavovima.

Citat
Sve se svodi na talk-show emisije (najnizu TV formu)
A inace na drugim televizijama se ne svodi sve na talk-show emisije? Inace, najbogatiji tv ljudi i u svetu nisu voditelji talkshow emisija. Takodje, losije je gledati dobar talk show koji neko cak i zna da vodi nego Insajder, Sav Taj Pink i slicne emisije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Slazem se, i to je, en general problem nase TV. Mada ipak, za razliku od TV Stink, koji apsolutno ne varim, RTS uopste nema produkciju igranog programa, npr. Mislim da je tragikomicno to sto u prime time-u repriziraju Bolji zivot po ko zna koji put...
Nije samo stvar novca i budzeta, vec i inventivnosti. A inventivnost RTS se sadrzi u jadno opremljenom i osvetljenom studiju, voditelju / voditeljci i dve fotelje. Kakva drzava, takva i TV...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
RTS uopste nema produkciju igranog programa
Well, imali su lift, sad imaju valjda kosarkase, imali su ove dangube.. pritom lift je odlican ostalo je junk, ali i to je daleko bolje od onoga sto pink gura.. osim Mjesovitog braka koga samo glumci vade, ostalo je toliko isprazno postalo da je to tuzno...
Inace.. uzivam u Boljem Zivotu svako vece. Mada mislim da je greska u tom terminu prikazivati, ali u principu jako mi je drago sto se reprizira.

Citat
Nije samo stvar novca i budzeta, vec i inventivnosti.
Vidi.. nije stvar u inventivnosti.. uzmi ovaj jebeni forum za primer.. ja kad bih imao normalne prihode od njega, pa cak i da imam samo da mogu lepo da ga odrzavam, da meni licno ni dinar ne padne.. ja bih ali bukvalno cudo napravio od njega... pricamo o tome da do kraja godine ladno predje 100 000 clanova, 1 000 000 postova i sl.. ali bukvalno cudo. Da ne silazi sa televizije, iz medija i sl... Ali kako kad ja i ovo sto imam jedva platim bog te pita kako i preko koga...
Pristojna kolicina para je preduslov za sve.
Pritom, RTS i ne treba da bude primarno zabavni program... naprotiv.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 596
Zastava Zemun
Ja jesam za to da im platim neku godisnju pretplatu, al' da stvarno imaju atraktivan program, a ne da RTS 3 sluzi sa popunjavanje programa. Kad ne znaju sta d apuste, oni ukljuce kamere u skupstini ili sl.

IP sačuvana
social share
Neke stvari ste predugo drzali u sebi...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Well, treci kanal ce se i onako najverovatnije privatizovati.. bar miklja o tome godinama prica.. jer veruj mi.. radio sam tamo nesto jedno vreme.. ni nema tehnickih uslova da program bude znacajno bolji.. i ovo je premija
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 596
Zastava Zemun
znam odlicno pricu za 3k sa raznih strana, poznanik radi tamo.
jos uvek je neizvesno da li ce ostati pod rts ili ne.
inace, svojevremeno sam im nudio moju emisiju, al' nemaju oni produkciju za to Smiley
IP sačuvana
social share
Neke stvari ste predugo drzali u sebi...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: seselj pretplata

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.204 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.