To me podseca na slucaj kad su u Gameru opisivali Laisure Suit Larry(ovaj najnoviji nastavak) na citave TRI strane da bi dali ocenu 68%. U stvari, mozda i nema neke slicnosti...
Pa gledaj, gamer je pre bio odlican casopis sa dobrim humorom i opisima(isto vazi i za njgov forum), sada im glup americki humor, razne igre opisuju u picku materinu i daju 10%, a desava se da igru uopste ne opisu nego kroz opis lupaju gluposti koje nemaju veze sa igrom, odnosno ceo opis nema veze sa igrom(slucaj doom3).Isti je kao i ostali americki i engleski casopisi.
Jedina koja bi trebalo da obećava je Brothers in arms. Ali sudeći po naslovima izvukao si igračku srž.Dobar izbor. P.S Da li je izašao Brothers in arms, a ako nije kad izlazi.
Sad mi je palo na pamet sta fali na spisku: Fallout 3. Pa rekli su da ce biti 2005.
@Ghost Nikada nisam kupovao Gamer ali sam imao prilike da procitam poneki tekst tako da nisam primetio kada su poceli da sami sebe upropastavaju. Najgori je PCPlay(hrvatske novine)-tu ima vredjanja, izraza tipa 'igra rula' ili 'grafika je slinjenje' a komentari ispod slika nemaju veze sa humorom(ili se to meni cini). A najgluplje je kada tekst pocnu sa 'Da li je igra opravdala ocekivanja? Procitajte ostatak teksta.' Dobro, mozda ima nekoga kome je ovo OK ali meni to prosto bode oci.