Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:06:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 6 god razlika  (Pročitano 9810 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
* Pa ono, ako gledamo ove bolonjske generacije, one bi trebale zavrsavati fax sa 22, odnosno prvi ciklus vec s 21. Ta razlika mi je prva pala napamet, krenuvsi od sebe. Sad, to sto ima toliko razlicitih slucajeva i situacija je nesto sto se ne moze pokriti jednim odgovorom, ali mislim da vecina toga ide u korist nespajanja nego u korist spajanja.
Ako gledas bilo koji standard studiranja ti bi fakultet trebao zavrsiti sa 22 - 23 godine, eventualno 24-25 za medicinu...
Vecina dece... tada vec ljudi... to ne uradi...

Ne znam procente, a i nisu vise relevantni pored ovoliko fakulteta koje upisuju svi koji zavrse i plate clanarinu.. ali ogromna vecina ljudi koji upise faks do 22-23 godine ne stigne ni ozbiljnije da se informise o njemu Smiley

A kad tu generaciju pogledas kako ne izbija sa splavova i iz klubova, onda nije neki problem da neki klinac koji izgleda malo starije, dobro je gradjen, ima babyface pa ne mozes da procenis godine uradi nesto sa devojkom koja je dosta starija... Been there, done that...

Ko sto se desi da sretnes klinku od 13-14 godina koja izgleda kao da ima 25 (been there done that... 2005. godine startovala me je devojcica '93...) ... tako mozes sresti i momka koji odskace od proseka... Konkretno u mojoj generaciji u srednjoj skoli bilo je 4-5 takvih Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
e pa onda neka momcov koji je otvorio temu pokusa, i javi nam sta je uradio. sad je pravi trenutak, novogodisnje euforicno/praznicno raspolozenje. romantika itd. sami kucaju na vrata.  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
* Pa ono, ako gledamo ove bolonjske generacije, one bi trebale zavrsavati fax sa 22, odnosno prvi ciklus vec s 21. Ta razlika mi je prva pala napamet, krenuvsi od sebe. Sad, to sto ima toliko razlicitih slucajeva i situacija je nesto sto se ne moze pokriti jednim odgovorom, ali mislim da vecina toga ide u korist nespajanja nego u korist spajanja.
Ako gledas bilo koji standard studiranja ti bi fakultet trebao zavrsiti sa 22 - 23 godine, eventualno 24-25 za medicinu...
Vecina dece... tada vec ljudi... to ne uradi...

Ne znam procente, a i nisu vise relevantni pored ovoliko fakulteta koje upisuju svi koji zavrse i plate clanarinu.. ali ogromna vecina ljudi koji upise faks do 22-23 godine ne stigne ni ozbiljnije da se informise o njemu Smiley

A kad tu generaciju pogledas kako ne izbija sa splavova i iz klubova, onda nije neki problem da neki klinac koji izgleda malo starije, dobro je gradjen, ima babyface pa ne mozes da procenis godine uradi nesto sa devojkom koja je dosta starija... Been there, done that...

Ko sto se desi da sretnes klinku od 13-14 godina koja izgleda kao da ima 25 (been there done that... 2005. godine startovala me je devojcica '93...) ... tako mozes sresti i momka koji odskace od proseka... Konkretno u mojoj generaciji u srednjoj skoli bilo je 4-5 takvih Smiley
Ma dobro, te seme za jednu noc su pune svega i svacega, pogotovo pod uticajem alkohola; imam drugaricu koja redovno oce da se povata sa mnom kad je ponese koji promil vise u krvi. Mislim da bi se ta s rodjenom sestrom smuvala  Smile

Ja sam vise mislila na slaganje na duge staze, u vecini slucajeva doci ce do nekog razilazenja. Decko od 16 se rijetko kad zeli vezati, 22-godisnjakinja vise naginje ka ozbiljnijoj vezi. Recimo.
Mada, sve je to relativno kazem, jer toliki je spektar ljudi i njihovih ponasanja koji jesu i nisu u skladu s njihovim godinama da je prosto gubljenje vremena izvoditi neke generalne zakljucke.

Sto se tice fakulteta .. Ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali mislim da vecina tih koji vegetiraju ili uopste ne studiraju jesu dibidus nezreli, ali ne u smislu u kojem su 16-godisnjaci. Vise je to ona nezrelost da misle da ce mama i tata davati pare citav zivot ili kupiti diplomu, a da ce ona s svojim kvalitetama pokupiti nekog lokalnog krimosa.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia n73
Lik je polu grk polu srbin. . . . . Druzi se sa stariji likovi zreliji je od neki 17stogodisnji likovi. . . . . Ona izgleda mnogo mladje. . . . kao da ima 18-19 god. . . . . Njena drugarica je bila sa mladjeg decka ali samo 3 god mladjeg. . . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ne mora to uvek i po svaku cenu da bude veza za jednu noc ako pocne tako...
To zavisi od toga sta zateknes ujutru Smiley
Znam par brakova koji su tako poceli... doduse sa 20+ godina... ali svejedno.

A i sa 35 godina imas "devojke" koje samo zele da se zabave (kao u pesmi...)..
Ja sam posle burnog perioda, uvek trazio vezu...
Bez obzira sto je to bilo sa 17 - 18 godina...
Prosto volim taj osecaj i izazov...
Meni bar je mnogo veci izazov uspeti da odrzis dugo vezu sa osobom sa kojom zaista vredi biti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ne mora nista da bude pravilo, zato i kazem da je toliki spektar mogucnosti da je prosto gubljenje vremena generalizovati.
Ja samo mogu da pricam iz svog iskustva, ti iz svog i da se opet pojavi neko ko pobija i moje i tvoje teze.

Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Ma slazem se... al pitanje je.. da li ima sanse...
Sanse ima...
Garancija, naravno, nema Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
jeste  Smile
ceso, bambi, da li biste bile sa sesnaestogodisnjakom? sedamnaestogodisnjakom...??  Smile  Smile
Pa... evo iz moje perspektive, ne bih mogla da se zabavljam sa nekim toliko mlađim od mene.  Smile
Ali, isto tako ne bih mogla ni sa starijim. Sa nekim koji je mnogo iznad mene po životnom iskustvu, po radnom stažu, itd.

Nemam ništa protiv tih međugeneracijskih kombinacija. Ali su moji lični kriterijumi mnogo drugačiji, čak možda i snobovski.  Smile
Recimo, iz ove perspektive, ne bih mogla da se zabavljam s nekim ko ne studira...  (sad ćete me kamenovati  Smile ). Tj. sigurno bi postojali neki izuzeci, ali je ovo neko opšte pravilo.
Kako bi on imao razumevanja za moje bubice i neprospavane noći tokom ispitnih rokova, kad ne bi i sam imao uvida kako je to.  Smile

Dalje, imala bih stalni osećaj da sam superiorna u odnosu na njega. A takvu stvar u vezi ne mogu da podnesem. Niti da se zabavljam sa nekim ko je stariji ili mlađi, ali u svakom smislu ispod ili iznad mene. Najbitnije je da prolazimo kroz slične faze (barem u ovim godinama), da smo na istim talasnim dužinama po pitanju razmišljanja, stavova... čak i da je on malo ispred mene, kako bih mogla da ga sustižem. Smile

Ne računam ovde kres šeme i ostalo. To sam prerasla i pre nego sam uopšte uplovila u te vode. Nije to za mene. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Dalje, imala bih stalni osećaj da sam superiorna u odnosu na njega.
Auuuuuuubreee zar i ti........sta ti je ovo trebalo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa ozbiljno, ne bih se nikad mogla zabavljati sa nekim u odnosu na koga sam superiorna, ali i obrnuto.
Prosto mi ne treba pas, nego muškarac. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:06:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.