Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 година борбе за независност Баскије  (Pročitano 1688 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 7610g
Ако Шпанци не подржавају независност Косова,глупо је да ми подржавамо Баскијце... Они никад неће добити независност,јер је Шпанија у ЕУ и што им једноставно то неће дозволити!!! А ми смо наш проблем требали да решимо још 70 тих,али Тиле нас сјебао сменивши Леку... КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ
IP sačuvana
social share

HASTA SIEMPRE COMANDANTE CHE GUEVARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy II
Ако Шпанци не подржавају независност Косова,глупо је да ми подржавамо Баскијце... Они никад неће добити независност,јер је Шпанија у ЕУ и што им једноставно то неће дозволити!!! А ми смо наш проблем требали да решимо још 70 тих,али Тиле нас сјебао сменивши Леку... КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ
gambino je ubacen element!podriva borbu za Kosovo i Metohiju podrzavanjem separatista u zemlji koja nije niti ce priznati nezavisno Kosovo.Ua izdajnik i petokolonas Gambino  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Qtek 小米
Ма дај бре па ниси ваљда толико наиван, каква бре подршка Шпанаца у виду непризнавања косова, па сам знаш да би први признали да немају велики проблем са Баскијцима.
Што нису 1999. бојкотовали ''милосрдног анђела'', што нису рекли ''нећемо да убијамо српску децу, јер њихова држава има такође проблема са сепаратистима као и ми'' ?
Не, они су убијали српску децу, српске цивиле и војнике, а сада ми глуме партнера у подршци око КиМ.

И није битно да ли ће Баскијци добити независност, него је битно да наставе да је%у наше непријатеље, да би се они мало више бавилио својим пословима.

А КиМ ће бити изгубљено тек када се одрекнемо срца Србије. И може се решити и сутра, само ако се пре тога решимо шиптарских спонзора из Е.У. и С.А.Д.

wayman, ја могу да будем само издајник Е.У., али пошто никада нисам припадао њима (који су створили косово репубљик), онда сам њихов вечити непријатељ.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy II
pa posto hoces da u svojoj svetoj borbi sa alama sa zapada,mada su nam sad europejci i na istocnoj granici, da priznas baskiju samo zarad svoje licne borbe,a time da ugrozis pozicije oko kosova zauvek,onda se to mora smatrati izdajnickim cinom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia 7610g
Нисам наиван него мислим да је све до власти у тој земљи... Можда су они као чланица НАТО-а били приморани на то,јер Шпанија до пре пар година није била тако моћна битна земља у ЕУ! Питање је  и са колико снага су учествовали у томе... А исто тако не могу да верујем Русима који су много пута испалили у историји,па и за време "Милосрдног анђела"!!!

pa posto hoces da u svojoj svetoj borbi sa alama sa zapada,mada su nam sad europejci i na istocnoj granici, da priznas baskiju samo zarad svoje licne borbe,a time da ugrozis pozicije oko kosova zauvek,onda se to mora smatrati izdajnickim cinom  Smile

Тачно,то је дипломатија
IP sačuvana
social share

HASTA SIEMPRE COMANDANTE CHE GUEVARA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Qtek 小米
pa posto hoces da u svojoj svetoj borbi sa alama sa zapada,mada su nam sad europejci i na istocnoj granici, da priznas baskiju samo zarad svoje licne borbe,a time da ugrozis pozicije oko kosova zauvek,onda se to mora smatrati izdajnickim cinom  Smile
Западна Европа је спонзор косова, како можеш да угрозиш позиције ? Па нисмо угрозили позиције ни када је Русија отцепила оне две државе од Грузије.
И ово није моја лична борба, као што ти ниси једини који се бориш за интересе Е.У. и њене бебе косово репубљик.

Србија нема али баш никакве користе ако Шпанци, Французи и остатак света признају Баскију, али и тек како има користи ако Баскија настави да подмеће бомбе у том делу Европе.
Србија би требало да финансијски и оружјаним средствима помаже Баскијеце, наравни испод жита тајно, због брже и трајније дестабилизације Европе, а не да призна независност.

Мене Баскија занима само док је кост у грлу наших непријатеља.

Citat
Нисам наиван него мислим да је све до власти у тој земљи... Можда су они као чланица НАТО-а били приморани на то,јер Шпанија до пре пар година није била тако моћна битна земља у ЕУ! Питање је  и са колико снага су учествовали у томе...
Хахахаа Шпанија није моћна држава, па ко јесте ... Словенија и Малта ?  Smile
Шпанија и тек како моћна држава, толико моћна да је одхебала Амере када је у питању непризнавање косова. А исто тако су могли да их одхебу и 1999., али нису хтели.
А сада ћемо да меримо, да ли су шпански пилоти и њихове бомбе убиле више или мање Срба.   Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 14:16:28 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Србија би требало да финансијски и оружјаним средствима помаже Баскијеце

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

sta se cudis, pa to su radikalsko-patriJotske misli , mislis da dr. Sheki ne bi radio takve gluposti ? Smiley
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Qtek 小米
Приправност због годишњице ЕТА
31. јул 2009. | 15:46 | Извор: Б92
Мадрид -- Полиција у Шпанији и даље је у стању приправности после два бомбашка напада за које се оптужују сепаратисти баскијске групе ЕТА.

У експлозији аутомобила бомбе јуче су на острву Мајорка погинула двојица припадника цивилне гарде, због чега су затворене луке и аеродроми на тој популарној туристичкој дестинацији.

Напади се повезују са годишњицом коју обележава ЕТА, пошто је на данашњи дан пре 50 година основана ова сепаратистичка група која је повела борбу за независну Баскију.

ЕТА, што је скраћеница од Еускади та Аскатасуна (Баскијска домовина и слобода), раније је саопштила да је њен захтев за независношћу још снажнији данас него пре 50 година кад је група започела борбу под диктатуром Франсиска Франка.

Група, која је у протеклих 48 сати извела два напада, образложила је да су је владе Шпаније и Француске приморале да настави са оружаном борбом, која је до сада однела животе више од 800 људи од 1959. године.

Циљ баксијских сепаратиста јесте формирање државе од области у Француској и Шпанији где су већинско становништво Баски.

ЕТА је у годишњицу ушла са два нова напада - први је изведен пре два дана испред касарне Цивилне гарде у граду Бургосу, када је 46 људи лакше рањено, а други је изведен јуче на Мајорки, када су два припадника Гарде изгубила живот.

Ето лепо пише да су убијени гардисти, а не неки недужни људи.

Citat

sta se cudis, pa to su radikalsko-patriJotske misli , mislis da dr. Sheki ne bi radio takve gluposti ? Smiley
Земље западне Европе су наоружавале шиптаре, па што ми не би њихове 'шиптаре', да се мало чисте своје двориште.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Galaxy II
ja sam za  Smile  to nije los posao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.