Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 09:26:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent vs The Game BEEF  (Pročitano 27886 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Ја добро знам енглески, али више поштујем наш језик, тако да не желим да учествујем у rap battle-у, већ у реп борби.  Smile

Ако се договоримо, да се на српском боримо, нека неко отвори тему ''реп борба'', иначе тема ми се свиђа, јер је скроз оригинална.
Мислим да је боље да бацамо на српском, јер свако може да украде риме неких андерграунд репера и представи као своје.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
OK,kako ti kazes!
Napravljeno!
Rap borba
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Stefane brate, 50 se kurcio na inferiornim ja ruleom, ali mu se ratilo. Evo kako je the game to tacno srimovao:

Heres a picture of Ja Rule, motherfucker hold that
What goes around comes around, get used to the gold plaques
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ma 50 je najveca,sramota hopa,Ja je jos trebao da ga sredi...
AliuUbedljivo najgori potez mu je kacenje,sa ikonama rapa P.Diddy-jem i Nasom!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Eh, ovako....nisam citao svih 6 str. vec samo prvu....
Poceo sam sa slusanjem G-Unota...svideo mi se disk...ali svaka sledeca 50-eva pesma je pricala o parama i ribama...g-sta je nestao u njemu...bio sam na koncertu i procitao autobiografsku knjigu "Metak po metak", i to je 50 koga zelim....a ne ovog r'n'b 50 kome je svaki refren tipa "i'm richer"....
pod 2:
Citat
Izasao je spot za AYO Technology, idi vidi ga, i reci mi kad bi Gayme mogao da napravi takvu pesmu Smile
Covece, bio sam na moru kada sam je cuo...i kada sam video ko je u featu. bilo me je sramota sto sam isao na covekov konc.
Game nudi nesto novo. On bas pokazuje da produkcija nije sve. Pun mi je komp njegovih novijih pesama, i do jaja su. Vazna je rap dusa. A sto se tice toga ko dobija beef? Pa, eto Game se ubi od toga koliko isproziva ove, da bi ovi to ignorisali pesmama tipa lova ribe, ima se moze se, ribice loze se, parice mnoze se....Ja sam nasao neki deo sebe u Game-u.....ja sam i pre gotivljenja Game postovao sve 50-jeve protivnike, jer treba biti mudo odrzavati beef sa trenutno najslusanijim u tom zanru....A Game je taj beef za razliku od svih drugih odneo na veci nivo...Kao i 2Pac sa Biggiem u "Hit 'em up"....Pored toga, West Side rula, 2Pac, Game, Eazy E, Snoop, Dr. Dre....Crips, Bloods, Essays...ma dajte, nemate sansu....Game je valjao zajedno sa Eazyem....

I da, ako su tako dobri drugari, zasto se Em (njemu skidam kapu sto se tice repovanja), ne posvadja otvoreno sa Gameom? Ili sto Dr. Dre ne raskine ugovor sa istim? Zapitajte se 50 loveri.....
Odlsusajte 300 bars and running, vidite sta je umece repovanja tokom 15 minuta! Ja ga slusam svaki dan i pesma kao da traje 5-6 minuta, a ne 18...Game je buducnost....50-eva vladavina je blizu kraja....
Game nije isfoliran, to je cinjenica, za razliku od 50-ja...
Black Wallstreet 4 Life! G G G G-UNOT!

Citat
sa ikonama rapa P.Diddy-jem
nemoj njega za rap ikonu, kumim te Bogom!
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 17:42:53 od Obi_1_Kenobi »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Eh, ovako....nisam citao svih 6 str. vec samo prvu....
Poceo sam sa slusanjem G-Unota...svideo mi se disk...ali svaka sledeca 50-eva pesma je pricala o parama i ribama...g-sta je nestao u njemu...bio sam na koncertu i procitao autobiografsku knjigu "Metak po metak", i to je 50 koga zelim....a ne ovog r'n'b 50 kome je svaki refren tipa "i'm richer"....
pod 2:
Citat
Izasao je spot za AYO Technology, idi vidi ga, i reci mi kad bi Gayme mogao da napravi takvu pesmu Smile
Covece, bio sam na moru kada sam je cuo...i kada sam video ko je u featu. bilo me je sramota sto sam isao na covekov konc.
Game nudi nesto novo. On bas pokazuje da produkcija nije sve. Pun mi je komp njegovih novijih pesama, i do jaja su. Vazna je rap dusa. A sto se tice toga ko dobija beef? Pa, eto Game se ubi od koga koliko isproziva ove, da bi ovi to ignorisali pesmama tipa lova ribe, ima se moze se, ribice loze se, parice mnoze se....Ja sam nasao neki deo sebe u Game-u.....ja sam i pre gotivljenja Game postovao sve 50-jeve protivnike, jer treba biti mudo odrzavati beef sa trenutno najslusanijim u tom zanru....A Game je taj beef za razliku od svih drugih odneo na veci nivo...Kao i 2Pac sa Biggiem u "Hit 'em up"....Pored toga, West Side rula, 2Pac, Game, Eazy E, Snoop, Dr. Dre....Crips, Bloods, Essays...ma dajte, nemate sansu....Game je valjao zajedno sa Eazyem....

I da, ako su tako dobri drugari, zasto se Em (njemu skidam kapu sto se tice repovanja), ne posvadja otvoreno sa Gameom? Ili sto Dr. Dre ne raskine ugovor sa istim? Zapitajte se 50 loveri.....
Odlsusajte 300 bar and running, vidite sta je umece repovanja tokom 15 minuta! Ja ga slusam svaki dan i pesma kao da traje 5-6 minuta, a ne 18...Game je buducnost....50-eva vladavina je blizu kraja....
Game nije isfoliran, to je cinjenica, za razliku od 50-ja...
Black Wallstreet 4 Life! G G G G-UNOT!

Citat
sa ikonama rapa P.Diddy-jem
nemoj njega za rap ikonu, kumim te Bogom!
Pa pogledaj objektivno,i kazi mi da nije...
Vise od 10 godina radi i zahvaljujuci njemu i jos nekima je rap postao popularan...
Znam ja dobro za njegove svadje sa WU Tangom,zato sto sto nije "pravi reper" ali ljudi znaju za njega i samim tim je ikona repa!
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 16:29:44 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Tek sam sad video temu . .

Dok 50 ima samo jednu u kojoj kuka sto su ga roknuli... The Game je primio metak u srce, pa nigde ne kuka... Sto se tice How We Do, evo malo bolje verzije pesme, nadam se da ce ti se svideti  Smile
Kako mislis kuka??? Game ima Dreams . . 50 ima Many Man. . . Dakle nije da game ne kuka

Game je bolji liricar,iako je i on deo gangsta rap-a i trudi se da bude komercijalan kao  Fifti.
Fifti je harizmaticniji i sigurniji na glasu.
Za izvodjaca bitan je i izgled, gde Fifti prednjaci u poredjenju sa Gameom americkim Timbetom.

Game napreduje, njegov poslednji album je odlican, a cini mi se da Fifti nazaduje, sudeci po promo pesmama, ali videcemo...

Sta podrazumevas pod sigurniji je na glasu. . . Fifti do jaja zvuci na albumima,al sranje na koncertima. . Dere se ko budala. . uopste nema onaj opusten glas po kom je prepoznatljiv
Jbg sto se tice izgleda . . .stvar ukusa. . .Meni je 50 smesan . .. mali nagruvani steroidima. . .Game je vec Respect. . .Cini se sve prirodno. . .

Meni game lici na LeBron James-a. Zar ne? Sto se tice fiftija game je napisao :
You're a steriod addict
U need detox
hopefully u make it up to be on detox
cuz b.w.s. is expanding...

e to

50 Cent najveca sramota rapa!

Murder INC 4 life!
  Smile    Smile                Smile Smile

jebote,gambino,ti slušaš i wu tang i 50 centa?!to ne ide zajedno Smile
zasto ne ide zajedno???? Smile  Smile

Ja slusam sve vrste crne muzike. . . Soul. . .hop. . . RnB. . . Dakle . . Al Greena. . Berry Whitea. . . 50ja. . WTC. . . Drea. . . Rick Rossa. . .Lauren Hill ima opaasne nove stvari. . .Alicia Keys. . .  Znaci i South i West i East Coast. . Rnb . . .I zasto to ne bi islo zajedno??????????????????????????

Ma brate,Lil John je car za 50...
Smile Smile Smile . . Opasan producent. . . Gura taj Crank . . .South. . . Ali uvidjam iz tvojih postova kolko se razumes u black music  Smile   Smile

Aaa da . . Sto se gamea tice. . .

Najvise mi se svidaju : Put you on the Game. . . It's okay. . . Dreams

Od 50ja . . .Many Man. . .   I m so Hood  . . .Extasy  Smile . . .Outta control (original)window shopper. . . dobar mi je onaj njihov Crank King of New York. . .

Sto se tice Beefova i ostalih sranja. . .meni se to sve cini kao predstava. . . Imam na kompu 20ak minuta Ja Rule-50 beefa. . . onako zanimljivo . . .predstavica. . .   sta ja znam
« Poslednja izmena: 23. Avg 2007, 09:16:45 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Citat
Vise od 10 godina radi i zahvaljujuci njemu i jos nekima je rap postao popularan...
Znam ja dobro za njegove svadje sa WU Tangom,zato sto sto nije "pravi reper" ali ljudi znaju za njega i samim tim je ikona repa!

Pa i to sto kazes, ali je onda ukaljana i nepriznata ikona. Mislim daj, u toku jednog beef-a sa 50-jem, izdao je pesmu "I'm richer".....znaci cim sam video naziv na limewire-u, samo sam je zaobisao......sve mi je bilo jasno...
inace, The Game je pre nego sto je Dr. Dre saznao za njega, trebao da potpise za Bad Boy Records... Smile Smile Smile tesko zamisliti, dobro je sto je ispalo na kraju drukcije... Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 17:27:37 od Obi_1_Kenobi »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Citat
E sad si sam sebi iskopao rupu.
Pa ako nekoga cenimo zbog promocije rep muzike, ne znaci da je rep ikona, jer ni Vanilla i Hammer nisu rep ikone, ali su jos zasluzniji za sirenje rep kulture, kao i 50, jer i on je popularan, a nije sigurno pokvario rep koliko je Puffy sa svojim pop pesmicama.
Citat
Sta podrazumevas pod sigurniji je na glasu. . . Fifti do jaja zvuci na albumima,al sranje na koncertima. . Dere se ko budala. . uopste nema onaj opusten glas po kom je prepoznatljiv
Sigurnost je dobro odglumljena tema,tecan flow, drzanje paznje dok ga slusas bez obzira na tempo bita, to je to sto kazes do jaja zvuci na albumima.
Kad je u pitanju taj kvalitet jos bih izdvojio Biggie-a, Paca, DMX-a (odlican i na koncertima ima opasnu energiju), takodje i   
Methodman, tu je i Game itd.
Citat
Jbg sto se tice izgleda . . .stvar ukusa. . .Meni je 50 smesan . .. mali nagruvani steroidima. . .Game je vec Respect. . .Cini se sve prirodno. . .
Izgled sam spomenuo iz ugla potrosaca, odnosno kako razmislja masa.
Citat
Lauren Hill je izbacila opasan albu
Ovo cu da proverim, jer prvi i jedini lp je bi do jaaaaja. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa recimo ja iz G- Unita gotivim Banksa. . . Kazu za njega da ima specificnce skilove. . .Jako dobar flow. . . .itdiitd. . .

Lauren Hill - The Miseducation of Lauryn Hill - 03 Ex-Factor . . . Sjaaajna stvar. . . ovo u sredini bi trebalo da bude naziv albuma. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 09:26:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.