Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:12:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent....sta mislite  (Pročitano 16247 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svaka pesma mu je hit!
Dodje coveku da se zapita gde zivi kad se pomiri sa tom cinjenicom
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
mob
Nokia 3220
Meni dođe da se otselim na onu desetu planetu što je otkrivena pre neki dan.
Nije on neki reper, ali  zna da napravi dobar biznis, muzika mu je super, ali su mu zato tekstovi da se ispovraćaš
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Omerta Rs

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 981
mob
SonyEricsson 
Najbolja Pesma Od 50 Centa je Many Men .Inace nije los
IP sačuvana
social share
Omerta Gazi Vas Sve
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S III
najbolji je pjevac svih vremena a i dobro se oblaci samo mi nije jasno kako je prezivio atentat

evo kratka biografija

Izgleda da je 50 Cent zaratio sa svima. Prije nekoliko tjedana bio je polovina Gameovog albuma, a onda su postali neprijatelji pa su odjeknuli i neku pucnji da bi se nakon svega kiselo pomirili. Eminemu i Dreu, koji su mu dali prvi milijun dolara, bio je slagao diss stvar, prijetio je rimama velikanima brzih usta. Svima prijeti, od svih je veći i nikog se ne boji. Zapravo, on i jest toliko velik da ne riskira skoro ništa na kratki rok što god da napravi, a toliki je egomanijak da misli kako je stvarno jači od svih. A, jel je njemu uopće do fajta?
Izuzevši provokativnu, ali zapravo mlaku ratobornu 'Piggy Bank', zahvaljujući kojoj je Fifty tri tjedna bio u novinama, 'The Massacre' je jedan blagi i smireni album. Od bijele omotnice sa baroknim vitičastim fontom i prikladnim ukrasima, preko sporog ritma cijelog albuma pa do našeg Curtisa Jacksona, šampanjcima i ganđom smirenog, drugi album prvog velikog hip-hop uspjeha novog stoljeća prilično je miran. Okej, uspio se pomoću jedne pjesme posvaditi s Fat Joeom i Jadakissom, a Nasa je samo pokušao izazvati, no ovaj je previše sretan friškim brakom, ali ostatak se albuma nikako ne može nazvati žestokim. Čak i kad u 'I'm Supposed To Die Tonight' zapjevaju mitraljezi, to zvuči kao video igrica, a glavnog igrača nije ni malo strah. Normalno onda da su mu prva dva hita čisti hedonizmi. Iako su se u 'Disco Inferno' zatresle stotine kilograma crnih stražnjica, ipak je klasu lošija od 'In Da Club', koliko god htjela biti njen nastavak. Stvar treba provesti nekoliko mjeseci u klubovima, ali koliko se god Fifty pakleno potrudio, nema nastavka velikom singlu. Druga je 'Candy Shop' u kojoj se predstavila Olivia, nova Đi-Junitašica, a gdje se njih dvoje lijepo poigravaju riječima «lizanje», «slatkiš» i «lizaljka». Osim nje 50 Cent je na album pustio još samo Eminema i nešto malo Tonyja Yayu i Jamie Foxxa. Ostatak G-Unit vojnika je na bonus remiksu, uključujući tu i Gamea. Što nije puno gostiju za 22 pjesme, što uopće nije skromno.

Cijeli album odaje dojam općeg zadovoljstva. Više nema ni dilanja ni života na rubu ni pucnjava. Odavno je Fifty ispucao te metke i sad mu je udobno u vili vrijednoj puno jack potova okruženoj zelenom travom i visokom ogradom. Što je i njemu savršeno jasno i priznaje to zamjenom propucanog stakla oklopom snagatora na ovoj naslovnici. Jer ispod tog oklopa Fifty nosi bijelo odijelo, drži štap od slonovače i ima po djevojku sa svake strane da mu pridržavaju kaput. Kako je uspjeh vrhunsko dostignuće čovjeka u Americi kad Fifty kaže «I got my 64 ridin on dayton spokes/And when I open da door/Bitch get in my car» to nije uvreda nego kompliment.

S popisom producenata Game je bogme bolje prošao. To treba razumjeti jer onaj tko misli uspjeti u prvoj ligi hip-hopa mora uspjeti s prvim albumom jer inače nikad ni neće. Zato Gameov album zvuči malo bolje. Ali Fifty je spretniji sa rimama, bolji mu je flow i čak nešto kaže. Pa makar i govorio o ženama čije su glave pune njega. Kroz usta, normalno. Za razliku od supersoničnog 'The Documentary', 'The Massacre' djeluje zapadno-obalno, jednostavno i prilično funkadelično. Fifty djeluje kao da mu je sve svejedno i pomalo mu fali izazova (valjda zato svima prijeti) pa tako i zvuči. Lijeno i nezainteresirano, ali ne bi on to mijenjao.

odlican je i window shoper i candy shop i sa the game-om hate it or love it valja i in da club i just a lil bit

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

50cent17.jpg
(76.39 KB, 800x600)
50centzone_gallery_press_50centzone005.jpg
(11.64 KB, 103x150)
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
najbolji je pjevac svih vremena

IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
AAAAAAAAAAAAAAAAAA... Smile jel ste vi normalni 50 cent!!!! Smile

Kakve ste vi budale,on mi neki reper samo da mogu da ga ubijem,sve bi dao... :boxing:glumi nekog repera ne zna da sastavi 1 recenicu a i te jebene textove kojim mozesh da obrishesh bulju mora da ih je pamtio 3 godine....Neku rimu i moze da sklopi nesto jedva ali text...ja ne znam,i gotivim crnce njega ipak ubio.Imam toliko da ga prozivam ali me mrzi koliko je bvedan...jaaaaaaaaaaoooooooooooooojjjjj jjjjjjjj Smile

P.S. Izgleda da su jedini normalni @absinth,@puppykin,@SF,@ljt123,@ainhoa cini mi se.... Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2006, 23:19:25 od krouli »
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
M.J. 4ever, ajd lakse to malo
svoje misljenje mozes iskazati i na drugi nacin
i rekoh ti ostali i ja vec za taj enter!
i nemoj da zezas preko private-a!
« Poslednja izmena: 06. Feb 2006, 23:20:54 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 67
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
AAAAAAAAAAAAAAAAAA... Smile jel ste vi normalni 50 cent!!!! Smile

Kakve ste vi budale,on mi neki reper samo da mogu da ga ubijem,sve bi dao... :boxing:glumi nekog repera ne zna da sastavi 1 recenicu a i te jebene textove kojim mozesh da obrishesh bulju mora da ih je pamtio 3 godine....Neku rimu i moze da sklopi nesto jedva ali text...ja ne znam,i gotivim crnce njega ipak ubio.Imam toliko da ga prozivam ali me mrzi koliko je bvedan...jaaaaaaaaaaoooooooooooooojjjjjjjjjjjjj Smile

P.S. Izgleda da su jedini normalni @absinth,@puppykin,@SF,@ljt123,@ainhoa cini mi se.... Smile

Saljivdzija
IP sačuvana
social share
"Ziko, a sta sada radi"?
"Jebe"!
"E to je vec stvar rezije"!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

me ne ne decko,tako se ne veze bundeva

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z800
Bolje da je nastavio da valja krek Smile
IP sačuvana
social share

hiljade grobara i huligana .....svoj zivot dace za ....zenske gace
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
sasaman sto brate stavi sliku, pa htedoh da razbijem monitor zbog tebe!!!! Smile
Kakav pavac bre pa on covek ne peva...ne vredi ni tih 50 centi
« Poslednja izmena: 07. Feb 2006, 13:51:49 od mad_max »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:12:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.