Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:02:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent - Curtis  (Pročitano 12118 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
slusa sve covek... Zna sta valja, ali izgleda da ne zna sta ne valja   Smile
Smile Smile Smile
Zna sta valja, ali izgleda da ne zna sta ne valja
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Qtek 小米
Naravno da slusam (Young Jeezy , Luda, Geto Boys,Juvenile,David Banner itd) sve sto nema veze sa krankom, to jednostavno ne osecam.

Citat
Hahaha slusas i young bitch-a  Smile Smile Smile
Najjaca je fora kada je neki Game-ov ortak provalio ono za Oliviu, kao da je musko i da se zove Jimmy, umro sam Smile.
Ali zasto niko od vas ne spominje da su se svi oni slizali ponovo.

Citat
Priznajem ne valja Curtis, ali ne i get rich i massacre.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Citat
Najjaca je fora kada je neki Game-ov ortak provalio ono za Oliviu, kao da je musko i da se zove Jimmy, umro sam .

Smile Smile Odakle ti to?? Sto se tice olivije poceli su da je zovu oliver u pesmama, da vidis sta su joj radili  Smile Smile U somebody's son, everybody can see ur bolls on that wideo, what is wrong with you! Lol!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Naravno da slusam (Young Jeezy , Luda, Geto Boys,Juvenile,David Banner itd) sve sto nema veze sa krankom, to jednostavno ne osecam.

Citat
Hahaha slusas i young bitch-a  Smile Smile Smile
Najjaca je fora kada je neki Game-ov ortak provalio ono za Oliviu, kao da je musko i da se zove Jimmy, umro sam Smile.

Citat
Priznajem ne valja Curtis, ali ne i get rich i massacre.

I T.I.-ja naravno... Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.........50........

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n95
hahah sta niste zadovoljni kako mi je uradjen album  Smile cekajte da se malo priviknete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Citat
Najjaca je fora kada je neki Game-ov ortak provalio ono za Oliviu, kao da je musko i da se zove Jimmy, umro sam .

Smile Smile Odakle ti to?? Sto se tice olivije poceli su da je zovu oliver u pesmama, da vidis sta su joj radili  Smile Smile U somebody's son, everybody can see ur bolls on that wideo, what is wrong with you! Lol!!
To je prozivka iz Gameovog dokumentarca, g-unot. Ako si gledao ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N95 8GB
http://mp3zzz.blogspot.com/2007/09/50-cent-curtis-2007.html

Koja je to faca donela pravilo koje brani slobodu informacija ... pogotovo ovde ... ej ... sedis ispred monitora i tastature ... i ako kojim slucajem neznas ... na netu si ... bilde ... Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2007, 18:36:56 od Unlock »
IP sačuvana
social share
Labor Omnia Vincit
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ma ... ja od pocetka govorim da se ne lozim na te vase podele i beefove, sto je najgore da su stvarne pa ajde. Smile
Ne mogu da poverujem da postoje ljudi koji slusaju izvodjace umesto njihove pesme.
Ja sam to odavno prelezao.
potpis

Imam ceo album . . .Onako . . . Nista posebno. . .

U stvari imam i Before Curtis i Curtis . . . Nakupi se par dobrih pesama

« Poslednja izmena: 14. Sep 2007, 19:09:27 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Evo za Stefana, Gondora i ostale anti-50-jevce, da se malo raduju, a Vex je izgubio opkladu. Smile

Kanye thrashes 50 Cent in first-day sales race

By Geoff Mayfield
1 hour, 23 minutes ago

Kanye West looks set to win the closely watched duel with rival rapper 50 Cent for the No. 1 slot on next week's U.S. pop album chart, according to preliminary sales data issued Wednesday.

West's "Graduation" sold an estimated 437,000 copies during its first day of release Tuesday, ahead of 310,000 for 50 Cent's "Curtis" and 107,000 for country star Kenny Chesney's "Just Who I Am: Poets and Pirates," according to a new "Building Chart" devised by tracking firm Nielsen SoundScan.

The Building Chart gives an early look at how the race is shaping up for SoundScan's final charts, which post projected national sales each Wednesday morning, extrapolated from a panel of merchants representing more than 90% of the U.S. music market.

Some pundits project West will surpass 750,000 copies for the week, breaking the 2007 record of 623,000 copies held by rock band Linkin Park's "Minutes to Midnight." But West did better with his last album, 2005's "Late Registration," which debuted with 860,000 copies. 50 Cent also will fall far short of the 1.1 million start for his last album, 2005's "The Massacre."

--------------------

U svakom slucaju 50 je kralj kada moze tako los album da proda cak i u gore pomenutom tirazu koji nije konacan, ali ocigledno je prso.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Dobro, ima jos vremena za prodaju, mada ne verujem da ce se nesto ozbiljno promeniti... U sustini, ni Kanyeov album nije nista posebno, ali je verovatno bolji od Curtisa.

Inace, ovo je prvi put da cujem da se u komercijalnoj muzici jedna pesma cenzurise cak i na CD-u i da uopste i ne postoji skroz dirty verzija. Pricam o pesmi Man Down, gde je Interscopre cenzurisao sve reci koje imaju veze sa murijom, ocigledno je 50 aludirao na ubijanje iste.

Still Will Kill valja, ima jos par ok pesama, ali generalno - 50 se smorio i provalio da ima mnogo vise love u drugim poslovima.

Naravno, i sami podaci o prodaji govore da ni jedan ni drugi nisu napravili albume ni blizu nivoa proslih. Mada, od 50-ja me to ni ne cudi, bas sam danas par puta preslusao Many Men i shvatio da vise nikad (nazalost) nece napraviti takvu pesmu.

Ostaje nam da slusamo Game-a. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:02:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.