Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 13:50:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 5. oktobar - 12 godina razočaranja  (Pročitano 12471 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Ipak je Milosevic za ove polupismene miseve bio drzavnik.I ako ce neki drzavnik predstavljati Srbiju u istoriji sto se tice ovog veka..to ce definitivno biti on.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Milosevic smrdi. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
ja sam prema slobodanu ravnodusan  Smile
cisto da se ogradim od svih vas
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 22:15:27 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
HTC 
Milosevic nije bio nikakav drzavnik. On je samo prilagodio sistem korisnih idiota vremenu u kojem je vladao. Taj sistem je uspostavljen jos 40.tih godina proslog veka dogovorom velikih sila.

Posle pada Milosevica, taj sistem koji je on uspostavio nije demontiran vec se jos vise produbljuje, tako danas imamo oko 300 korisnih idiota koji vladaju Srbijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Ipak je Milosevic za ove polupismene miseve bio drzavnik.I ako ce neki drzavnik predstavljati Srbiju u istoriji sto se tice ovog veka..to ce definitivno biti on.

Pa da je bio veliki državnik, "od formata", po meni baš i nije...No imao je harizmu istina je. Ovi potonji šnajderi nisu baš neko merilo državničke mudrosti. Meni će ostati upamćen po tome što je deklasirao Haški sud. Jezivi kompliment tog suda njegovoj inetelektualnoj superiornosti je upravo njegovo ubistvo. Interesantno je da nijednom tokom suđenja nije stavio lični interes iznad interesa naroda, pa čak ni DOS-ovske vlasti koja ga je isporučila Hagu! Strašno je to, što Srbi briljiraju izgleda - samo u trenucima očaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Mnogi su mislili, do tog 5.-og Oktobra, da je Sloba uzrok svih problema i loseg stanja u drustvu,ekonomiji....
"Kad skinemo Slobu, bice bolje..." to su bile price koje sam tada slusao.Ceo Svet nas voli i samo ceka da ga srusimo i ima da tece med i mleko.Eto, sad 12. godina nema Slobe a mi smo veca kurcina nego so smo bili, da se ne lazemo ovde sad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Milošević je bio nesposobna budala, mali papučić. E to što su ga zamenili još gori, to je druga priča. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Srbima će retko ko biti idealan.
Srbi će u traženju idealnog vodje izgubiti i naciju i indentitet.
Srbi će uvek biti podeljeni na humaniste i dobrotvore.
Srbi ne veruju crvku već gledaju ko je na njenom čelu.
Srbi izlaze na ulice kada im se kaže a ne kada oni osećaju da treba.
Srbin je lakoveran u opredeljenju.

A 5. Oktobra, Srbin je izbgubio veru a dobio demokratiju. Tog dana je potpisao svoju sudbinu. Tog dana je, verujući u snove, upao u ponor. Tog dana je počeo da gleda TV i sluša radio i bacio zdrav razum u zapećak.

Nekoliko meseci kasnije, na Vidovdan, Srbin je sebe prodao.

I zašto bi Srbina trebalo štedeti kada je on sam sebe prodao za lažljivi osmeh stranog okupatora?

Rus je samo jednom prodao krzno za coca colu, i dan danas plaća taj ceh i trudi se da to ispravi.
Srbin je prodao svoju zemlju a onda počeo da zida kuću na tudjem zemljištu. To tako ne ide.

Peti Oktobar je bio izbor izmedju slobode i kuluka. Sami smo izabrali.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2012, 04:02:34 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Sony 

Pa da je bio veliki državnik, "od formata", po meni baš i nije...No imao je harizmu istina je. Ovi potonji šnajderi nisu baš neko merilo državničke mudrosti. Meni će ostati upamćen po tome što je deklasirao Haški sud. Jezivi kompliment tog suda njegovoj inetelektualnoj superiornosti je upravo njegovo ubistvo. Interesantno je da nijednom tokom suđenja nije stavio lični interes iznad interesa naroda, pa čak ni DOS-ovske vlasti koja ga je isporučila Hagu! Strašno je to, što Srbi briljiraju izgleda - samo u trenucima očaja.

Cela ta priča će se nažalost ponoviti i sa Šešeljem, živi bili pa videli, to će se sve verovatno desiti i ranije nego što očekujemo, naravno mislim na događaje u Hagu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
To je već pokušano, bar kako pričaju radikali ali im nije uspelo jer je Voja mnogo namazan pa se izvuko.

*Da, da ne zaboravim-nisu krivi Srbi, oni nisu imali izbor, krivi su novci, veliki novci.....
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 13:50:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.