Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 46 odsto građana Srbije išlo samo u osnovnu školu  (Pročitano 33613 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa onda sam ja luda, sto sam 6 god drvila po drzavnom faxu  Smile Kazu "kvalitet i nivo znanja" ... ma kakvi  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
c c c... kakva gomila nebuloza niko ne zeli da te prijavi i kad to rade, rade na minimalac i nikakvi ugovori se ne podpisuju
privatnici imaju sva prava da te ne plate i najure a za to je kriva vlast koja ne sprovodi zakon i to niko ne moze da pobije!
Neverovatno... Ti radiš protivzakonito, i još se žališ što ti "vlast" ne priskače u pomoć...

Ako ne plaćaš porez, kako zamišljaš da radikali sebi dele stanove, imaj malo osećaja za zajednicu.

Gledaj ovako: Dok god ideš na posao, time šalješ signal da si dovoljno zadovoljan uslovima rada i platom.

Njihov cilj je da te ugnjetavaju maksimalno, a ti biraš u kojoj meri to dozvoljavaš.

Tako da, dok god ti dobrovoljno nastavljaš da ideš na taj posao, ja ti ne mogu pomoći.
Ja ne mogu da verujem da ti mozees takve gluposti da pricas Smile
Jedno intimno pitanje gde zivis ti u kojoj zemlji sta radis i koliku platu imas i na koliko si prijavljena!
Jer meni je nenormalno da neko ko zivi i radi u Srbiji mi prica o sistemu i zakonu o radu i njegovom sprovodjenju kao da je u pitanju Svedska Smile
Ja stvarno ne znam u kom svetu ti zivis Smile
ne trazim ja da mi vlast priskace u pomoc nego trazim da vlast sprovodi zakone koje je donela ali ocigledno je da previse trazim! Smile

Pa onda sam ja luda, sto sam 6 god drvila po drzavnom faxu  Smile Kazu "kvalitet i nivo znanja" ... ma kakvi  Smile
evo ga jos jedan veciti Smile da si zavrsio za 3 ili 4 godina mogao bi da se uclanis u SRS ovako "drvi ga" i dalje u ljdp Smile

ne znam samo kako zensko moze da "ga drvi", e moj ti nadimak si promenio ali isti si ti glavitj
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 02:03:08 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
@Dominick Jaguar priča o Švedskoj, a ti si u Srbiji.
Bez panike, biće gore. Ne brini
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
@Dominick Jaguar priča o Švedskoj, a ti si u Srbiji.
Bez panike, biće gore. Ne brini
Bas na protiv govori o Svedksoj a prica o Srbiji! WTF Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Наслов је обична лаж... Не знам шта се узрујавате...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Тиме ускраћујеш основно људско право на образовање, јер богаташ има већа права од сиромаха. исто важи и за здравствену заштиту.
Jel ti razumeš da neko treba da plati zgradu, plati učitelje? Odakle zamišljaš da se to obezbedi, ako to ne plati onaj koji se i školuje.

Tvoj odgovor je pretpostavljam: "Treba oteti novac od onih koji ga već imaju,"
ali to naravno nije dobro rešenje.

Ovako:
Škole nek traže koliko god hoće para, a na vama je da odbijete sve ponude koje vam se čine preskupim.

Evo recimo mene uopšte ne sekiraju školarine, jer me savršeno ne zanima da upisujem fakultet. Što se mene tiče mogu da traže milijardu ojro za semestar,
a od mene će dobiti samo Fuck you.
Ако применимо тај начин размишљања на здравство, нека цркне свако ко нема да плати? Свака иоле озбиљна држава улагаће у образовање својих грађана, водећи рачуна о стратешком планирању и стварној потреби за кадровима. Данас имамо апсурдну ситуацију да, на пример, неколико хиљада људи уписује правни факултет, или око стотину људи глуму (!) чиме се свесно прави инфлација кадрова. Поготово на разним приватним факултетима, где је школарина залог завршавања факултета - јер, ко да те обори, кад си дао силне паре - што свакако није решење. Приступ средњем и високом образовању треба либерализовати, у смислу да школовање не зависи искључиво од имовинског стања студента, већ првенствено од његових способности, и тако треба и одређивати квоте. А ако неко баш запне да учи оно за шта није надарен, тај луксуз заиста треба кошта.

А што се "не студирам, заболе ме" тиче, став је врло себичан. Једног дана када те, на пример, буду тукли или силовали, пролазник ће рећи: "не дирају мене, заболе ме".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Наслов је обична лаж... Не знам шта се узрујавате...
Ako veruješ da je laž, izađi sa pravim podatkom.
Bravo danilobg ili kako već... BRAVO za temu.
E sad vidi šta nam ostaje do kompletnog glasačkog tela. O TOME drobim već sad će bre godinu dana na ovom forumu. O tome.Kome se ovde daje glasačko pravo? Ko ovde bira? Kako nam izgleda to glasačko telo, ta glasačka većina, po obrazovanju, po socijalnom statusu, po moralnom profilu? O čemu mi pričamo? O demokratiji? Sa 46% osnovnoškolaca? Ili, hajde da budemo manje samokritični - neka ih je i 30%! O čemu mi pričamo? Kakva crna demokratija? Bezuba, nepismena, alava, gramziva! Pa takva nam je i stvarnost! Ne, nisam elitista. Pre sam realista. Hiperrealista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Ako veruješ da je laž, izađi sa pravim podatkom.
Bravo danilobg ili kako već... BRAVO za temu.
E sad vidi šta nam ostaje do kompletnog glasačkog tela. O TOME drobim već sad će bre godinu dana na ovom forumu. O tome.Kome se ovde daje glasačko pravo? Ko ovde bira? Kako nam izgleda to glasačko telo, ta glasačka većina, po obrazovanju, po socijalnom statusu, po moralnom profilu? O čemu mi pričamo? O demokratiji? Sa 46% osnovnoškolaca? Ili, hajde da budemo manje samokritični - neka ih je i 30%! O čemu mi pričamo? Kakva crna demokratija? Bezuba, nepismena, alava, gramziva! Pa takva nam je i stvarnost! Ne, nisam elitista. Pre sam realista. Hiperrealista.

Са овим постом показујеш основу ароганције и елитизма...
Немам речи за ову демонстрацију мањка скромности...

Хоћете ли демократску државу или нећете?
Желите ли да будете "ви" школовани и образовани мало "демократскији" у том систему? Шта је тема за вас?
Демократија или "доминација безубих, алавих и грамзивих"...

Опет кажем да је податак смешан и тенденциозан... Опет се ради о томе да "напредне" снаге желе да укажу на "назадност" крезавих, алавих и грамзивих непријатеља напретка Србије...

Срамотно!

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Ако применимо тај начин размишљања на здравство, нека цркне свако ко нема да плати?
Da, naravno. Nema druge, odakle će da se izleči ako nema para? Sav taj tretman košta, valja platiti hirurge, platiti sredstva za lečenje.

Jedino rešenje je da neko dobrovoljno da humanitarnu pomoć, mnogi bogataši se bave takvim filantropskim radom.

Ali, ta tvoja ideja da treba nasilno otimati novac jednih, da bi se dao drugima, je promašena, i ti izgleda ne shvataš zašto je socijalizam propao.

Citat
Приступ средњем и високом образовању треба либерализовати, у смислу да школовање не зависи искључиво од имовинског стања
Pa od kojih para ćeš da ga školuješ ako ih nema? Ti nikako da shvatiš da država nema sposobnost da stvara novac,
već je jedini način da država nešto ima - da ga prethodno otme od nekog ko ga je i zaradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Какав је то приступ сопственој држави и тврдња да не може да ствара нешто?
Шта ми онда овде сви радимо? Ми значи живимо замишљене животе којих не би било да није неких пара од некога са запада?

Држава може и мора да живи од свог рада. Поента је само колико је тај рад вредан тј. колико ми као држава вредимо...
Ништа више, ништа мање...

То што би неки да скакућу до Париза сваки викенд сопственим колима или да се диче својим дипломама средње школе, то је њихов проблем!

Нама се константно подмеће "реалност" која није реална...

Реалност је да може боље... Може и викенд излет до Париза...
Такође је ралност да може и горе... Може и непостојање текуће воде у домовима...

Наше је да живимо у стварности која нам се нуди... Фантастика је на другом спрату!  Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 13:55:30 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.