Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 46 odsto građana Srbije išlo samo u osnovnu školu  (Pročitano 33662 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da nema toliko vecitih studenata broj onih koji su na budzetu bi se brojao na prste jedne ruke a skolarina bi bila preskupa za vecinu.

A ja tebe pitam gde si ti zavrsio fakultet, jer vecina strucnjaka trci u tvoju zemlju cim ovde dobije diplomu.

Ja sam zavrsio u njemackoj... nisam isao u skolu dole kod nas....

Zasto trce ovamo, zato sto imaju bolje radne uvjete, zato sto ne moraju da konobare ili da imaju rodjaka u kompaniji da ih zaposli...
Ali Aleksandar sto vise skolovanog zitelja Srbija bude imala, i ne bude slucaj samo za one koji imaju dobre place to ce samo Srbiji donositi novca...

I nije istina da bi propalo...jer da se daju drzavni krediti, ili banke...opet bi i ti koji bi studirali placali universitetima ili visokim skolama studiranje... zato to tvoje nema opravdanja...nitko ovdje ne prica da bi se oni djaba skolovali, nego kako uskladiti zakone i ekonomsku sliku da pruzi jedna drzava svim gradjanima pa i onim siromasnijim da se skoluju...
Pravo na skolovanje treba imati svako a ne oni koji vec imaju dovoljno od roditelja.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Da nema toliko vecitih studenata broj onih koji su na budzetu bi se brojao na prste jedne ruke a skolarina bi bila preskupa za vecinu.

A ja tebe pitam gde si ti zavrsio fakultet, jer vecina strucnjaka trci u tvoju zemlju cim ovde dobije diplomu.

Zasto trce ovamo, zato sto imaju bolje radne uvjete, zato sto ne moraju da konobare ili da imaju rodjaka u kompaniji da ih zaposli...
Ali Aleksandar sto vise skolovanog zitelja Srbija bude imala, i ne bude slucaj samo za one koji imaju dobre place to ce samo Srbiji donositi novca...

I nije istina da bi propalo...jer da se daju drzavni krediti, ili banke...opet bi i ti koji bi studirali placali universitetima ili visokim skolama studiranje... zato to tvoje nema opravdanja...nitko ovdje ne prica da bi se oni djaba skolovali, nego kako uskladiti zakone i ekonomsku sliku da pruzi jedna drzava svim gradjanima pa i onim siromasnijim da se skoluju...
Pravo na skolovanje treba imati svako a ne oni koji vec imaju dovoljno od roditelja.

A da ja tebe pitam sta se jedan Hrvat brine za Srpske probleme, e ja cu ti odgovoriti zato sto ste vi Hrvati genocidna tvorevina.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
SonyEricsson k800i i D820
Aha to je odgovor...no comment!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Citat
A da ja tebe pitam sta se jedan Hrvat brine za Srpske probleme, e ja cu ti odgovoriti zato sto ste vi Hrvati genocidna tvorevina.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

"Veliki Srbin" bi trebalo prvo da nauči srpski pre nego što drži lekcije Hrvatima po internetu. Boldovano se piše malim slovom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Naravno da je bitno koliko se dugo studira, ali bolje je i da se dugo studira i da se završi fakultet, nego da uopšte nema studenata. Malo ljudi imaju šansu da se školuje. Šta više školovani ljudi su slabo plaćeni. Arhitekta u Novom Sadu i okolini ima platu 20.000 do 30.000.. To je ispod 300 eura. Kakvu poruku ove plate šalju mladim ljudima koji koji bi da studiraju?
« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 22:25:31 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
ja cu svaku rec koja ima prefiks Srpsko,Srbijansko,Srpstvo pisati velikoim slovom  bez obzira na pravopis jer tako zelim, jer ti sad jasno.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
Naravno da je bitno koliko se dugo studira, ali bolje je i da se dugo studira i da se završi fakultet, nego da uopšte nema studenata.

Izvini, ali moram da kazem da je ovo nevidjena glupost.
Onaj koj zavrsi studije posle 8 ili 10 godina, zna isto onoliko ko i onaj koji nikad nije usao u zgradu fakulteta...
Takodje... na fakultetu nas filuju samo teorijskim znanjem, ne postoji praksa... a sasvim je sigurno da nece svi nastaviti sa naucnim radom...  Smile

Citat
Šta više školovani ljudi su slabo plaćeni.
Arhitekta u Novom Sadu i okolini ima platu 20.000 do 30.000.. To je ispod 300 eura. Kakvu poruku ove plate šalju mladim ljudima koji koji bi da studiraju?

Zakon trzista...
Ona zanimanja koja su deficitna su i dobro placena, ona koja nisu... slabo su placena... postoji velika stopa nezaposlenosti...

Eto... sta ce nam godisnje 3000 studenata prava ili 2000 studenata ekonomije... bez privatnih fakulteta?

Sto se tice arhitekture... koliko znam, tu su vodeci ljudi neko profesori fakultet koji su svoje pipke rasirili okolo i naokolo...
Znaci, prvo rascistiti klanove, pa tek onda kukati nad surovom sudbinom...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Anea , malo više kulture ti ne bi škodilo. Dužina sudiranja nije uvek merilo sposobnosti i znanja. Sretao sam u toku rada ljude koji su bili dobri studenti , ali loši stručnjaci. Obrnuto znam neke koji su dugo studirali, iz razno raznih razloga, a dobri su stručnjaci. Što se tiče prakse , naši fakulteti su uvek bili više teoretski, pa šta , svako ko ima interesovanje za svoju struku brzo će se snači u toku rada. Mnoge moje kolege , inženjeri ,su danas na zapadu , veoma uspešni iako su na fakultetu imali malo prakse. Naše škole su bile izuzetno kvalitetne, a sada su degradirane. A što se tiče plata, ne sme niko inženjera u normalnoj državi da plati 400 evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

Izvini, ali moram da kazem da je ovo nevidjena glupost.
Onaj koj zavrsi studije posle 8 ili 10 godina, zna isto onoliko ko i onaj koji nikad nije usao u zgradu fakulteta...

Neke moje bivše kolege sa ETF-a , studirali su i po 8 godina. Neke je zakačilo bombardovanje 1999 g. , nekima je zapeo neki predmet i zajebao im uslov.
Ali smerovi na Tehničkim fakultetima traju 10 semestara ( 10-ti je predviđen za izradu diplomskog).

Ali bez obzira na to svi se nečim bave, rade nešto.

Tehničke nauke su malo drukčije od društvenih koje traju kraće i predmeti su im manje povezani , bar tako mislim, ne mora da bude tačno.

Poenta je u tome da ja ne moram da gledam u knjigu tražeći neki matematički zakon, jer ga nisam zaboravio iako sam studirao , lupam 10 godina.

« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 23:02:02 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.