Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
nisam ljubomorna. i vi ćete vrlo brzo,mnogo brže nego što vam se sada to čini,imati preko 40.pa ćete se čuditi,kao ja sada,šta se desilo?zašto me ovi dvadesetogodišnjaci zovu gospodjo. tetka,(gospodine, čiko),pa ja sam u cvetu mladosti, frajer.ni okom nećete trepnuti,govoriće vam VI,ustajati u autobusu...i još mnogo drugih,ponižavajućíh stvari.deco,stariti, to je nešto jako ,jako bolno.ne uzimaj to u zlom,dete moje.zaista ne zavidim ,samo patim što ne mogu više s vama da držim korak.
Draga Anice ako su za tebe "deca" oni koji su usli u cetvrtu deceniju zivota ...onda jbg...i meni se deca iz kraja javljaju sa dobar dan , ali to je normalna stvar ,nikako ne nalazim da je to ponizavaljuce...jedino tako vidis kako vreme leti... Zato mani se drzanja raznoraznih predavanja(svi mi imamo majke,ne treba nam jos jedna na forumu)uzivaj u druzenju sa mladjim i starijim generacijama..sto je i osnovna svrha foruma...ne podcenjuj mladost...ko zna mozda od klinaca naucis nesto ..
« Poslednja izmena: 11. Sep 2006, 09:12:19 od orangeweed14 »
Ja imam 30, i kad mi klinci iz kraja (14-20 god) kažu "Dobar dan, čiko" (al to više iz zezanja, znaju oni da se ja zezam sa njima svaki dan) ja im odgovorim svaki dan nešto drugo, duhovito, oni popadaju. Ne mora da znaci da nas ponižavaju sa tim. Jednostavno, to osetiš. Ne treba se stideti starenja, treba što bolje iskoristiti život ( a ne sedeti ispred PC-a i kucati postove ), a ne kukati za prošlim godinama. Mogu se onako spomenuti, uzgred, kako je nekad bilo dobro, al ne baš kao narodnjaci..... Glavu gore. Gde si tačno, otkud to da se zainteresuješ za forum, nedostaje Srbija, ili nešto drugo? Jesi li ustavila malo svojih podataka u upoznavanje novih članova? Pozdrav, i nema mesta tugovanju i svemu, samo veselo.
свако је друкчије луд , рече ђаво и седе у коприве
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia
magic master , hvala ti . forum sam našla slučajno,kad sam bila gladna,(naravno da već dvadesetak godina držim dijete),pa, reko, da vidim šta to može biti.zasvidjala mi se naslovna strana,taj burek izgleda...naravno da me muči nostalgija.živim 14 godina u slovačkoj, 26 km od bratislave u gradiću Modra.nemam mnogo iskustva sa internetom,ne snalazim se najbolje ni na bureku.takoreći božeprosti neiskusna.pozdrav svima dobronamernima!
Naucices se slavice ti svemu ovdje,zivot je pred tobom,izaberes neku temu u pravougaoniku,gdje pise skoci na:.....kliknes na idemo(to je na dnu stranice) i putuj,do mile volje,i trazi sto ti odgovara,od podforuma,do ljudi na njima...
Zapanjena sam nekulturom svih onih klinaca koji se muvaju na 40++++ ! Sta traze ovde? Imaju svoje naslove tipa "pa milsim, ovaj...", "mislim stvarno" i sl. jer im je fond reci ne vise od 20 a prave se mnogo pametni. Odmah navalili da kritikuju Anicu, jer i nemaju drugo sta! Pustite nas matore sa nasim matorim pricama, valjda mozemo i mi imati svoj kutak? Ja imam 55 godina i trazim forume adekvatne mojim godinama, nemam nameru da se nadmudrujem sa klincima koji neznaju cak ni maternji jezik, koje zanima sta radi moja cerka ili muz, i kakva zadovoljstava imam u zivotu. E, pa vama ih sigurno necu pricati!!! Tesko da se ovde moze pricati sa ozbiljnim intelektualcima,jer ovi mali zvrkovi mnogo kmece i dosadjuju! Pravi intelektualci i ne gube vreme na ovakve stvari jer su inad praznih prica i gluposti u ogromnim kolicinama!!! Draga Anice, pristupite na urbae.com pa cete naci veliki izbor likova za druzenje, caskanje i prijateljstvo. Pozdrav!
magic master , hvala ti . forum sam našla slučajno,kad sam bila gladna,(naravno da već dvadesetak godina držim dijete),pa, reko, da vidim šta to može biti.zasvidjala mi se naslovna strana,taj burek izgleda...naravno da me muči nostalgija.živim 14 godina u slovačkoj, 26 km od bratislave u gradiću Modra.nemam mnogo iskustva sa internetom,ne snalazim se najbolje ni na bureku.takoreći božeprosti neiskusna.pozdrav svima dobronamernima!
E da, i moja ljubav velika stanuje u blizini Bratislave, tacnije u Pezinoku!Ako je vidite pozdravite ju obavezno (sala) e da moja Lucia