Vreme kada je ubijen, bilo je veoma tesko. Pored razrusene ekonomije, deo drzave okupiran, sa jasnom vizijom da se vise nikada nece vratiti. Kriminal u procvatu, vodjen najvisim drzavnim institucijama. Ljudi koji su poharali ovu drzavu, zahvaljujuci jednom legalisti, su bili debelo na vlasti ili pored vlasti. Veoma tesko da sam uradi sve. Bez obzira na razlike u koncepciji vodjenja drzave, postupci Kostunice su bili takve prirode, da samo sa najgorim neprijateljem tako postupas.
Dokaz da procese koje je zapoceo, ni smrt ne moze da zaustavi, su bas danasnje situacije demistifikacije onog dela nacije, koja zaglupljena nekom propagandom i dan danas se vodi iluzijama.
Sve u svemu jos cetitri izgubljene mega godine. Jedina mogucnost stvarnog napredka danas ostaju mladje generacije, koje dokazuju stvarno da zele svoju zemlju, svoju naciju i da su spremni da preuzmu hipoteku proslosti na sebe, uz naravno velike korake pomirenja koje treba da ucinimo.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske