A prijatelji drzave su oni zbog koje je bombardovana i zbog kojih statira ovih godina? Ko? Slobo, Mladic, Karadzic, Seselj, Nikolic, Kostunica? Ko?
Србија би била бомбардована и да није било Милошевића, Караџића,Младића, Шешеља, Николића. Коштунице!!
Тако је било планирано деценијама пре тога, и тако је морало да се деси, па ма ко да је био на власти тада!!
Da, to je od davnina zapisano u citapu velikih mocnika... A zasto mislis da bi bila bombardovana? Zoran Djindjic je krenuo da vodi Srbiju demokratskim i evropskim putem, a heroji Srbije su ga zaustavili. To je to, u principu.
Дечко ти си изгледа много прехлађен кад лупеташ овакве глупости!!
Ђинђић који је на сав глас подржавао НАТО у бомбардовању водио Србију демократкским и Jewропским путем, на којим си ти дрогама!
Да ли нису можда и бомбе које су нам слали из те исте Jewропе биле "демократске"!?
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
e jos malo pa ce ti pocne dnevnik na rtsu,aj SPSovu zastavicu u ruke i u fotelju,nemoj da propustis!! elem,vec prodjose 4 godine...jada i bede...kamo srece da ga nisu ubili stigli donekle...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
e jos malo pa ce ti pocne dnevnik na rtsu,aj SPSovu zastavicu u ruke i u fotelju,nemoj da propustis!! elem,vec prodjose 4 godine...jada i bede...kamo srece da ga nisu ubili stigli donekle...
Као прво ја нисам ни комуњара ни демократа ни радикал нити симпатизер и присталица било које странке у Србији, Као друго ДЕМОКРАТИЈА и КОМУНИЗАМ су највећа лаж и зло које нас је задесило и кошта деценијама живота. Као треће ДЕМОКРАТИЈА не постоји нигде у свету, то су само илузије!!
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
znas da je on rekao pravu stvar za sve sto se desilo i sto ce se jos desiti u narednih desetak godina, samo njegovi ljudi zbog nacionalnog interesa nece to da objave sada, nego kad najvise bude trebalo.. ono, panika i te stvari...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Немам ја ништа против њега. Али ми смета то што од њега правите новог Тита. Био је на власти и ништа посебно није урадио. Сада ћеш рећи да није стигао да уради, мада је имао времена. За време његове владе државом се управљало доношењем уредби. Нигде закона нигде ничега. И да је остао жив ништа посебно не би урадио. Наравно да ми није драго што је убијен.