Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 4 dobra razloga da ne kupite stan  (Pročitano 1653 puta)
10. Mar 2014, 16:07:02
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
LG Nexus 5
Šta je bolje: živeti u iznajmljenom stanu ili se zadužiti i skućiti se, "biti svoj na svome"?

I jedno i drugo ima svoje prednosti i mane, a mi vam prenosimo pogled jedne novinarke koja je vrlo zadovoljna što nema svoj stan.

U zapadnoj Evropi tržište za iznajmljivanje stanova je mnogo bolje uređeno nego u Srbiji. Kriza kojoj se ne vidi kraja i masovna nezaposlenost uništila je tržište nekretnina. Iako je mnogima san da sebi kupe stan, iznajmljivanje ima svojih prednosti.

Na primer, novinarka britanskog "Gardijana" Laura Kaj vrlo je zadovoljna što je deo "generacije iznajmljivača", kako je to nazvala. Živi sa svojom cimerkom u malom stanu u Šefildu u Velikoj Britaniji i nada se da će jednog dana iznajmljivati veći stan, a na kupovinu ni ne pomišlja.

Strah od kvarova

Iznajmljivanje stana ima svoje prednosti, piše ona, a jedna je što ne živi u strahu od kvarova. U njenom unajmljlivačkom "stažu" više joj se puta, naime, dogodilo da su joj se pokvarili bojleri, mašine za pranje, sudopere, rerne ... Osim što je shvatila da je kućni aparati ne vole, shvatila je i da su njihove popravke skupe, tako da ih sa svojom malom platom ne bi mogla popravljati ili kupovati. A dok nema svoj stan, i ne mora, zaključuje.

Sloboda preseljenja

Ukoliko poželi da se preseli u drugi stan, drugi grad ili drugu državu, sve što mora da uradi jeste da to najavi svom stanodavcu jedan mesec unapred. Nema prodaje, agencija za nekretnine, natezanja ...

"Nevezanost za jedno mesto je jednako oslobađajuća koliko, verujem, vlasništvo nad nekretninom deluje smirujuće i stabilno. Nijedno nije bolje od drugog, ali oboje ima svoje prednosti", piše Laura Kaj.

Cimeri

Deljenje svog životnog prostora može vas izludeti, ali može biti i najzabavnije iskustvo koje ste imali u životu. Pregovaranje o jutarnjem korišćenju kupatila, dogovor o iznošenju smeća, čišćenju i svemu ostalom izvrsna su vežba tolerancije i stvaranja kompromisa, a mogu učvrstiti prijateljstvo bolje od bilo kakvog druženja.

"Izgubljena generacija"

Danas mlade često definišu kao "izgubljenu generaciju" koja ne može da nađe posao i koja sebi ne može da priušti stan, pa žive sa roditeljima. Laura Kaj ne misli tako - tvrdi da pripada generaciji koja se svojoj situaciji može smejati i izdržati je, a ističe i da postoje gore stvari od toga da ne posedujete četiri zida: mogli biste, recimo, pripadati "generaciji kuge".

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Idiotski tekst on so many levels. Plaćaš kiriju i račune nekom čoveku (usput ti njemu otplaćuješ kredit + stvaraš mu dodatnu zaradu) i posle se okreneš i šta imaš, ništa.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2014, 16:14:46 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Nista ono "ko svoj na svome"? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
@tema

Tako je.. sta ce vam stan i komsija koji u 11 sati nocu odlucuje da vezba step-dance...

Kupite plac u okolini grada i za iste pare sagradite kucu i zid\vocnjak tako da u pola dana\pola noci mozete da se setate u gacama ili bez njih...

Inace, ovo za gace mi je palo na pamet jer sam pre neki dan citala temu na forumu stanara naselja Stepa Stepanovic gde je zgrozena majka protestvovala sto komsije sa sprata nize i preko puta zgrade hodaju po kuci u gacama... i kako sad ona da objasni detetu kada je pita - Mama, sta su to sise?! Inace, i te komsije imaju malo dete... Smile

Druga tema je bila komsinica koja glasno uzdise...

« Poslednja izmena: 10. Mar 2014, 16:18:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Heh, moje komsije se svadjaju, on joj baca jakne po zgradi, ona mu jebe majku, pa se onda grle, kunem se....da sam gledala na spijunku mozda su se i kresnuli pred mojim vratima Smile

U svakom slucaju, bolje da sam u okolini ovakvih ludaka podstanar.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Citat
a mi vam prenosimo pogled jedne novinarke koja je vrlo zadovoljna što nema svoj stan.

Госпођа новинарка се само теши Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Gde nalazite te komsije,kod mene sve smor i tisina,ponekad prosto nedostaje neka tuca i akcija u komsiluku,ali ne,ja k'o da sam u Norveskoj   Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Ja imam haos komsije iako zivim u kuci... Opet su promenili polaritet... oni dobri postali losi i obrnuto...

Jos kad policija dolazi u pola noci jer se komsi(j)kin brat potukao sa komsi(j)kinom drugaricom jer su se zapili nesto, pa se muvali i ona se predomislila jer ima muza novinara RTS (presao na Prvu) , pa bezi u sumu jer je u CG bio na robiji...

I sve to jer nemamo jebenu klimu, pa je prozor leti otvoren i sve odjekuje...

Sad potpuno razumem Siptare i zid od 6 metara visine... hebes estetiku... kupujem klimu i siporeks blokove ..

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Kuća možda ima neke prednosti u odnosu na stan,ali nisu ni one toliko izolovanije od idiota kao što izgleda. Jer, postojanje dvorišta otvara nove mogućnosti oko kojih može doći do konflikta (cepanje drva, trešenje tepiha, majstorije...)

U suštini,ljudi mogu svuda divno da žive,samo kada bi svako mislio malo i na druge i vodio se logikom ''ne radi drugima ono što ne želiš tebi da rade''. Al vraga.

Gde nalazite te komsije,kod mene sve smor i tisina,ponekad prosto nedostaje neka tuca i akcija u komsiluku,ali ne,ja k'o da sam u Norveskoj   Smile

Tišina tu i da budeš srećan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
 Smile

IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
Tišina tu i da budeš srećan!
Smile ali ovo se trazi,ovaj scenario ni u seriji ne mozes da nadjes :

Citat
Jos kad policija dolazi u pola noci jer se komsi(j)kin brat potukao sa komsi(j)kinom drugaricom jer su se zapili nesto, pa se muvali i ona se predomislila jer ima muza novinara RTS (presao na Prvu) , pa bezi u sumu jer je u CG bio na robiji...
  Smile Smile Smile Smile Smile pa neprocenjivo jebote!
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple 15
Ziva istina... keva samo sto nije dozivela srcku kada su nam ispred kapije stala dvoja policijska kola... Smile

A bili su fini prvih par godina... dok ova nije pocela da dovlaci svoje rodjake iz bivse juzne republike Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
LG Nexus 5
Citat
a mi vam prenosimo pogled jedne novinarke koja je vrlo zadovoljna što nema svoj stan.

Госпођа новинарка се само теши Smile

Tako nekako. Smiley

Licno mislim da je ziveti u kuci neuporedivo bolje nego u stanu ali ovde nije tema gde je bolje ziveti. Novinarka nam objasnjava zasto ne treba kupiti stan, vec do kraja zivota puniti dzep nekom drugom, a sve zarad slobode koju imas kao podstanar.

Prosto zalim ljude koji imaju stanove i kuce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
4 dobra razloga da ne kupite stan
Ја знам један једини  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 32.0.1700.99
Citat
ili se zadužiti i skućiti se

ne vidim zasto bih se zaduzivala  Smile  kad imas pare a ti lepo kupis stan.. ili kucu.. ili ranc na periferiji  Smile bez ikakvog zaduzivanja.. zasto bi sebi podmetala nogu  Smile

sto se teme tice, mozda ti nekome iznajmljujes tvoj stan za odlicnu cifru, i umesto da ti sam tu zivis i ostanes bez te dobre kirije, lepo od tih para placas zivot u iznajmljenom stanu na nekom mestu u gradu koje ti mozda vise odgovara zbog posla, skole, prijatelja itd.. jer ne mozes prodavati stan svako malo kad se menjaju potrebe i navike ukucana..

to ima svojih prednosti.. mnogih.. ali samo dakle u tom slucaju.. kad je u pitanju rokada stanova
« Poslednja izmena: 10. Mar 2014, 23:51:14 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Ja imam haos komsije iako zivim u kuci... Opet su promenili polaritet... oni dobri postali losi i obrnuto...

I sve to jer nemamo jebenu klimu, pa je prozor leti otvoren i sve odjekuje...

Sad potpuno razumem Siptare i zid od 6 metara visine... hebes estetiku... kupujem klimu i siporeks blokove ..

Dok sam zivela u kuci, sa nasim komsijama, nikad nismo imali problema. Cim sam se preselila u grad, u stan, skontala koliko ludog sveta ima.

Jednom sam otvorila vrata policiji, jer moj muz naravno ne cuje kad spava ni da se zidovi ruse, i usrala sam se ziva. Noge mi se odsekle. A oni samo pogresili broj stana. To se nama u selu nikada nije desilo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple 15
Ma, znam sandra... to sam ja ubola krajnje zanimljive komsije...

Trenutno su u F fazi... onda se smire... i tako u krug...

Stvar je u tome sto ja nikad nisam zivela u kuci, tako da mi je to stalno upadanje u dvoriste cudno...

A u komsijama u zgradama... pa to je neverovatno... tu je bilo svega i svacega. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ja osim što komsije cepaju drva za ogrev 12 sati dnevno (mislim da se napiju pa onda lupaju tim sekirama gde stignu) nemam nekih problema. Stan mi je na poslednjem spratu pa sam ste strane miran. Ali zato na spratu u drugom uglu zgrade žive neki seljaci, ja mislim da komsije ispod njih ili nose čepove ceo dan ili su na lekovima za smirenje.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2014, 10:25:56 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Sad mozes da iznajmis stan, namjesten, za 200 evra. Godisnje je to 2500 evra.
Za stan ti treba negdje ko 50 000 do 75 000 evra.

Da bi kirija opravdala stan treba da ga iznajmljuješ nekih 20 -30 godina, bez dinara da uložiš.
Svi znamo da to nije moguće.
A stan star 30 godina sa cijevima i kanalizacijom toliko starom i nije nešto.

Zato skandinavci drže sve u državnim rukama i polije 30 godina poravnaju kvart i grade nanovo.

Em dobro za građevinare, em dobro za zdravlje ljudi.

Nije to toliko nelogično koliko se nama čini. Prosto se podrazumjeva da ćeš raditi tj. zarađivati cijeli život za kiriju
I da ćeš mjenjati stanove prema svojim potrebama.

Kad si samac dosta ti je jednosoban, kad dobiješ djecu trosoban / četvorosoban, kad djeca odu dvosoban...
Da ćeš mjenjati stanove i gradove prema poslu - zašto bi putovao sat ili dva, ako ne moraš...

Kao što rekoh nije nelogično ako živiš u zemlji sa dobrom socijalnom zaštitom i stabilnom privredom.

E onda tu naši ulete sa - to je kod njih a kod nas mora da se zida jer je kod nas sve nestabilno.
Zidali i moji - tri kuće - za tri rata.

Ja ne planiram. Dužna sam doduše koje drvo da zasadim. Taj dug ću da odužim. A ono za kuću i ne mora.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ne bi se složio ali dobro. Npr. u mojoj "staroj" zgradi ja ne čujem komšiju kada se tušira ili kada ubada fen u utičnicu, dok kod sestre u novoj zgradi kada sediš u dnevnoj kao da se komsija tušira pored nas na kauču. Cevi se lako promene, plus evo ona je imala poplavu jer je nova cev komsijama gore pukla.

Pre par dana su dosli ljudi da gledaju stan i odma što su me pitali jeste da li imam problema sa bubama, ja zbunjeno pitam molim. Kaže bube. Izdaju stan u novogradnji pa im bube izlaze iz svih otvora u stanu.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2014, 11:26:33 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
LG Nexus 5
Prosta matematika, ako si podstanar i ne zelis da ucestvujes u necemu sto se zove kupovina nepokretnosti, bices duzan da do kraja zivota placas nekome kiriju, nevezano od bracnog statusa.

Apsolutno netacno je da se zgrade u skandinaviji ruse posle 30 godina.

Jednostavno, nakon 30 godina placanja kirije, covek koji je placa i dalje nema nista. Za 30 godina koliko covek otplacuje stan, on ima nesto sto je njegovo, sto moze pokloniti, prodati ili ostaviti svojoj deci, rodjacima ili kome god pozeli.

Postavlja se pitanje koliki broj ljudi tako cesto menja poslove ko carape pa mu treba 16 stanova u razlicitim gradovima.

Opet se sve svodi na bf-ov citat vezan za egoizam kao nesto sto se neprekidno propagira. Zivi dok mozes, kad ostaris, pljuj na drzavu sto ti ne da sve besplatno. Smiley

Sa gledista onog ko iznajmljuje stan, fenomenalno im je ako sto vise ljudi razmislja kao ova vesela novinarka. Imaju nekretninu i dobijaju stalno pare od podstanara.

Tom logikom, da to tako moze, dovoljno je kupiti stan na kredit, namestiti ga i iznajmljivati ga za cifru koja je priblizna ili ista cifri same rate. Nakon 20-30 godina taj stan postaje vlasnikov, sa minimum cimanja i ulaganja.

Sa druge strane, nisu ludi ljudi koji ulazu u nekretnine, to se isplati i u svakoj zemlji za odlicnom socijalnom politikom i super stabilnom privredom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
pa naravno da je prica budalastina.
zamisli kako u becu 'poravnaju kvart i grade nanovo'. ... Smile
postoj nesto sto se zove ODRZAVANJE ZGRADE...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia 
Ma, znam sandra... to sam ja ubola krajnje zanimljive komsije...

Trenutno su u F fazi... onda se smire... i tako u krug...

Stvar je u tome sto ja nikad nisam zivela u kuci, tako da mi je to stalno upadanje u dvoriste cudno...

A u komsijama u zgradama... pa to je neverovatno... tu je bilo svega i svacega. Smile

Meni jako fali to iskakanje u dvoriste, za mene, za decu....ali jbg, ne mogu jare i pare.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Citat
Apsolutno netacno je da se zgrade u skandinaviji ruse posle 30 godina.

Ма шта ти знаш... наравно да је тачно Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.