Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 22:55:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3D stampa Nova inudustrijska revolucija.  (Pročitano 25232 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Slazem se ovo zadnje...sve ima i dobre i lose strane..

Pa i toplotne pumpe su skupe...i vecina tih izvora energije...ko da neko hoce da koristimo naftu...

Mada kod nas ljudi greju neomalterisanu kucu...tako da tu ni mali fuzioni reaktor ne moze da pomogne... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Sta?
Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Electric_generator

Citat
Sve dok nije preko ledja drugih, nije problem, a sistem pociva na ekslotaciji jednih zarad koristi drugih.
Систем почива на томе да искориштиш потенцијале до максимума зарад сопственог и друштвеног напретка.

Citat
Bas zbog toga se i vadi, jer se na taj nocain novac uvlaci u cirkulaciju : )) Znas li koliko kosta jedna naftna platforma? : ) Ali da bi to razumeo, moras stvari videti malko sire.
Потрчко си на платформи?  Smile

Citat
Mhmm...dobro...gde i kada...ak moze citat? : )
не прави се луд  Smile

Citat
Ne nuzno. Tehnologija je napredovala ali istovremeno unistava zivotnu sredinu i coveka...tako da ne znam o cemu pricas? : )
Само у бајци стално сија сунце и сви су сретни.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Uglavnom licnog... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Dobro i sta sa tim? : ) Sta si konkretno time dokazao? Kako je to nafta jeftinija od npr energije plime i oseke?

Citat
Систем почива на томе да искориштиш потенцијале до максимума зарад сопственог и друштвеног напретка.
To su politicke frazetine i nemaju veze sa realnoscu. Potencijale koristis onoliko koliko imas novca, a priroda novca danas je da jedni moraju da siromase da bi se drugi bogatili.

Citat
Потрчко си на платформи?  Smile
Ne znam sta sad hoces da ti kazem? : ) Nemanje argumenata zamenuujes glupostima...
Citat
не прави се луд  Smile
Ne, sasvim ozbiljno diskutuje, pa te pitam da mi nadjes taj momenat gde sa rekao da neko hoce da pobije pola ljudi na planeti?

Citat

Само у бајци стално сија сунце и сви су сретни.
Tacno, zato i ne pricamo o bajkama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Dobro i sta sa tim? : ) Sta si konkretno time dokazao?
Да није у питању само буре на крову. Треба ти или генератор или фотонапонски панели.

Citat
Kako je to nafta jeftinija od npr energije plime i oseke?
Јефтинија јер већ постоји све потребно за њено вађење, прераду и траснпорт као и то да је индустрија базирана на њој. Нагли прелазак на било шта друго би коштао много, треба сву инфаструктуру изградити, преорјенитиасти индустрију. Ствари се мијењају полако.

Citat
To su politicke frazetine i nemaju veze sa realnoscu. Potencijale koristis onoliko koliko imas novca, a priroda novca danas je da jedni moraju da siromase da bi se drugi bogatili.
Фразама се гађаш ти. Сваки систем очекује од тебе максимум. Новац не купује знање. Сиромашна дјеца имају прилику за наставак школовања уз стипендирање, самим тим и бијег од сиромаштва.

Citat
Ne znam sta sad hoces da ti kazem? : ) Nemanje argumenata zamenuujes glupostima...
Рече да знаш много о платформама, а не би реко да си инжењер на истој.

Citat
Ne, sasvim ozbiljno diskutuje, pa te pitam da mi nadjes taj momenat gde sa rekao da neko hoce da pobije pola ljudi na planeti?
Тема о вакцинама, о гмо, о еболи, треба још?
« Poslednja izmena: 26. Okt 2014, 17:01:09 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Да није у питању само буре на крову. Треба ти или генератор или фотонапонски панели.
To tako mala Marica, usled nedostatka argumenata posmatra : ) Gde sam spomenuo bure, to jedino ti znas. Ja pisem o vrlo konkretnim stvarima, vrlo proverljivim.
Ko kaze da ne treba generator ili fotonaponska celija? Kako to konkretno utice na ono sto si bubnuo?

Citat
Јефтинија јер већ постоји све потребно за њено вађење, прераду и траснпорт као и то да је индустрија базирана на њој.
Ja sam ti izneo cifre, koje pokazuju da je to zabluda. Ako cemo samo o tom ekonomskom momentu (jeftinije/skuplje) tvoja tvrdnja je slepa ulica. Industrija koja nema buducnost i koja unistava sve oko sebe ne mzoe biti opravdanje za bilo sta.
Citat
Нагли прелазак на било шта друго би коштао много, треба сву инфаструктуру изградити, преорјенитиасти индустрију. Ствари се мијењају полако.
  Niko ovde ne prica o prelasku i zameni preko noci. Zaboravljas da ove stvari postoje vec par decenija, a nafta je zamenjena samo u promilima.

Citat
Фразама се гађаш ти. Сваки систем очекује од тебе максимум. Новац не купује знање. Сиромашна дјеца имају прилику за наставак школовања уз стипендирање, самим тим и бијег од сиромаштва.
Cekaj, jel moguce da verujes u ovo? Slobodan si onoliko koliko novca imas. Ako se rodis siromasan, velike su sanse da tu i ostanes. Svaki sistem, od tebe ocekuje pre svega da budes poslusan, jer postoje upravljaci i upravljani...ja ne znam gde ti zivis? : )
Citat
Рече да знаш много о платформама, а не би реко да си инжењер на истој.

Gde sam to rekao? : )) To sto bi ti rekao je vrlo problematicno, jer mnogo izmisljas ...Nisam ja tema ; )

Citat

Тема о вакцинама, о гмо, о еболи, треба још?
Daaaa, i? Ja pricam o stvaranju musterija, ostvarivanju koristi, a ne o "ubijanju" (mada me nista ne bi cudilo) ; ) Tako da, nemoj da izmisljas i da citas ono u sta verujes, a ne ono sto pise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
mob
I-mate 30 Pro
Pa evo skro si imao slycaj da su sami bombardovali markale da bi optuzili druge za to...ne znam sto je to toliko neverovatno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
To tako mala Marica, usled nedostatka argumenata posmatra : ) Gde sam spomenuo bure, to jedino ti znas. Ja pisem o vrlo konkretnim stvarima, vrlo proverljivim.
Ko kaze da ne treba generator ili fotonaponska celija? Kako to konkretno utice na ono sto si bubnuo?
Ај не сери више, дошо си на тему о науци, а млатиш исте глупости као и на н других тема   Smile Или причај о науци, или одјеби.  Smile Отвори хиљадиту тему о злој економији, а ову поштеди. Овдје причамо о техничким аспектима 3д штампача. Кад се омасове међ народом, зваћемо те.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2014, 17:20:31 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
mob
I-mate 30 Pro
Trenutno je prepreka materijal...tako da ce verovatno to da bude neki kompozit ili legura neka...ili mozda oba...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Citat
Ај не сери више, дошо си на тему о науци, а млатиш исте глупости као и на н других тема   Smile Или причај о науци, или одјеби.  Smile Отвори хиљадиту тему о злој економији, а ову поштеди. Овдје причамо о техничким аспектима 3д штампача. Кад се омасове међ народом, зваћемо те.
Ne znam koji je tvoj problem... Prvo me prozoves, nekakvim decijim postapalicama, prosaranu necim sto je vezano za temu i kad pocnemo prepisku, onda se pogubis i pizdis...ne znam sta hoces?
Trenutno je prepreka materijal...tako da ce verovatno to da bude neki kompozit ili legura neka...ili mozda oba...
3D printer can build a house in 20 hours

3D Printed House
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 22:55:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.