Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3D avanture ajkule dečaka i lava devojčice  (Pročitano 4474 puta)
24. Dec 2005, 06:34:33
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
3D avanture ajkule dečaka i lava devojčice


Žanr: porodični, fantazija
Trajanje: 93 min.
Premisa: Manji heroji. Podjednako super!




Glavne uloge:   

Tejlor Lotner (Taylor Lautner), Tejlor Duli (Taylor Dooley), Sajden Bojd (Cayden Boyd), Džordž Lopez (George Lopez), Dejvid Arket (David Arquette), Kristin Dejvis (Kristin Davis)
Scenario:   

Marsel Rodrigez (Marcel Rodriguez), Rejser Rodrigez (Racer Rodriguez), Robert Rodrigez (Robert Rodriguez)
Režija:   Robert Rodrigez (Robert Rodriguez)    

SINOPSIS

Iz nesputane dečje mašte i digitalne vizije reditelja Roberta Rodrigeza stiže potpuno magična i originalna, da ne pominjemo da je i trodimenzionalna, zabava za celu porodicu - "3D avantura ajkula dečaka i lava devojčice". Povremeno su najneverovatniji superheroji upravo oni iz vaših snova. Tako je otkriven desetogodišnji Maks (Sajden Bojd), odmetnuti dečak izgubljen u sopstvenom svetu fantazije dok pokušava da pobegne od svakodnevnih problema u odnosu s roditeljima (Dejvid Arket i Kristin Dejvis) i školskim siledžijama, ali i od poprilično dosadnog letnjeg raspusta.

Kada je Maks shvatio da su "kul" karakter, uzbudljive avanture i neverovatne tajne moći koje prolaze kroz njegovu imaginaciju stvarnije daleko više no što bi iko bio voljan da poveruje, čitav njegov svet se promenio. Sada on hrli u misiju na planetu Drul, gde ajkula dečak (Tejlor Lotner) – dete koje je ranije izgubljeno na moru i odgajano pod zaštitničkim perajima ajkula samo da bi postalo poluajkula, i lava devojčica (Tejlor Duli) – vulkanska lepotica koja izbacuje živi plamen i usijano vrelo kamenje, žive u svetu sačinjenom od zasenjujućih čuda, onom u kom vas voz misli može odbaciti do zemlje mleka i kolača od kojih vam polazi voda na usta.

S rolerkosterima velikim kao planina i ljubičastim nebom, Drul izgleda kao savršen dečji raj, sve dok Maks ne sretne šokantnog mister Elektrika (Džordž Lopez) i njegovog vernog pomoćnika Majnusa (Džejkob Davić), koji žele da završe sa svim snovima jednom i za sva vremena. Kako su ajkula dečak i lava devojčica u nevolji, samo ih Maks može voditi – koristeći maštu za svaki pametan potez njihovog lukavog bekstva iz jazbine mister Elektrika. Brzo pobeđujući neverovatan arsenal izuma, naprava i "kul" ideja, Maks uči moć koju donosi pretvaranje njegovih snova u realnost.

O FILMU

"3D avantura ajkula dečaka i lava devojčice" je avantura za decu koja je bukvalno stvorena u dečjem umu. Svi "stripski" karakteri iz priče – od podvodnog čuda znanog kao ajkula dečak pa sve do vilinske "vatrene fatalnosti" lava devojčice i visokovoltažnog zlikovca zvanog mister Elektrik – jesu originalne misterije sedmogodišnjeg Rejsera Maksa, sina filmskog stvaraoca Roberta Rodrigeza. Rejser Maks je crtao i sanjao prolećne avanture ajkula dečaka i lava devojčice duže vremena pre nego što je Rodrigez odlučio da ih pretvori u pokretne slike.

Tako je Rodrigez počeo da izvodi Maksove likove i da ih uključuje u tradicionalnu scenarističku strukturu. U znak poštovanja prema sinovljevom doprinosu priči, Rodrigez je vodeću ulogu i glavni lik nazvao Maks, pretvarajući ga u usamljenog i odmetnutog dečaka koji u svet zabave i uzbuđenja beži jedino pomoću svoje mašte.

O REŽISERU

Robert Rodrigez (reditelj i scenarista)
Najskorije i jedno od njegovih najvećih ostvarenja je "Grad greha", baziran na stripu Frenka Milera. Filmografija: "Desperado", "Bilo jednom u Meksiku".

O GLUMCIMA

Dejvid Arket (otac)
Jedan je od najsvestranijih glumaca današnjice. Podjednako lako glumi i komične i dramske uloge. Za ulogu u drami "Siva zona" dobio je nagradu kritičara. Skorije smo imali prilike da ga vidimo u trileru "Riding The Bullet". Glumio je glavnu ulogu u filmu "A Foreign Affair", a pojavio se u urbanom akcionom trileru "Never Die Again". Ove godine pojaviće se u glavnoj ulozi u "Happy Here and Now". Oženjen je glumicom Kortni Koks Arket, koju znamo iz serije "Prijatelji".

Kristin Dejvis (majka)
Najpoznatija je po svojoj ulozi u više puta nagrađivanoj seriji "Seks i grad".

Sajden Bojd (Maks)
Već sa deset godina izgradio je glumačku biografiju koja je privukla pažnju Holivuda i pružila mu priliku da glumi s nekim od najvećih holivudskih imena. Sajden se pojavio u filmovima "Mistična reka" - kao sin Tima Robinsa, "Dodžbol" i "Uvrnuti petak".

Tejlor Duli (lava devojčica)
Prvi korak na putu do zvezda napravila je kad je sa samo godinu dana bila izabrana za "najslađu bebu" na takmičenju u Mičigenu.

Tejlor Lotner (ajkula dečak)
Sa svojih 13 godina on je veoma zauzeto dete. Pored glumačkog rada, dosta je postigao i u oblasti borilačkih veština – tri puta je osvojio titulu svetskog juniorskog prvaka i ima crni pojas.

Džordž Lopez (mister Elektrik)
Lopez je jedna od najpoznatijih zvezda komedija. On je i jedan od stvaralaca, pisaca i producenata humorističke serije koja nosi njegovo ime.

Oficijelni sajt:
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D (2005)

Premijera: Sinemanija 2005;
U bioskopima: 2005. godine
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.