Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 21:44:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 300 the movie  (Pročitano 33495 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Samsung S7
Gates of Fire

Evo linka Ognjena kapija

To je link za roman , meni treba nesto o tom misterioznom filmu koji ne mogu nigde da nadjem...
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
za film ni ja nisam našao. Ali to je originalan naziv knjige, pa pretpostavljam da i film treba da se zove tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E61i
Pogledao najve i nešto slično onome "O snimaju filma", jako dopadljivo, a kada će doći i do nas... Ne bih voleo da budem prinuđen da nabavim ilegalnu kopiju kako bih odgledao film. Smile

BTW Govorim o "Ognjenoj kapiji".
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 04:21:16 od prestol »
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Normalno da nije realan i da ima razna bica...Pa po stripu je totalno...Film je Lozana!!! dobraaa, Svi na Kosovo posle filma Smile
IP sačuvana
social share
ovo je moja shkola virtus.edu.rs
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Normalno da nije realan i da ima razna bica...Pa po stripu je totalno...Film je Lozana!!! dobraaa, Svi na Kosovo posle filma Smile
da, u samoubilačku misiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Tek sam sinoc prvi put gledao ovaj film i mogu da kazem da je ubercrap!!! Potpuno bacenih 2 sata... Imao sam utisak kao da je neko uzeo strip i vrteo mi stranice pred ocima da bi stvorio efekat pokretnih slika... I ona krv, fuj...

Alo bre, ne mozes da pravis film na osnovu dve dobre scene ili par kompjuterskih efekata... Pa gde je ono sto krasi svaki dobar film, dobra gluma, dobar zaplet, i pre svega neka prica koja treba da bude dobro izrezirana... Oni su imali dobru pricu, ali nisu stavili akcenat na nju, vec na tupavi strip i napravili gomilu manje-vise nepovezanih scena na sta kada dodas ocajan i neoriginalan soundtrack dobijes najveci filmski promasaj u 2007-oj!

Za razliku od njih, ljudi koji su radili V kao Vendetta i Sin City su pokazali na koji nacin treba raditi ekranizacije stripova... Uostalom, dosta vise sa tim stripovima, ovo me podseca na onaj period kada su samo parodije snimali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6020
Moja greska! Zato sto pise recimo 3.9.2007. po americkom gledanju datuma pa je tu doslo do zabune. Izgleda da je stvarno mart u pitanju!
Inace izasao je jos jedan trailer na oficijalnom sajtu i bolesno je dobar. Moram samo da kazem da me smaraju odredjena fantazijska bica posto se ipak radi o istorijskom dogadjaju...

Film je baziran na grafickoj noveli Frenka Milera(autor Sin Sity-a) a on je zasnovan na istorijskom dogadjaju. "Zasnovan" to i znaci, da je zasnovan a ne preslikan i da to nije dokumentarac nego film.
Neko rece da su ga nazvali istorijskim. E pa nisu, svrstan je u zanr istorijske fantastike, sto znaci da je ZASNOVAN stvarnom dogadjaju i da su dodate druge stvari tipa cudovista. Jos jedna stvar, Spartanci su bili najjaci ratnici toga doba, takticki i fizicki najbolje pripremljeni i po danasnjim standardima, te su zato lako ubijali vojsku robova koja se sastojala od kovaca, trgovaca, rbara i slicno. Robovima je falio moral, jer nisu branili svoju zemlju i svoje zene i djecu, a Spartancima to uopste nije falilo. 1 Spartanac je vredio kao 50 robova, te ne cudi da je jedan od njih ubijao i po 10 Persijanaca, ipak, to nije ni prva ni poslednja bitka u kojoj je breojcano inferiornija vojna sila "razvalila" brojniju vojsku. Ne znam tacno za podatke, ali mislim da je 300 Spartanaca izginula na strani Sparte doke je na strani Perslije izginulo od 20000-50000 vojnika. Sacu provjeriti na Wikipedii.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 22:55:07 od romeomarkovic »
IP sačuvana
social share
[Link Uklonjen]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1264
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
ja sam cula da film i nije bas nesto, al cu ga pogledati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
I niko nista da da za neku najavu o tom filmu "Ognjena kapija"   Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Tek sam sinoc prvi put gledao ovaj film i mogu da kazem da je ubercrap!!! Potpuno bacenih 2 sata... Imao sam utisak kao da je neko uzeo strip i vrteo mi stranice pred ocima da bi stvorio efekat pokretnih slika... I ona krv, fuj...

Alo bre, ne mozes da pravis film na osnovu dve dobre scene ili par kompjuterskih efekata... Pa gde je ono sto krasi svaki dobar film, dobra gluma, dobar zaplet, i pre svega neka prica koja treba da bude dobro izrezirana... Oni su imali dobru pricu, ali nisu stavili akcenat na nju, vec na tupavi strip i napravili gomilu manje-vise nepovezanih scena na sta kada dodas ocajan i neoriginalan soundtrack dobijes najveci filmski promasaj u 2007-oj!

Za razliku od njih, ljudi koji su radili V kao Vendetta i Sin City su pokazali na koji nacin treba raditi ekranizacije stripova... Uostalom, dosta vise sa tim stripovima, ovo me podseca na onaj period kada su samo parodije snimali...

V for Vendeta je sranje i ne moze se nikako porediti sa ovim filmom.Film je odlicno uradjen,do sada nisam verovao da postoje ljudi  kojima se ovaj film ne svidja... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 21:44:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.