Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 15:08:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 300 the movie  (Pročitano 33555 puta)
Zvezda u usponu

trte mrte ovo ono

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson k750i
odlican film, predivni macani Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Smile
IP sačuvana
social share
"All the good in the world you can put inside a thimble and still have room for you and me" Tom Waits
"If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning." Catherine Aird
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ja sam danas cito u dnevnoj stampi da ce Sarievski i definitivno da tuzi, zajednica za zacuvanje autorski prava je preslusala obe verzija i zakljucila da je to plagijat. Bice tu milionske sume Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit
Ovo sam maznuo sa myspace blog-a nekog tipa...ako vidi ovo..ko ga shisha nije stavio nikakav kopirajt  Smile

Citat

300!BITKA KOD TERMO-PILETA utisci(spoiler free)

Bio mi je prvi put....da gledam film i utisci su uglavnom pozitivni.Film traje skoro 2 sata,od chega dobar deo(rekao bih 80%) chine borbe,dok ostatak otpada na prichu i Leonidino urlanje(koje volimo da oponashamo u drustvu).Prichu necju spojlovati,ustvari nema sta ni da se spojluje.300 spartanaca+par stotina ally-a(koji kasnije pobegnu) u borbi protiv muslimanskih nindza mutanata iz Persije+jedan grbavac od miloshte prozvan  "Golum".Ali da ne ispadne da je film chista koljacina,ima necheg i za lepsi pol.A to su Spartanci koji pune beshike i cjosavi pokazuju svoje savrseno bele zube dok kolju sve pred sobom u slow motionu.Onda uzdisanje koje pokazuje kako se spartanci zamaraju i koliko su glumci radili na trbusnjacima.Jedna ljubavna scena izmedju Leonide i zhene mu,jedna rape scena(vrlo kratka i ne pokazuje mnogo) i molestovanje grbavca od strane Kserksovih zhena mutanata.Kad smo vec kod Kserksa lik ima 3 metra i milion pirsinga,a glas ko nejaka devojcica.Jedna od stvari koja ume da pokvari uzitak je narator Faramir(ne znam kako se zove glumac,ali glumio je Faramira u Lord of the rings) koji iz nekog razloga prica kao Apu iz Simpsonovih,ali to nadoknadjuje time sto je Srbin,kao i njegov brat Boromir i to sto u filmu izgubi oko.Samo da vidim da li sam nesto propustio....Hm...to bi bilo to josh samo da napomenem da na moje razocarenje nije bilo Termo-pileta u filmu koje bi svima jebalo kevu.Takodje sam razocharan publikom,zvonili su im telefoni i snimali su kamerom a na kraju filma sam se jedini ja prodrao:SRBIJA!
Sve u svemu,odlichan film ako volite epsku koljacinu tipa"Boj na Kosovu" samo bez Lazara Vikinga i turaka koji se ponavljaju.

Ja sam ovo chitao 5-6 puta i uvek mi je extra smeshno...najbolji 300 review svih vremena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Svidja mi se film. Ekstra je uradjen. Jbg, tu je malo preterivanja ali nisam zamerio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson W610
Smara me slowmotion, i to poprilicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Pa nije sve, negde je i ubrzano. Ali kako ih ubiju u pojam sa štitovima. Zvekne ga štitom i odmah na zemlju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sex is my drug of choise, i'm high on life !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 772
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n73
jes. onaj je stit bio revolucija, jer je imao ugradjen infrared, i kad ga ovaj zvekne, stit mu odma posalje neki opasan virus. xexe
IP sačuvana
social share

Suddenly, a small light glowed. A candle flickered into life, symbol of hope for millions. A single tiny candle, shining in the ugly dark...I laughed, and blew it out.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Film je super...uradjen je fenomenalno....mada ukusi su razliciti....
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
film je odlican,gledao sam ga i pre premijere i u bioskopu,film je odlican,samo je visak onaj fredie makazoruki  Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ma, 'ajte, molim vas, koleginice...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 

Skroz je po stripu i to je vrhunski preneto...
  Sad sto strip ima neke manjkavosti, je druga prica   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 15:08:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.