Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 04:21:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 300 the movie  (Pročitano 33598 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja nisam rekao da se to meni svidja, ne svidja mi se ni film. Sta vise verujem da ce brzo biti proglasen za jedan od najvecih promasaja godine, uz film Ghost rider..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

eat steel !

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 853
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Film je extra...mislim nemam reci Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Gledah u bioskopu, tako da sam merodavan za komentar... Mislim, ovaj film se i ne trudi da ispadne pametan... On nudi suvoparnu akciju i to je to... Ko hoce nesto vise od akcije neka gleda Kingdom of Heaven... Ovo ti je dvosatna zabava nakon koje te hype drzi jos sat-dva i to je to... Zvuk i grafika=svaka cast, ali sada da ovo oznacimo kao kultni film, ipak je malo precenjeno...
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 18:33:08 od Acix75 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Evo je bice nevolje!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Film nije losh s' obzirom da je radjen po stripu... Jeste sirova akcija, ali su zadrzali stripovsku originalnost... U septembru bi trebalo da izadje film "Ognjena kapija" koji ce se malo vishe baviti istorijskim aspektima bitke...
IP sačuvana
social share
San... Kako su mi odvratni ti delici smrti!

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

1... 2... Freddy's coming 4 you...
3... 4... better lock your door...
5... 6... grab a crucifix...
7... 8... gonna stay up late...
9... 10... never sleep again...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
U septembru bi trebalo da izadje film "Ognjena kapija" koji ce se malo vishe baviti istorijskim aspektima bitke...

Кад, како, где??????
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Citat
U septembru bi trebalo da izadje film "Ognjena kapija" koji ce se malo vishe baviti istorijskim aspektima bitke...

Кад, како, где??????

Da i mene interesuje.Pa jel ima neki link ,najava ili slicno?Ako moze i originalan naziv na Engleskom,kako se zove taj film tacno?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Jedino sam knjigu nasao

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Film 300 obara rekorde u Srbiji?

Film "300: Bitka kod Termopila" u prvih sedam dana prikazivanja u srpskim bioskopima videlo je 22.220 gledalaca, saopštila je u četvrtak distributerska kuća "Tak".

Kako se navodi, to je najbolje otvaranje nekog stranog filma ove godine u Srbiji i očekuje se da će u naredna dva dana delo režisera Zeka Snajdera (Zack Snyder) o antičkoj pobedi Grka nad Persijancima postati najgledaniji strani film u domaćim bioskopima.

Iz "Taka" ističu i da srpska verzija zvaničnog sajta filma "300bitkakodtermopila.com" posle dve nedelje postojanja ima najveću posetu medju filmskim sajtovima sa 190.000 pregledanih strana.

U holivudskoj ekranizaciji grafičke novele Frenka Milera (Frank Miller), u klancu Termopili kralj Sparte Leonida (DŽerard Batler - Gerard Butler) i 300 Spartanaca bore se do poslednjeg čoveka protiv kralja Persije Kserksa (Rodrigo Santoro) i njegove invazione milionske vojske.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jagode su jagode...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1232
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung D900
bas cu ga veceras gledati na kompu! znam da je bolja fora da se gleda u bioskopima, ali jbg..mrzi me..
pa cu dati komentar! Smiley
IP sačuvana
social share
...Get Rich or Die Tryin' ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 20070216
mob
Nokia e72
Upravo sam dosao iz bioskopa, odlican film, scene borbe stoje rame uz rame sa LOTR
Jasno je da se nisu ni trudili oko istorijskog aspekta, bila im je bitna dvosatna zabava i to su i uspeli  Smile
IP sačuvana
social share
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 04:21:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.