Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji 500 škola starijih od 90 godina  (Pročitano 2279 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Kod mene u gradu sve skole su u fulu  Smile U svakoj ima uredjen wc, informaticki kabineti, pribori za rad....  Mislim da su i prigradske skole u pristojnom stanju.

Naravno nije to kao u glavnom nam gradu ili u novom sadu ali trudimo se.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
eto, toliko o temi Beograd radi-Srbija se gradi

djoka se gradi, skole su u haosu. Sad sam na praksi htela da crknem kad sam videla u kakve wc-e klinci idu-sepsu ce podobijati deca bre. Nemaju sestare ni lenjire, a o starijim razredima i potrebama za hemiju i fiziku da ne govorim. Nigde u svetu se hemijske reakcije ne uce napamet kao kod nas. Ucis napamet koje boje plamen bude pri sagorevanju nekog elementa.

Vo imja oca i sina
« Poslednja izmena: 06. Jul 2011, 19:02:26 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Moja gimnazija je jedna od starijih u Srbiji, poslednji put je renovirana pre 40-ak godina, a pre toga je renovirana mislim samo jos jednom a i to nisam siguran, i mislim da je idalje ne bi renovirali da nije drmnuo ovaj zemljotres, skola je trenutno neosposobljena za rad i tek sada su nakon nekoliko meseci nasli izvodjaca radova verovatno je neko hteo bez lobija da radi ali na kraju ipak nije mogao, oprema iz iste skole (klupe, stolice) nisu menjane takodje tih nekih 40-ak godina, sala mislim da neispunjava uslove ni za kosarkasku utakmicu dece do 10 godina posto je plafon dosta nizak a stubova ima svuda po sali tako da prostora ni malo, a plus se deli i sa susednom ekonomskom skolom. dvoriste dosta neuredjeno, i tako dalje i tako dalje, sve u svemu tako je stanje kod mene, a mislim da ni u vecini ovako starijih skola nije nista bolje, cast izuzecima. Dok neke skole po Vojvodini, takodje gimnazije koje sam video su pa jedno da se ne lazemo 20-ak godina ispred, minimum.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Kakva nam je drzava takva je i skola.

Ne moze neka seoska skola da ima dobre uslove, kada selo nema ni asvaltiran put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Grobare, gimnazija u Uzicu je najstarija skola u gradu i verovatno jedna od starijih u Srbiji ali je u sasvim korektnom stanju. Naravno da to moze i bolje ali postojece stanje je korektno. Imaju cak i posebne ucionice za muzicke sekcije u potkrovlju, sa opremom itd Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Ova moja je iz 1909. Naravno nije medju starijima posto imas Kragujevacku, Karlovacku, ali tu je negde. I ova vasa je starija od moje. Smile

Pa rekoh cast izuzetcima, videces kad budes dolazio u kakvom je ova stanju posto je ona blizu tog tvog faksa.

Evo slika posle zemljotresa, naravno ovo sto visi je sruseno, ali realno trenutno nije u nista boljem stanju:
« Poslednja izmena: 06. Jul 2011, 22:47:44 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Pa ja sam licno misljenja da tu mnogo veze imaju gradske vlasti, koje su u kraljevu ocigledno prilicno lopovske Smile Mislim u Kraljevo je prebaceno sve sto je moglo da se prebaci... Odnosno sedista svih drzavnih firmi za zapadnu Srbiju su u Kraljevu ili Kragujevcu a vecina je u Kraljevu. Sto bi znacilo da se vise para sliva u grad(logicno). Pa opet nema para da se jedna skola koja je najbitnija u gradu sredi da lici na nesto.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Pa realno je tako, ali ovaj zemljotres i ova muka nas je naterala da malo drugacije razmisljamo, zamisli ti kada je bio zemljotres i  kada je gomila radnji po centru polupana da nije bilo nijedne pljacke, eto tako je kad muka natera.
Nadam se da ce novac krenuti bolje da se trosi, posto Kraljevo svakako ima potencijala.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Ova nasa je osnovana 1819-e Smile

Doduse sada na istoj ima 300 tagova  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Pa dobro kako god okrenes prava gradjevina, u odnosu na ovu nasu rupu. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.