Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 142925 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
e ovako. . . . razlike u godinama mislim da nema. tu smo priblizno godiste,shvatio sam da se ne smesi samo meni nego svima. . . jbg,ljubazna devojka. . . danas sam nesto dobacio ispao sam malo(više)glup ali nema veze :D
koj sam kreten umesto nesto pametno da dobacim ja joj rekoh kako je vrucina,i to se zajeb'o umesto da kazem kako je врућина ја рекох како је вручина. . . kao da sam je*eni rus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
SonyEricsson W800i
shvatio sam da se ne smesi samo meni nego svima. . . jbg,ljubazna devojka. . .
Radodajka.
Ne okreci se sine!
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Ja volim da pricam sa prodavacicama. Ako nisu nadrndane, mogu da ispadnu fine osobe za pricu. Jedino sto se mnogo zale na musterije. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
MSIE6.0
Za prodavacice postoji posebna tehnika koju retko ko zna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
narocito za prodavacice ljubicica
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
koja je to tehnika?sta da je pitam a da ne ispadnem debil kao prosli put?zapala mi je za oko,kada je pocela tu da radi(pre mozda mesec dana)ja sam razgledao sta da kupim,onako sanjiv,ona je dosla do mene,imao sam osecaj kao da je vreme stalo...pitala me da li mi treba pomoc,i da su mlecne namirnice premestili u drugi frizider...ja sam jedva uspeo da se zahvalim koliko sam se zbunio...a onako se smeska lepo,lepu crnu kosu,zgodna itd...ma prelepa devojka...par puta sam dolazio i ona se odmah osmehnula kada me je videla...par puta joj nesto koleginica dobacivala za mene,ali nisam cuo sta...uvek hocu nesto duhovito da joj dobacim(po prirodi sam duhovit,lud itd)ali sam stidljiv i ne mogu da se opustim sa osobom koju odmah upoznam)...jedino da se opasem eksplozivom i da uletim u prodavnicu,i da je pitam(da budem iskren ne znam ni sta) sanse su mi 50:50
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Sanse su ti kurac dok god se budes ponasao kao picka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Upoznah jednu finu devojku, pa sam je izveo na date. Sve je proslo ok. Ja sam zadovoljan, kaze i ona je isto. Posle dan-dva zovnem je, kazem da mi je bilo lepo s njom, da mi se svidja i jos par komplimenata, klasika. Ona mi odgovara da je i njoj bilo lepo i da misli da sam bas dobar decko, ali da bi joj bilo krivo kad bih se ja ponadao, pa onda razocarao. Kaze najbolje da zasad budemo drugovi, pa da vidimo sta ce dalje biti. E, ja se sa tim skroz slazem i ne zelim da joj zvucim ocajno ili da pozurujem stvari, jer je stvarno dobra devojka, iz fine porodice. Na kraju je pristala na moju ponudu da se nadjemo na nekom picu za koji dan. Sad se pokazite kad je vazno: kako da delam, kako da se postavim prema njoj kad budemo izasli, jer mi je stalo do nje i ne bih zeleo da se ona nekako oseca ugrozenom ili uplasenom sto sam joj rekao sta mislim, a sa druge strane ne bih da ostanemo na tome "drugovi". Dokle smem da idem?  Smile

p.s. dajte neku ideju za nas drugi date, da joj ostane lepo u secanju (kafic ili samo setnja ili bioskop ili sl)

pozz
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ovako , nisi trebao da je zoves i da je pitas da li joj je bilo lepo , a kamoli da je bombardujes komplimentima.

Ti si sada opao u njenim ocima i zajedno sa tim ide i to da je ona primetila da si ti njoj pokazao da ona tebi vise znaci nego ti njoj ( DNV - demonstracija nize vrednosti )

Da bi istinski i strastveno uzivao u vezi sa ribom , ona MORA da oseca vecu privlacnost prema tebi nego ti prema njoj.

Tacnije , ja znam da se ti palis na nju , ali nemoj to da pokazujes toliko.

Za sledeci dejt , nazovi je onako i opusteno , lezerno pricaj , neobavezno. Kazi joj da treba nesto da sredis u gradu i da bi usput voleo da ona dodje sa tobom da se prosetate (kasnije je odvedes i na pice ) .

Za to vreme teme razgovora neka vam budu opustene , ali u toku tog razgovora jako je bitno da joj pokazes da nisi usranko i da ti ovo nije nista vazno ( Ponovo , pravi muskarac ne sme nikada ni jednu devojku da shvati previse ozbiljno , ne sme to da joj pokaze ! )

Opusti je , nasmej je , nemoj da buljis stalno u nju , dok hodate gledaj pravo i onako opusteno pricaj dok te ona bude gledala.

Dva ,,fore'' sto ja volim da koristim :

-Za pocetak razgovora sa nepoznatom devojkom , moze da posluzi i kao materijal da nasmejes devojku kao u tvom slucaju:

Znas li da 93% posto devojaka masturbiraju dok se tusiraju , a da ostalih 7 posto peva...Jel znas sta pevaju ?
-Ne
Znaci ti masturbiras

Sanse su 99% da ce se smejati i zainteresovati za dalju konverzaciju ( Kao sto rekoh najbolje za pocetak razgovora sa nepoznatom devojkom koja ti se svidi, ali moze da posluzi odlicno i u tvojoj situaciji.)

Jedna tehnika da saznas da li si joj se svideo , tacnije da li da je poljubis . Veruj mi , od ovoga nema nista jace.

(Ona prica , ti je prekines ) ...Gde ti je dugme za gasenje ? Hoces da me poljubis ? (Pazi sad)

-Ne ( Stvarno ne zeli , ti joj tu odgovori : ,, Nisam ni rekao da mozes '' )
-Ne znam , mozda ( Ti joj kazes : ,,Hajde da saznamo'' i krenes da je poljubis , ako se izmakne znaci da je nisi dovoljno opustio , nisi stvorio dovoljan nivo privlacnosti , opusti se nista strasno nemoj samo da se ukenjas i zacutis , nego se nasmej i pocni neku temu interesantnu , o njoj naravno)
-Ne ovde ( Postoji 14010410 vrsta razloga , samo je odvedi na neko opusteno , ,,romanticno mesto'' )

Eto , mislim da sam ti dosta rekao ako nesto treba jos kazi.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 00:26:49 od Pik Ap Artist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
Ona mi odgovara da je i njoj bilo lepo i da misli da sam bas dobar decko, ali da bi joj bilo krivo kad bih se ja ponadao, pa onda razocarao. Kaze najbolje da zasad budemo drugovi, pa da vidimo sta ce dalje biti.
Realno, nemas bas neke sanse. Cim krenu sa tim "dobar decko", "da budemo drugovi" to je skoro pa propala stvar. Zena se vrlo brzo odlucuje na to da li si potencijalni momak ili si samo drug i to misljenje vrlo tesko menja.

Probaj sledeci put kada izadjete da budes malo odlucniji i da probas da je poljubis. Nikako patetika("Svidja mi se" itd. ) nego joj lepo udelis neki kompliment(vole da im hvalis oci  Smile ), uhvatis za ruku, pa jednom rukom za kukove a drugom za kosu i zalepis kiss.  Smile

Ako to ne uspe i ona krene da se uzmacinje, onda jbg, ne nadaj se vise kod nje i trazi sledecu. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.